Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Geros sportinės avalynės darbui ir treniruotėms!

Kaip rasti tinkamus batus treniruotėms?

Kokius batus naudojate treniruotėms, turi didelę reikšmę tam, kaip jūs pasirodote, tačiau taip pat ir jūsų komfortui. Batai turėtų turėti gerą amortizaciją ir būti ilgaamžiai, kad tarnautų ilgai. Batai gali būti brangūs, todėl gali būti naudinga turėti porą, kuri gali būti naudojama keliose situacijose. Baltos ir juodos sportinės avalynės yra laikinos, universalios ir gali būti naudojamos tiek treniruotėms, tiek kasdieniam nešiojimui.

Mes turime porą batų, kurie tinka visoms progoms, nesvarbu, ar tai būtų pasivaikščiojimas mieste,  bėgimas, pasivaikščiojimas ar bet kas, ką jūs galėtumėte sugalvoti. Investuoti į gerus batus yra ne tik protinga treniruotėms, bet ir kasdieniam gyvenimui. Endorphin RX1 bėgimo batai yra pora bėgimo batų , kuriuos jūs garantuotai mylėsite. Batai pagaminti iš Engineered Mesh EVA Rubber medžiagos, kuri gerai kvėpuoja ir neleis jums jausti diskomforto ilguose bėgimuose ar dienos metu. Tai vieni iš mūsų geriausiai parduodamų, kurie sujungia nepaprastą komfortą ir stilių. Juos galima įsigyti tiek baltos, tiek juodos, tiek raštuotos spalvos.

 

Beveik visi iš mūsų tikriausiai yra patyrę kūno skausmus ir problemas, sukeltas įvairių situacijų, kuriose jie atsiduria, pavyzdžiui, ilgų dienų darbe darbo, perkant prekes ar per treniruotę. Tai labai vargina ir daro situaciją, kurioje esate, mažiau malonią. Įrodyta, kad netinkama avalynė gali būti skausmų priežastimi, todėl būtinybė rasti gerus darbo batus arba bėgimo batus iškyla.

Tai tikriausiai yra tie klientai, kurie perka mūsų batus - ar atpažįstate save?

Skirtumai kulne

Bėgimo batai yra sukurti prevenciniais tikslais, kad stiprūs smūgiai bėgimo ar šokinėjimo metu nepakenktų keliams ir nugarai, ir yra universalesni, nes gera amortizacija ir ergonomiškisneakers taip pat padeda užkirsti kelią problemoms, tokioms kaip plantar fascia ir kulno spurs. Klientai, kurie gali susidurti su plantar fascia, kulno spurs ir kitomis skausmų sąlygomis, ras mūsų Endorphin RX1 puikiu sprendimu, kad palengvintų skausmą. 

Bėgimo batai Milslukerenui

Kas nepatenka į skausmingas ir patinusias pėdas po ilgų bėgimo sesijų? „Milslukerenas“, kaip mes tai vadiname, gali rasti, kad mūsųbėgimo batai gali būti sprendimas. Šio tipo bėgikas gali būti skeptiškas dėl naujųsneakers , nes jie turi daug patirties ir žino, kas jiems geriausiai tinka. Bėgimo bato funkcionalumas apima technologijas ir stiprią amortizaciją , kurios padės išlaikyti komfortą ir sveikatą.

Daugiau apie technologiją už pado galite paskaityti čia.

Geri batai darbui ir treniruotėms

 

Bėgimo batai pradedantiesiems

Dauguma žmonių gali bėgti ir tam reikia minimalios įrangos. Jei planuojate pradėti bėgti, gali būti labai gera investicija įsigyti naują bėgimo batų, ir mūsų geriausiai parduodama versija suteiks saugų ir gerą startą bėgimui. Bėgimo batai yra nepatvarūs ir po tam tikro atstumo amortizacija mažės, tačiau dėka technologijos, naudojamos mūsų bėgimo batų padu, amortizacija tarnaus daug ilgiau nei kitų. Ortholite putplastis padu susitraukia mažiau nei 5% ilgio, todėl stipri amortizacija, tinkamumas ir komfortas, kuriuos patyrėte nuo pirmos dienos, bus ilgai.

