De beste klatreklærne

Metų alpinizmo drabužiai

Ar nesiruošiate užsiimti vidaus ar lauko alpinizmu, svarbu pasirūpinti, kad turėtumėte gerus drabužius, kurie suteiktų geriausias galimybes pasiekti gerų rezultatų. Alpinizmas yra linksma, tačiau reikalaujanti veikla, todėl tinkamų drabužių turėjimas tam tikroms progoms yra svarbu, siekiant gauti geriausią alpinizmo patirtį.

Ką turėtumėte apsvarstyti ieškodami alpinizmo drabužių?

Naudokite drabužius, kurie gerai priglustų prie kūno, kad jie išliktų savo vietoje ir jums nereikėtų užsikabinti už suminkštėjusių ar šakų. Taip pat įsitikinkite, kad drabužiai yra lanksčiai, kad suteiktų gerą judėjimo laisvę visomis kryptimis!

Ypač jei užsiimate lauko alpinisme, turėtumėte turėti drabužių, kurie dengia kelius ir alkūnes, kad išvengtumėte įbrėžimų. Taip pat įsitikinkite, kad drabužiai yra patogūs, ir kad juose galėsite ilgiau lipti nesijaučiant nepatogiai.

Vidaus alpinizmas

Šie super patogūs šortai yra tvirti audinyje ir puikiai tinka vidaus alpinizmui. Šortai yra puikūs žygiams kalnuose vasarą ir pavasarį. Jie yra trumpos, elastingi ir labai patvarūs, o tai yra keletas savybių, kurias reikėtų apsvarstyti šiame užsiėmime. Tai yra geriausi žygio šortai.

Antiskidinės dviratininko šortai yra lengvi, elastingi šortai, puikiai tinkantys treniruotėms šiltose temperatūrose. Su aukštu liemeniu ir drėgmės išgarinimo savybėmis patirsite optimalų komfortą. Su anti-slip juostos aplink liemenį išvengsite šortų nuslydimo lipimo metu. Šortai geriausiai tinka vidaus naudojimui.

Pasirinkus treniruoklių leggings alpinizmui, niekada nesuklysite. Essential leggings yra aukšto liemens treniruoklių leggings, turinčios gerą kompresiją. Su anti-rankinės efektu leggings tinka visiems kūno tipams, nes paviršius tampa lygus ir gražus. Tai yra absoliutus privalomas leggings, nes jis yra patvarus su geru laikymo efektu.

Funkcinė marškinė su elastingu audiniu, tinkanti tiek didelio, tiek mažo intensyvumo treniruotėms. Labai geras bazinis viršutinis drabužis, kuris lengvai derinamas su daugeliu apatinių drabužių. Tai yra marškiniai su glaustu prigludimu, kurie netrukdys jums.


Jei ieškote kažko, kas suteiks jums daugiau judėjimo laisvės ir oro, galite pasirinkti paprastą ir gražų crop top su gerai oro praleidžiančiu audiniu, kuris gerai priglunda prie kūno. Puikiai tinka vidaus naudojimui ir šiltesniam orui.

Lauko alpinizmas

Field slacks yra nuostabiai lankstus kelnės iš patvaraus audinio, puikiai tinkantis žygiams kalnuose ir lauko alpinismui. Kaip ir šortai, šios kelnes turi tas pačias savybes.

Essential long sleeve yra nuostabus ir prigludęs ilgomis rankovėmis megztinis su užtrauktuku priekyje. Jis išlaiko šilumą, kai šalta, tačiau taip pat išlaiko jus vėsius ir sausus šiltesniame ore. Universalus megztinis visų tipų alpinismui ir bet kokiam orui.

Fit Hoodie yra elastingas džemperis su kapišonu, kuris yra tiek lankstus, tiek gerai išlaiko šilumą. Pasirinkite vienu dydžiu didesnį, ir galėsite jį dėvėti šaltomis dienomis su ilgomis rankovėmis megztiniu ir field slacks. Tai yra geriausias apranga, kai einate į alpinimo žygius.

Šiltas kapišonas
Patogus megztinis alpinizmui
Geros alpinizmo kelionės!
Sužinokite daugiau apie:
Tilbake til bloggen