Turklær til dame

Išsamus aktyviosios aprangos gidų.

Ar ieškote, ką dėvėti kelionėje? Internetinėje parduotuvėje yra daug pasirinkimų, susijusių su turistine apranga, priklausomai nuo to, kokios kelionės jūs ketinate ir kokios oro sąlygos. Čia mes sukūrėme puikų gidą moterims, kuriame pateikiama apranga ir įvairūs daiktai, puikiai tinkantys kelionei tipiniu šiaurės klimatu, kuris yra ir drėgnas, ir šaltas. „Famme“ rasite platų moteriškos turistinės aprangos asortimentą už gerą kainą.

Peržiūrėkite visą turistinės aprangos kolekciją čia

Rudens metu dažniausiai idealios sąlygos kelionei. Vis dėlto, oras yra nepastovus, todėl svarbu pasirūpinti, kad turėtumėte turistinę aprangą, atitinkančią bet kokias oro sąlygas. Prasta apranga gali sugadinti kelionės patirtį, todėl drabužių pasirinkimas yra labai svarbus.

 

Trijų sluoksnių principas

Norint išlikti šiltam kelionėje, svarbu apsirengti keliais sluoksniais. Rekomenduojama dėvėti keletą plonų drabužių sluoksnių, o ne vieną storą. Tokiu būdu lengviau nusirengti, kai sušylate. Fizinio aktyvumo metu kūnas patiria temperatūros pokyčius, todėl gera turėti galimybę reguliuoti aprangą. Trijų sluoksnių principas reiškia, kad keliaujant turėtumėte dėvėti vidinį sluoksnį, tarpinį sluoksnį ir išorinį sluoksnį.

Štai mūsų rekomendacijos, kaip apsirengti pagal šį principą, kad kelionė būtų tobula:

 

Tobuli vilnoniai apatiniai drabužiai

Vilnonių apatinių drabužių praktiškas naudojimas leidžia juos naudoti tiek kelionėse, tiek namuose, o jų svarbiausia funkcija yra išlaikyti jus šiltus ir sausus.

TechWool ls „t-shirt“ yra vilnonis megztinis, pagamintas iš nuostabios merino vilnos. Šis vilnonių megztinis turi gerą izoliaciją ir efektyviai pašalina drėgmę, todėl galite išlikti sausi ir šilti visos kelionės metu. Vilnonis megztinis nesikandžioja ir nekvėpuoja, tuo pačiu jis neišsitempia. Jis aprūpintas dviem skirtingais audiniais, iš kurių techninis audinys gerai vėdinamas nugaros ir pažastų srityje.

Atitinkamos vilnonės kelnės turi tą pačią funkciją ir yra optimalios tiek pėsčiųjų, tiek bėgimo atvejais, taip pat namuose su dideliu puodeliu kakavos. Dizainas yra paprastas, todėl lengva derinti su kitais turistiniais drabužiais ar įranga, tuo pačiu išlaikant eleganciją.

 

Puikus vilnonis megztinis, idealiai tinkantis kelionei, yra mūsų Zip Up Wool Knit.  Dėl izoliacinių savybių ir aukštos kokybės merino vilnos audinio tai yra vienas iš geriausių megztinių, kuriuos galite pasiimti į kelionę. Jis yra patogus, minkštas ir turi užtrauktuką prie kaklo. Be to, šis megztinis turi kvapą slopinančių savybių, yra lengvas, nesiglamžo ir gerai izoliacija - be to, jis yra labai tvarus dėka aplinkai palankių priemonių, kurias įgyvendino audinio gamintojas.
 

Kelnės, apie kurias svajojate

Turistinių kelnių paskirtis yra išlaikyti šilumą šaltyje, tuo pačiu metu laikant jus sausus kelionėje. Kelnės turi būti patogios vaikščioti, tiek statmeniame kalnų reljefe, tiek jaukioje uogų rinkimo kelionėje miške.

Field Slacks yra tvirtos ir patogios turistinės kelnės moterims. Šios lauko kelnės yra vandeniui atsparios ir puikus pasirinkimas naujiems nuotykiams. Jos yra elastingos ir turi labai gerą patvarumą. Laikinosios kelnės yra optimalios naudoti kalnuose, nes jose lengva judėti.

