De beste turshortsene

Geriausios aktyvių laisvalaikio šortai

Geriausiai patirti žygį svarbu turėti gerų drabužių, kuriuose jautiesi patogiai. Tuo pat metu, kai šaltomis dienomis svarbu turėti šiltus drabužius, taip pat būtina turėti patogius drabužius šiltesniam orui. Kai pulsas pakyla, gali būti malonu, kad nesirengtum per daug, o trumpi šortai dažnai būna puikus pasirinkimas žygiui.

Field šortai - ribota išleidimo žygių šortai

Šie šortai turi praktiškas ir dideles kišenes, kad galėtumėte pasiimti mobilųjį telefoną, piniginę, raktus ir daugiau į kelionę. Šortai turi aukštą liemenį, todėl gerai tinka kūnui vykdant veiklą. Tuo pačiu metu, kad šis lauko drabužis būtų erdvus ir patogus dėl savo trumpos formos, jis vis tiek yra pakankamai ilgas, kad išvengtumėte trinties ir nemalonių žaizdų tarp kojų. Šie šortai yra puikūs lauko veiklai ir ilgiems žygiams įvairiais reljefais.

Pace bėgimo šortai

Jei norite paprastesnės versijos su plonesniu audiniu, šie žygių šortai yra geras pasirinkimas! Šortai turi aukštą liemenį ir du sluoksnius, todėl jie turi laisvą formą, kartu puikiai priglunda prie šlaunų viso žygio metu. Šie šortai puikiai tinka gerai pasivaikščiojimo ar bėgimo sesijai, ypač esant dideliam intensyvumui, nes audinys yra plonas.

Geriausi bėgimo šortaiŠortai bėgimui

Antislip dviratininkų šortai

Šie treniruotės šortai pagaminti iš antiskli audinio, todėl šortai per žygį neišslys ar nesukris. Šie dviratininkų šortai turi aukštą liemenį ir dengiama didžiąją šlaunų dalį, todėl galite būti tikri, kad išvengsite trinties tarp šlaunų. Šie treniruotės šortai yra puikūs ilgiems žygiams. Kai einate ilgai ir bėgate, gali atsirasti trintis tarp šlaunų, ko šie šortai išvengia. Jie gerai laikosi ir neslysta tiek esant mažam, tiek dideliam treniruočių intensyvumui.

Dviratininkų šortai, kurie neslystaDviratininkų šortai, kurie neslysta

Move šortai

Move yra žygių šortai, sukurti visiško judėjimo laisvei. Jie turi 4-jų krypčių tempimo, yra ultralengvi ir atsparūs su atletine forma. Be to, šortai yra atsparūs vandeniui su DWR membrana (atsparumo vandeniui). Šie šortai puikūs lauko veiklai, ypač miško žygiams. Šortai tinka ilgiems žygiams su dideliu ir mažu intensyvumu. Judėjimo laisvė yra puiki dėl skirtingo reljefo.

Tilbake til bloggen