Morsdagsgave til moren som allerede har alt

Dovanos jai - Motinos diena

Motinos diena artėja greitai. Visi mes esame išėjusi per paskutinį savaitgalį prieš Motinos dieną pirkti gėlių, kurios po savaitės nukristi. Arba galbūt apsilankėte knygyne ir nusipirkote knygą, kuri greičiausiai nebuvo perskaityta. Dovanų pirkimas yra tiek laiko reikalaujantis, tiek pinigų vartotojas, ypač kai perkate dovaną kam nors, kas jau turi viską, ko nori. Dažniausiai, jei paklausite savo mamos, kas yra jos norų sąraše, tai bus sveiki ir laimingi vaikai, tačiau tai nieko nepadeda. Šis vadovas suteiks jums patarimų, kaip įsigyti dovaną Motinos dienai mamai, kuri jau turi viską, ko norėtų. 

 

Bėgimo batai mamai

Ar turite labai darbščią mamą, kuri dirba sveikatos priežiūros srityje, parduotuvėje ar kaip valytoja, tai labai svarbu, kad jūsų mama turėtų gerus batų su amortizacija. Su nevienodu reljefu tiek patalpose, tiek lauke, svarbu jaustis patogiai. Jei jūsų mama dirba viename iš šių profesijų, dažnai laukia nenuspėjamos darbo valandos, todėl batus ir nepatogumus neturėtų trukdyti jos dienai. Tas pats taikoma, jei jūsų mama dirba biure, bet vertina pasivaikščiojimus ar bėgimą. Šie bėgimo batai yra universalūs ir tinka bet kuriam. Pasirinkite iš baltos, juodos arba mišrios spalvų kombinacijų. 

Baltos moterų bateliai
Perskaitykite daugiau apie gerus batus darbui ir treniruotėms

  

Sportiniai drabužiai mamai

Turite mamą, kuri praleidžia daug laiko sporto salėje? Tuomet turime daug sportinių drabužių pasirinkimų, kuriais bet kuri mama bus patenkinta. Tas pats galioja tiems, kurie turi mamą, kasdien aktyvią arba ieško patogių drabužių, kad galėtų atsipalaiduoti. Mamos vertina komfortą ir praktiškumą sportiniuose drabužiuose, todėl joms geriausia, kai drabužiai yra universalūs ir tinkami bet kokiai progai. Treniruočių leggingai su kišene, kur gali tilpti telefonas, yra puikus pasirinkimas, jei nenorite jo nešioti rankoje, kartu su turistikos striuke

Čia galite peržiūrėti daugiau mūsų pasiūlymų treniruočių leggingams, viršūnėms, sportinėms liemenėlėms, striukėms ir kelnėms. 

Perskaitykite daugiau apie mūsų turizmo drabužių gidą moterims. 

 

Internetinės dovanų kortelės

Jei vis dar nesate tikri, ko jūsų mama iš tikrųjų reikia, galime rekomenduoti įsigyti internetinę dovanų kortelę. Čia galite kontroliuoti savo biudžetą ir pasirinkti sumą, kuri jums atrodo tinkama. Elektroninė dovanų kortelė palengvina pasirinkimo procesą, nes kitas asmuo gali pasirinkti, kas jiems vertingiausia ir ko jiems labiausiai reikia. 

Sėkmės pasiruošti!

Perskaitykite daugiau apie dovaną jai.
Perskaitykite daugiau apie dovanų patarimus draugei.  
Perskaitykite daugiau apie kaip rasti tobulą dovaną
Tilbake til bloggen