ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Geriausi vilnoniai kojinės

Kai pradeda šalti orai, svarbu nešalti, todėl protinga įsigyti geras vilnones kojines, kurias galėsite naudoti visą rudens ir žiemos sezoną. Famme siūlo platų įvairių vilnonių kojinių asortimentą, tinkančių skirtingiems skoniams ir poreikiams.

Ilgos vilnonės kojinės

Juodos, funkcionalios vilnonės kojinės - jums, kuris esate aktyvus ir lauke. Vilnonės kojinės pagamintos iš merino vilnos, suteikiančios didesnį šilumą, funkcionalumą ir komfortą. Mūsų Juodos Wool Knit kojinės šiuo metu yra mūsų mėgstamiausios, kai dienos tampa šaltesnės - jos minkštos, pralaidžios orui ir tinka drėgnam, šaltam ir vėjuotam klimatui, kuris vyrauja Šiaurėje. Dėl savo geros funkcionalumo jos puikiai tinka tiems, kurie būna lauke ir yra aktyvūs, bet taip pat ir tiems, kurie dirba biure ar namuose.

vilnonės kojinės, juodos kojinės

Trumpas vilnonės kojinės

Šis šiltas, minkštas ir funkcionalus merino vilnos audinys taip pat yra mūsų kulkšnių vilnos kojinėse, būtent Juodos Wool Knit Kulkšnių Kojinės.

trumpas vilnonės kojinės, žemos vilnonės kojinės

Ragavais kojinės - patogumui ir kelionėms

Ragavais kojinės yra populiarios Norvegijoje. Mūsų Ragavais kojinės sukurtos tiems, kurie myli aukštos kokybės kojines, kurios atrodo gražiai ir tuo pačiu laiko jus šiltai. Šios jaukios ir patogios ragavais kojinės pagamintos iš 95% norvegų vilnos - jei ieškote šiltų kojinių rudens ir žiemos sezonui, jos yra puikus pasirinkimas. Jos puikiai tinka norvegiškam klimatui ir kaimo gyvenimui, tačiau taip pat gali būti dėvimos namuose svetainėje prie židinio. Gerovė buvo vienas iš kriterijų, kai buvo kuriamos šios nepaprastai malonios ragavais kojinės.

ragavais kojinės vilnonės kojinės moterims
Tilbake til bloggen