Tai svarbu užkirsti kelią traumoms: Nepamirškite pradėti lėtai bėgti. „Per daug, per greitai ir per mažai poilsio“ yra receptas pluošto sužalojimui. Ir to niekada nenorite turėti!

bėgimo batai, treniruočių batai

 

Batai kasdieniam naudojimui

Tai gali būti didžiausia grupė. Kasdienis bėgikas yra tipinis bėgikas, turintis 2-3 bėgimo sesijas per savaitę ir galbūt naudojantis kokius nors gerus sneakers , kurie sugeba atlikti darbą, tačiau smalsu dėl bėgimo batų įvairovės rinkoje. Šis bėgikas nori „universaliojo bato“, kuris tinka beveik viskam. Endorphin RX1 tinka daugumai situacijų, kuriose galite būti, net jei tai yra bėgimo batai

Jei jums reikia batų su gera amortizacija išsaugoti kojas, kai esate apsipirkinėjant, arba jei paaiškėja, kad nepaėmėte visko iš parduotuvės ir jums reikia bėgti atgal, šie batai tiks puikiai visoms progoms. 

Bėgimo batai darbui

Ne tik bėgikai atrado mūsų bėgimo batus. Mes turime labai daug klientų, kurie naudoja batus kaip darbo batus. Iš tikrųjų daugelis vaikšto tūkstančius žingsnių ant betono grindų kiekvieną dieną, nesvarbu, ar tai būtų sandėlio darbas, slaugytojai ligoninėse ar tie, kurie dirba parduotuvėje. Tai sukelia didelę apkrovą pėdoms ir gali sukelti įvairias skausmų problemas, kurios netgi gali paveikti nugarą. Yra nerimą keliančių faktų, kad daug žmonių iš tikrųjų serga rimtomis diagnozėmis, tokiomis kaip plantar fascia ir kulno spur.

Gerų darbo batų arba panašių bėgimo batų ar bėgimo batų svarba gali būti neįvertinta kai kuriems, ir mes norime pabrėžti, kad geros ir patogios avalynės su gera amortizacija ir palaikymu yra labai reikalingos, jei darbo diena verčia jus visą dieną stovėti. Skaip minėjome anksčiau straipsnyje, Endorphin RX1 veiks kaip prevencija nuo problemų, kurios gali kilti per darbo dieną, ir taip pat bus pagalba atliekant darbą. 

Bėgimo batai skepticams

Tie, kurie laiko save „greitais kojose“, greičiausiai yra skeptiškiausi klientai. Gražu tai, kad Endorphin RX1 batai atsižvelgia į visus bėgikus. Batai sveria labai mažai ir veiks tik kaip pagalba, o ne kaip kliūtis bėgti greitai. „Greitas kojose“ visada teigiamai nustebintas! 

Endorphin RX1 yra klasikinėse ir universaliausiose spalvose juodos ir baltos, tačiau juos taip pat galima gauti labiau pritaikytose juodos ir baltos deriniuose. Jei ieškote, kad įsigytumėte darbo batus, universalius bėgimo batus ar bėgimo batus , mūsų batai bus optimalus pasirinkimas. 

Batai žygiams

Žygiai yra dalykas, kurį daugelis galbūt laiko savaime suprantamu dalyku, nežinodami, kiek naudų gali gauti tai darydami. NHI rašoma, kad reguliarus žygis suteikia panašių sveikatos privalumų kaip ir tie, kurie dažnai bėga bėgimo sesijose. Nepriklausomai nuo to, ar tai kelionė miške, sausoje terrenas ar turistinė kelionė aplink jūsų rajoną - išeikite į lauką su mūsų universaliais bėgimo batais!

Žygiai miške

Jei planuojate eiti į mišką, turėtumėte atsižvelgti į tai, kaip terrenas yra. Paprastesni, mažiau purvini, drėgni ir slidūs takai yra bėgimo batai puikiai tinka. Miško takas, kuriuo planuojate lengvai bėgti ar vaikščioti, turi būti aiškus, tvarkingas ir galbūt turėti taką, kuris būtų sekamas. Dabar, kai žiema artėja ir kai kurie žmonės patiria žiemos depresiją, pagal britų ekspertų patarimus, sprendimas gali būti išeiti į mišką.

 

Žygiai sausoje teritorijoje

Čia mūsų batai yra idealiai tinkami naudoti. Bėgimui sausoje teritorijoje mūsų bėgimo batai yra puikus pasirinkimas. Techninė pusėbėgimo batų darbo, kad jie gali užkirsti kelią įvairioms iššūkiams , kurie gali neigiamai paveikti kūną ilgainiui. Kieti paviršiai, tokie kaip betonas , kur gera amortizacija yra būtina, ilgos kelionės , kur mūsų batai parodo puikias savybes, nes jie turi 10mm drop ir švelnią palaikymą aplink kulną ir kulną.

 

Taip pat pažvelkite į šiuos straipsnius

Tilbake til bloggen