julegavetips til julen 2021

Metų kalėdinė dovana Kalėdinė dovana

Kalėdos artėja greitai, todėl gali būti protinga iš anksto pasiruošti kalėdinėms dovanoms. Ar nežinote, ką pirkti mamai, seseriai, močiutei, draugei ar mylimajai? Nesvarbu, ar jums reikia kalėdinių dovanų idėjų jai, ar kam nors kitam, kurį mylite, mes surinkome geriausias idėjas ir parengėme išsamią kalėdinių dovanų 2022 vadovą su kalėdinių dovanų patarimais, kuriuos galite įsigyti savo artimiesiems šventiniu laikotarpiu. Kalėdomis dažnai būna daug išlaidų, todėl malonu rasti gražių dovanų už priimtiną kainą. Pas mus rasite keletą drabužių, kurie puikiai tinka kaip kalėdinės dovanos jai už mažiau nei 1000kr.

 

Kalėdų dovana jai

Jei sunkiai sekasi rasti tobulą kalėdinę dovaną jai, turime keletą gerų patarimų. Nesvarbu, ar ieškote dovanos sporto entuziastei, ar tiesiog mėgstančiai leisti laiką namuose, turime keletą puikių rekomendacijų. Pavyzdžiui, galime rekomenduoti vieną iš mūsų geriausių ir minkščiausių treniruotinių leggings moterims, Softy Leggings. Leggings gali būti derinami su dviem skirtingomis viršūnėmis, Softy Sports liemenėle arba Softy Crop top.

Juodi leggings iš ultraminkštos medžiagosTobulas juodas treniruočių rinkinys

Kas daro šiuos juodus treniruotinius leggings mėgstamiausiais, yra tai, kad jie, kaip ir pavadinimas, yra Softy (švelnūs kaip šilkas). Leggings turi aukštą liemenį ir medžiagą, kuri leidžia jiems ilgai išlikti. Medžiaga yra universalus, minkšta ir labai elastinė. Be to, šie leggings suteikia gerą judėjimo laisvę, o medžiaga jaučiasi minkšta ir maloni prie odos. Su šiais leggings gausite gerą ir patrauklią prigludimą, todėl tai yra labai patraukli kalėdinė dovana jai 2023 metais.

 

Kitas kalėdinių dovanų patarimas jai yra Oversized Hoodie

Tai yra pasaulyje geriausias džemperis, puikiai tinkantis artėjančiam rudens ir žiemos sezonui. Šis džemperis puikiai tinka kaip kalėdinė dovana jai. Su laisvu kirpimu ir atsitiktiniu stiliumi jis suteikia galimybę laisvai judėti ir tuo pačiu atrodytų madingai. Džemperis yra keturių skirtingų spalvų, o taip pat gali būti derinamas su atitinkamomis jogger kelnėmis.

 

Pilkas džemperisOversized jogger kostiumasMėlynas džemperisMėlynos jogger kelnės

 

Kalėdų dovana mamai

Jei ieškote tobulos kalėdinės dovanos mamai, yra daug ko Famme gali pasiūlyti. Puikus kalėdinių dovanų patarimas mamai yra mūsų Celine Rain Jacket, nes tai yra gražus juodas lietpaltis arba kelionių striukė iš kokybiškos medžiagos, jei ji mėgsta būti lauke ir žygiuoti.

Ši striukė yra labai tvirta, tuo pačiu leidžianti orui cirkuliuoti, kad neišsipūstų. Be to, ji leidžia užsidėti džemperį po ja ir puikiai tinka žygiams.

Kitas kalėdinių dovanų patarimas mamai yra naujas patogus sportinių batelių su amortizacija pora. Geriausia kalėdinė dovana gali būti mūsų Endorphin RX1 bateliai, kurie tinkami tiek treniruotėms, tiek darbui. Šie sportiniai bateliai yra puikūs bėgimui, nes gerai kvėpuoja ir siūlo puikią amortizaciją. Bateliai taip pat gali būti naudojami darbui ar kitoms veikloms, ne tik treniruotėms. Bateliai yra tiek balti, tiek pilki, tiek juodi.

Balti bėgimo bataiBalti bėgimo batai
Jei Endorphin batelių dizainas nepatiko? Tada galime rekomenduoti atitinkamą modelį Air Step bateliai. Šie bateliai turi tas pačias geras savybes kaip ir Endorphin RX1, o taip pat tas pačias taikymo sritis. Dizainas skiriasi, o šie batai turi siauresnį ir elegantiškesnį siluetą.

 

Kalėdų dovana mylimajai

Kalbant apie kalėdines dovanas mylimajai, yra daug gražių ir įdomių daiktų, kuriuos galima rasti. Pas Famme turime daug patarimų ir geras kalėdinių dovanų idėjas mylimajai yra geriausiai parduodamas Vortex Tights. Derinkite ją su atitinkama Elevate Crop Top.

