turbukse, utebukse, fjellbukse

Geriausios sportinės legginsai moterims

Mes išbandome geriausias moterų turistines kelnes, kad galėtumėte rasti tinkamiausias kelnes kitam kalnų žygiui, poilsiui arba miško pasivaikščiojimui. Vertiname kokybę ir pritaikymą, kad kelnes, kurias dėvite, tarnautų ilgiau ir būtų pritaikytos vyraujančioms oro sąlygoms. Mūsų turistinės kelnės rekomenduojamos kartu su mūsų turistinės aprangos kolekcija.

Lauko kelnės

Lauko kelnės yra tos pačios linijos kaip Lauko šortai. Turistinės kelnės gali būti protingesnis pasirinkimas, jei diena, kai esate lauke, būtų šaltesnė ar lietinga. Sausomis dienomis Lauko šortai gali būti geresnis pasirinkimas. Lauko kelnės yra puikus pasirinkimas moterims, kurios ieško patogių kelnių, kurios yra vandeniui atsparios.

Vandeniui atsparios turistinės kelnės

Fly DWR kelnės yra vandeniui atsparios ir universalios turistinės kelnės. Ilgoms arba trumpoms kelionėms visus metus, kai jums reikia maksimalaus judėjimo laisvės, mes rekomenduojame šias kelnes, nes audinys taip pat yra plonas ir elastingas. Aišku, jei planuojate įveikti Kilimandžarą, gali būti, kad patogiau būtų dėvėti Lauko liniją su storesnėmis turistinėmis kelnėmis.

Laisvalaikio kelnės

Active pants yra laisvalaikio kelnės, kuriose naudojimo sritis yra universali. Turistinės kelnės yra aukštos kokybės ir komforto. Jei ketinate treniruotis, eiti į žygį ar jums reikia kelnių kasdienai, kurios būtų lengvos, funkcionalios ir aukštos juosmens, tai yra tinkamas pasirinkimas jums. Turistinės kelnės yra lanksčios ir plonos, todėl jas galima derinti su vilnos apatiniais šaltoms vakaro kelionėms. Šios kelnės yra būtinos, jei vykstate į poilsinę kelionę.

Turistiniai leginsai

Essential yra treniruotinės/ turistinės leginsai, kurie yra aukšti juosmens. Kelnės yra elastingos su dideliu tankiu, kad suteiktų jums tobulą prigludimą su puikia kompresija. Be to, audinys sukurtas taip, kad būtų minkštas, tvirtas ir universalus. Mes siūlome essential modelį be siūlių varianto taip pat.

Jei norite šiltesnių turistinių leginsų, galime rekomenduoti mūsų Light thermal tights. Audinys yra elastingas, drėgmę praleidžiantis su švelniu pamušalu, todėl leginsai ypač šilti ir patogūs, kad galėtumėte mėgautis rudens ir žiemos sezonu.

Lieknos turistinės kelnės

Everest Thermal Pants yra turistinės kelnės, idealiai tinkančios žiemai, bet taip pat ir likusioms sezonų dalims. Jos jus išlaiko šiltas, tačiau taip pat efektyviai praleidžia orą. Šios kelnės yra puikios kalnų žygiams žiemą, nes jos neleidžia jums perkaisti. Kelnės pagamintos iš elastingo ir tvirto audinio, todėl jas dėvėti nepaprastai patogu.

Jos turi dvi kišenes su užtrauktukais, Velcro aplink liemenį, kad galėtumėte reguliuoti prigludimą ir toną atitinkantį refleksinį logotipą.

Tilbake til bloggen