Padelklær til dame

Moteriški padelio drabužiai

Kas yra padel?

Padel yra raketės sportas, kuris jungia tenisą ir squash, ir gali būti žaidžiamas tiek viduje, tiek lauke. Kortas yra sukurtas kaip squash kortas su sienomis, bet turi tinklą, o taisyklės yra tokios pačios kaip ir tenise. Padel paprastai žaidžiamas su dviem žaidėjais kiekvienoje komandoje, kur kiekvienoje pusėje yra po vieną komandą.

Yra įvairių padel tipų, tokių kaip paplūdimio padel, vidaus padel ir lauko padel.

Padel pastaruoju metu tapo populiariu sportu, ir daug to priežasties yra tai, kad tai yra linksmas sportas, tinkantis visiems amžiams su skirtingais įgūdžių lygiais. Taip pat greitai pajusite kontrolę šiame sporte, tuo pačiu jis yra labai socialus.

Tačiau koks iš tikrųjų yra skirtumas tarp padel ir teniso? Yra daugybė bendrų bruožų tarp šių gana skirtingų sportų. Nepaisant to, kad abu sportai žaidžiami su raketėmis, lauke, pažymėtame lauke ir pagrindinis tikslas yra perduoti kamuolį į priešininko pusę, yra ir daugybė skirtumų. Vienas iš skirtumų yra raketėse: teniso raketė iš tikrųjų yra didesnė nei padel. Tačiau didžiausias skirtumas yra korto dydyje. Padel kortas yra mažesnis nei teniso kortas ir yra apsuptas sienų.

Taip pat skaitykite: gražiausios teniso aprangos

Padel drabužiai

Padel drabužiai moterims Padel drabužiai moterims

Pasirinkdami drabužius padel treniruotei, svarbiausia yra pasirinkti tai, kas leidžia gerą judėjimą, kvėpuoja ir yra patogu! Čia, Famme, turime didelį treniruočių drabužių asortimentą, kuris puikiai tinka padel treniruotėms.

Kai yra kelios galimybės komplektuoti savo aprangą, ką norite: šortus, kelnes ar leggingus? sportinę liemenėlę, megztinį ar marškinėlį? trumpą ar ilgesnį? Galimybių yra daug.

Be siūlų krašto šortai puikiai tinka tiek mažo, tiek didelio intensyvumo treniruotėms ir todėl tinka padel. Šie šortai buvo sukurti su susigulėjimu ir V formos dizainu, kuris suteikia užpakaliui geresnę formą. Tech tank top puikiai tinka treniruotėms su savo išskirtiniu siūlu, kuris neleidžia bakterijoms augti ir nemalonaus kvapo. Viršus taip pat turi be siūlų tekstūrą, užtikrinančią geresnį vėdinimą ir elegantišką moterišką dizainą. Jei jums patinka trumpi tankai, Power Seamelss Top yra puikus pasirinkimas. Tai yra topas su laikymo efektu ir gera parama. Drėgmę praleidžiantis medžiaga ir šoninės raukšlės daro jį populiariu pasirinkimu daugeliui.

Norite pasirodyti aikštelėje? Išbandykite keletą mūsų tinkamų treniruočių komplektų. Softy Liemenėlė yra sportinė liemenėlė su gera parama. Jos dizainas yra lankstus ir orientuotas į jūsų komfortą bei vėsą treniruotės metu. Softy Leggingai puikiai dera su sportine liemenėle savo lygiu ir matinio dizaino. Jie turi aukštą taliuką ir plačią elastinę juostą, kuri leidžia jiems išlikti vietoje treniruotės metu. Taip pat derinkite su Softy Trumpos viršaus pilnam deriniui.
Peržiūrėkite visą mūsų tinkamų treniruočių komplektų kolekciją čia!
Taip pat skaitykite: tinkantys treniruočių komplektai

Taip pat yra gerai turėti striukę, kurią galite dėvėti į treniruotę ar šaltą dieną. Fit Hoodie yra universalus striukė, pagaminta iš minkštos ir tamprios medžiagos. Striukė turi aukštą apykaklę, kuri saugo nuo vėjo, ir praktiškas kišenes saugojimui.

Padel aksesuarai

Yra daug aksesuarų, kurie gali padaryti padel žaidimą lengvesnį ir patogesnį. Vienas iš jų yra geri kojinės. Baltos teniso kojinės puikiai tinka padel su savo minkšta ir amortizuojančia efektu! Rasite savo tobulas treniruotės kojinės čia.
Tilbake til bloggen