Bærekraftig produksjon

Tvarūs Drabužiai

Mes Famme siekiame būti lyderiais tvarumo ir aplinkai draugiškos gamybos srityje, moterų mados ir sportinės aprangos sektoriuje. Tai darome užtikrindami, kad mūsų tiekėjai būtų pavyzdiniai tvarios gamybos srityje, kad mūsų medžiagos ir produktai būtų gaminami aplinkai draugišku ir atsakingu būdu. Mes tikime, kad geri žaliavų tiekėjai yra raktas į tvarią įmonę, siūlančią aplinkai draugiškus drabužius.

Tiekėjai

Siūlų gamyba

Mūsų drabužių siūlai yra gaminami Fulgar, itališkos įmonės, kuri 2009 m. tapo pirmuoju Poliamido 6.6 gamintoju, gavusiu ES ekomentą už aplinkai draugišką kompetenciją ir pasiekimus, vertinant aplinkos poveikį viso produkto gyvavimo ciklo metu. Jų tvarios iniciatyvos apima, be kita ko, aplinkai draugiškos gamybos sistemos įvedimą, viduje sukurtą vandens valdymo sistemą, kuri prisideda prie optimalios vandens naudojimo aušinant orą ir įrangą bei perdirbant daugiau nei 63% medžiagų gamybos ciklo metu. Mes norime būti atviri apie tai, kas yra mūsų tiekėjai ir kaip gaminami mūsų produktai, todėl sukūrėme šį straipsnį, kad galėtumėte gauti žinių apie tai, kaip tapome tvariu prekės ženklu.

Mūsų Vortex 2 Leggings pagaminti iš tvaraus Fulgar siūloTvarūs drabužiai

Maudymosi drabužiai

Mūsų maudymosi drabužių kolekcija yra gaminama Sensitive Fabrics, dar viena itališka įmonė, kuri per "The SensitiveEcoSystem Project" daugiausia dėmesio skiria vandens, energijos ir cheminių medžiagų suvartojimo mažinimui bei anglies dioksido ir atliekų emisijų mažinimui.

Denim

Mūsų denim medžiaga gaunama iš Isko, vieno iš pasaulio lyderių denim gamintojų, kuris tiekia denimą dideliais kiekiais visame pasaulyje. Isko siekia nustatyti standartą tvaraus šaltinio ir denim gamybos srityje ir stengiasi turėti atvirą procesą, kad galėtų paskatinti kitus sekti tą pačią standartą. Isko siekia, kad visi ingredientai savo denimui būtų sertifikuoti kaip ekologiški ir nuolat dirba, kad pasiektų kuo tvaresnį verslo modelį. Isko taip pat yra pirmasis denim gamintojas pasaulyje, gavęs Šiaurės ekologinį ženklą, Svanemerket.

Audinių gamyba (fleece)

Audinio, kurį naudojame kai kuriuose mūsų drabužiuose, tiekėjas yra Pontetorto. Viena iš Pontetorto pagrindinių filosofijų yra gamtos apsauga ir stipraus aplinkos sąmoningumo vystymas per įvairias aplinkai draugiškas ir tvarias iniciatyvas. Tai apima: - Aplinkai draugiškų produktų naudojimą - Plačiai naudojamus perdirbtus medžiagas, tarp jų ir perdirbtus plastikinius butelius. - Inovatyvios technologijos, kuri naudojasi saulės energija. - Aplinkai draugiškų žaliavų integravimą - Dėmesį mikroplastikų emisijų mažinimui fleece gamyboje.