 Mėlynas crop topTreniruočių komplektas mėlyna

Sukurtas be siūlių dizainas yra didelis mūsų klientų mėgstamas, o šie leggings suteikia itin gerą judėjimo laisvę treniruotėse. Tai greitai taps jūsų mylimosios mėgstamiausiais, nesvarbu, ar ji mėgsta treniruotes, ar ne, nes tai yra leggings, kurie puikiai tinka įvairioms situacijoms. Medžiaga yra elastinga ir gerai kvėpuoja, todėl viskas "susitvarko".

Kita puiki kalėdinė dovana mylimajai yra mūsų Flare Pants.

Tai yra tikrai gražiausios ir patraukliausios jogos kelnės, kurias galite rasti dabar. Tai viena iš mūsų geriausių kalėdinių dovanų idėjų mylimajai, kuriai ji tikrai patiks. Flare pants galima nešioti tiek kasdien, tiek lengvoms treniruotėms. Išeikite tiesiai nuo jogos į parduotuvę, tuo pačiu atrodydami stilingai šiose madingose kelnėse. Maloni ir elastinga medžiaga su raukšlėmis daro jas puikiomis kelnių, kurios yra puikios kokybės, idealiai tinkančiomis bet kokiai progai. Kelnės yra juodos ir bežinės.
Minkštos kelnės su flareJuodos kelnės su Flare

Kalėdų dovana draugei

Kalbant apie kalėdines dovanas draugei, yra tiek daug dalykų, kuriuos galima rekomenduoti, nes yra tiek daug pasirinkimų, atitinkančių kiekvieną skonį. Jei ieškote kalėdinės dovanos geriausiai draugei, galbūt norėsite duoti kažką ypatingo, čia turime keletą rekomendacijų skirtingoms kainų kategorijoms!

Kai manome, kad tinkamos visiems, yra minkšta ir stilinga oversized marškinėliai, kurie gali būti naudojami visur.

Oversized marškiniaiJuodi oversized marškiniai
Tai yra labai madingi ir universali marškiniai, kurie puikiai tinka tiek lengviems treniruotėms, tiek kasdieniam dėvėjimui. Medžiaga yra kažkas ypatingo - nuostabiai minkšta, patogi ir išlaiko formą. Tai puikus kalėdinių dovanų patarimas draugei, nes manome, kad ji būtų patenkinta!
Kitas kalėdinių dovanų patarimas draugei yra madingi 90-ųjų treniruotės batai! Su tokiais bateliais negalite suklysti. Šie batai pasižymi madingu dizainu ir gali būti nešiojami tiek su džinsais, tiek su leggings. Derinkite juos su mūsų oversized marškiniais ir pora minkščių leggings, kad gautumėte visišką įvaizdį.
Madingi sportiniai batai90-ųjų sportiniai batai

Kalėdų dovana sesei

Kaip kalėdinė dovana sesei, yra tiek daug linksmų ir gražių dalykų, kuriuos galima rasti. Paprastai paprasta dovanoti gerus treniruotinius leggings, jei ji mėgsta būti aktyvi - todėl rekomenduojame mūsų Elevate Wave Leggings 2: 

Šie leggings prigliegia puikiai ir be siūlių efektas daro juos labai mėgstamais tarp mūsų klientų. Tai viena iš geriausių kalėdinių dovanų idėjų sesei, kad ji tikrai patiks puikūs leggings, tinkantys įvairioms progoms, nesvarbu ar tai treniruotės, darbas, poilsis namuose ar įvairios aktyvios veiklos. Tai taip pat labai protingas kalėdinių dovanų patarimas draugėms! Šie leggings taip pat yra kitose nuostabiose spalvose, kurias galite rasti čia.

 

Kalėdų dovana močiutei

Kalbant apie kalėdinių dovanų patarimus močiutei, yra tiek daug, ką galima pasirinkti. Niekuomet nesuklysite dovanodami kalėdinę dovaną močiutei, kuri gali būti naudojama, kad išliktų šilta, todėl rekomenduojame Pace Mittens.

Ilgomis rankovėmis, plonas megztinis, kuris gali būti dėvimas po šiltesnio džemperio, taip pat yra puiki alternatyva. Refine džemperis turi kvėpuojamą ir techninę medžiagą, kuri greitai džiūsta. Jis puikiai tinka po plonos striukės pavasarį arba kaip ilgomis rankovėmis apatinis drabužis žiemą.

Balta treniruotėms skirtas megztinisTechninis treniruotėms skirtas megztinis
 

Jei jums reikia daugiau patarimų ir norite perskaityti daugiau, pažiūrėkite į kitus mūsų dovanų straipsnius!

Tilbake til bloggen