 

Active pants yra aukštos kokybės treniruotės kelnės moterims, turinčios patogumą! Lengvos ir funkcionalios kelnės, pagamintos iš nailono su aukštu juosmeniu ir raišteliais, užtrauktukas apačioje ir atspindinčios detalės. Laikinosios kelnės yra universalios, tinkamos kasdienai, kalnuose ir slidinėjimo trasose. Tobulos turistinės kelnės, kasdienės kelnės ar treniruotės kelnės.

 

Fly DWR pants yra lengvos turistinės kelnės moterims. Be to, tai turistinės kelnės, turinčios itin elastingą ir ploną medžiagą, todėl šios kelnės puikiai tinka kelionėms, kai oras nėra per šaltas, bet lyja. Tai reiškia, kad tai yra puikios turistinės kelnės rudeniui, bet nebūtinai žiemai. Be to, šios kelnės užima labai mažai vietos, todėl jas lengva pasiimti, ir jos taip pat yra labai patogios keliauti tiek trumpose, tiek ilgesnėse kelionėse. Jos taip pat turi praktiškas kišenes, atspindinčias detales ir elastinį juosmenį.

  

Celine Trekking Pants yra turistinės kelnės su diržu, kuris užveržia aplink liemenį ir galimybe transformuoti kelnes į šortus, kai pageidaujate. Kelnės yra elastingos, turi kvėpuojančią medžiagą ir praktiškas užtrauktuko kišenes mobiliesiems telefonams ir kt.

Kelnės turi gerą prigludimą ir puikius reguliavimo variantus. Šios kelnės puikiai tinka ilgoms vėsioms kelionėms, ir trumpoms šiltoms dienoms.

Everest Thermal Pants yra turistinės kelnės, puikiai tinkančios žiemai, taip pat ir įvairiems sezonams. Jos išlaiko jus šiltus, bet taip pat efektyviai kvėpuoja. Šios kelnės puikiai tinka žiemos kelionėms kalnuose, užtikrinant, kad netaptumėte pernelyg karšti. Kelnėse yra elastinga ir patvari medžiaga, todėl jos yra nepaprastai patogios.

Jos turi dvi užtrauktuko kišenes, lipduką aplink liemenį, kad būtų galima reguliuoti prigludimą ir toninę atspindinčią logotipą.

  

Sužinokite daugiau apie geriausias turistines kelnes moterims čia!

 

Šortai kelionėms

Field shorts yra tvirtos treniruotės šortai, skirti vaikščioti, žygiuoti ar vandens pramogoms. Tai trumpi turistiniai šortai su aukštu juosmeniu ir didelėmis kišenėmis, kurie yra patvarūs ir vandeniui atsparūs. Tobulas pasirinkimas jūsų kitai kelionei, nesvarbu, ar tai būtų kalnuose, ar miške.

 

Moveshorts yra sukurti visiškam judėjimo laisvumui. Su lengva, elastinga ir tvirta medžiaga tai galima naudoti kaip bėgimo šortus arba turistinius šortus. Be to, šortai yra vandeniui atsparūs su DWR membrana (durable water resistant).

Sužinokite daugiau apie geriausius turistinius šortus čia!

Turistinės leggingai

Essential tights yra treniruotės/ turistinės leggingai su aukštu juosmeniu. Kelnės yra elastingos su dideliu tankiu, kad suteiktų jums tobulą prigludimą su puikia kompresija. Be to, medžiaga skirta būti minkšta, tvirta ir universali. Mes siūlome essential modelį gaminti  be siūlių variantu taip pat.

 

Jei norite šiltų turistinių leggingų, rekomenduojame mūsų Light thermal tights. Medžiaga yra elastinga, drėgmę perduodanti su švelniu vidine puse, todėl leggingai yra papildomai šilti ir patogūs, kad galėtumėte mėgautis rudens ir žiemos sezonu.

  

Puikios turistinės striukės

Pace Rain Jacket yra lengva ir turi puikų tempimą, todėl labai patogu pasiimti ją į kelionę. Tai yra geriausia turistinė striukė moterims, kai planuojate kelionę miške ar kalnuose. Striukė turi dvi sluoksnius, kurie užtikrina, kad ji būtų itin vandeniui atspari ir išlaiko šilumą, tuo pačiu gerai vėdinant. Kita savybė yra tai, kad ji turi labai elastingą medžiagą, kuri kvėpuoja, tuo pačiu laikydama ekstremalias lietaus sąlygas. Ventiliaciniai užtrauktukai šioje striukėje užtikrina, kad oras gali patekti į vidų ir iš jūsų, taip jūs nenusieksite greitai drėgmės, ir striukė jausis labai patogiai, kai esate kelionėje.

  

Celine Rain Jacket apsaugo nuo oro ir vėjo, taip pat gerai veikia kaip šalčio striukė. Ši turistinė striukė pagaminta iš medžiagos, kuri atmeta nešvarumus, riebalus, aliejų ir vandenį, ir yra labai universali kelionėse. Striukė yra tvari, augalinė ir be fluoridų.

Juoda kvėpuojanti lietaus striukė moterims  Mėlyna tvari lietaus striukė moterims     

  

Woolstretch Jacket yra viena iš geriausių ir techniškiausių turistinių striukių moterims. Striukė pagaminta iš geriausios merino vilnos, kuri suteikia geriausią našumą ir leidžia šiai turistinei striukei tapti vienu iš geriausių drabužių, kai planuojate būti lauke ir aktyvūs rudenio oru. Ši turistinė striukė suteikia jums didelį komfortą, nes audinys yra pagamintas iš geriausių vilnos tipų. Ši striukė puikiai tinka kalnuose, kai oras nėra pats blogiausias ir jums nereikia dėvėti lietaus striukės.

 

Powerstretch jacket yra puikiai tinkama kelionėms, kai oras nėra per daug nepalankus, ir kai norite būti aktyvesni. Ši turistinė striukė taip pat puikiai tinka kasdieniam naudojimui, todėl ji yra labai universali. Audinys yra techniškas ir turi gerą šilumos izoliaciją bei elastingumą - tai daro ją puikia kelionei, kai kiekvienas šiek tiek sušyla ir privalo judėti. Striukė yra lengva ir patraukli, audinys taip pat turi gerą kvėpuojamumą, todėl jūs nesijausite blogai.  

 

Teddy striukės šiais metais yra itin madingos, o „Famme“ mes turime geriausias ir gražiausias teddy striukių kolekcijas moterims. Mūsų Ripstop Sherpa Jacket yra minkščiausia teddy striukė, tinkanti kaip turistinė striukė, nes ji yra fleece striukė iš aukštos kokybės, kuri jus laikys šiltai. Striukė turi nuostabią tekstūrą prieš vėją ir orą, be to, ji yra minkšta fleece viduje. Kadangi ši fleece striukė yra praktiška ir šilta, ji puikiai tinka kaip turistinė striukė moterims, leidžiančia pasisėdėti viešbutyje arba keliauti. Ji taip pat turi specialų ripstop audinį ant kišenės ir alkūnių, todėl yra unikali.
 

 

Priedai

Kelionėse svarbu išlaikyti galvą šiltą. Galvos apdangalas , kuris išlaiko šilumą, yra svarbus, kad kelionės patirtis nebūtų sugadinta. Šalta galva dažnai sukelia šaltą kūną, o šaltas kūnas sukelia nemalonią kelionę. Galvos juosta yra idealus pasirinkimas ne per šaltomis dienomis. Šilta kepurė yra geriausias pasirinkimas šaltomis dienomis. 

Poros vilnonių kojinių ir žieminių pirštinių taip pat būtina, kad išlaikytų šilumą kelionėje. Be to, pora moteriškų sportinių akinių būtų svarbus priedas, siekiant užtikrinti optimalų kelionės malonumą. Kvadratiniai sportiniai akiniai , kurie gerai laikosi, yra svarbūs kelionėse skirtingose reljefuose. Greiti akiniai padės jums atrodyti sportiškai, o ar ne tai, ko iš tikrųjų norite?

Geriausi šių šiltų vilnonių kojinių iš „Sandnes Garn“ yra būtina kiekvienai kelionei! Šis kojines yra šiltos, malonios ir tikrai klasikinės, kalbant apie patogius vilnonių kojinių pasirinkimus. Jos puikiai tinka porai kalnų batų ar botų, ir būtinos kelionėje.

Tilbake til bloggen