REPREVE

REPREVE yra pluoštas pagamintas iš Unifi. Jei norite gaminti tvarius, aukštos kokybės drabužius, tai yra pluoštas, kurį pasirinkti. REPREVE yra viena iš tvariausių medžiagų, kurias naudojame Famme drabužių gamybai. Tai, kas išskiria REPREVE iš kitų pluoštų, yra tai, kad jis ne tik yra geros ir ilgaamžės kokybės, bet ir pagamintas iš perdirbtų medžiagų, tokių kaip plastikinių butelių. Naudodami REPREVE, jūs ne tik užsiimate etiška ir tvaria drabužių gamyba, mažinate aplinkos poveikį, bet ir gaminate gražius bei funkcionalius drabužius, kurie galės tarnauti ilgiau. REPREVE naudojasi dauguma didžiųjų prekių ženklų, tokių kaip Famme, ir REPREVE naudojimas yra geras žingsnis tinkama linkme, kurį prekių ženklai gali žengti, kad padidintų atsakomybę prieš aplinką drabužių ir mados pramonėje.

NILIT

Famme naudoja siūlus iš NILIT, tarp jų ir mūsų be siūlių drabužius. Kadangi Famme yra pirmaujanti be siūlių sportinės aprangos gamintoja, NILIT naudojimas šių drabužių gamybai yra vienas iš tvariausių ir atsakingiausių sprendimų, kuriuos kaip inovatyvus drabužių ženklas galime priimti. NILIT siūlai gaminami aplinkai draugišku ir ekologiniu būdu, tarp jų naudojami ištekliai vandens taupymui, atsinaujinančios energijos naudojimui, išteklių išsaugojimui, o medžiagos, naudojamos gaminant siūlus, yra perdirbamos.

Produktai, kurie naudoja NILIT siūlus:

Lycra

Famme naudoja Lycra (paskirstyta per Fulgar) daugelyje mūsų produktų. Lycra yra pluoštai, pagaminti iš perdirbtų medžiagų ir kurie tarnauja ilgai. Ilgaamžiškumas yra vienas iš pagrindinių veiksnių, dėl kurių drabužiai yra tvarūs, ir investuoti į ilgaamžius drabužius yra lengvas ir paprastas pasirinkimas, galintis turėti didelį poveikį aplinkai. Lycra pluoštai gaminami tokiu būdu, kuris taupo energiją ir sumažina įvairias sąnaudas. Be tvarios audinių gamybos, Fulgar yra įmonė, kuri nuolat dirba, kad taptų vis tvaresnė. Informacija apie Lycra aplinką draugiškumą paskelbta internetinėje svetainėje.

Produktai su Lycra, kurie yra Famme:

  • Milan maudymosi kostiumas
  • 2-pak balti Sky Knit kulkšnies kojinės

Noble Biomaterials

Viena iš pagrindinių verčių Noble Biomaterials yra tvarumas, o jų technologijos, metodai ir pajėgumai yra naudojami siekiant geresnės atsakomybės ir aplinkos draugiškumo. Tai dar vienas tiekėjas, kurį Famme naudojasi kuriant gražius ir funkcionalius tvarius drabužius moterims. Drabužiai, pagaminti naudojant Noble Biomaterials technologiją, pvz., Ionic+, užtikrina, kad šie drabužiai ne tik yra geros kokybės, bet ir tarnauja ilgiau, ir gali būti naudojami ne tik treniruotėms, pavyzdžiui. Noble Biomaterials tekstilės turi daugybę gerų ir funkcinės savybes, kurios išskiria šį tiekėją iš kitų, atsižvelgiant į jų inovatyvią technologiją ir tvarumą. Sidabras yra viena iš medžiagų, kurias jie naudoja, ir jie daugiausia dėmesio skiria sidabro atstatymui.

Eurojersey

Eurojersey naudojama mūsų maudymosi drabužiuose. Tai, kas daro Eurojersey vienu iš tvaresnių audinių, kuriuos galima naudoti drabužių gamyboje 2022 m., yra tai, kad tiekėjas turi konkrečią ir tvarią gaminių modelį. Gaminant šią medžiagą, naudojami ištekliai vandens ir energijos vartojimui mažinti, ir jie taip pat turi iniciatyvas, skirtas sumažinti cheminių medžiagų vartojimą. Eurojersey audinių gamyba prisideda prie anglies dioksido ir atliekų emisijų mažinimo, todėl Famme gamina drabužius su šia medžiaga, kad sukurtų tvaresnius drabužius.

Produktai, pagaminti iš Eurojersey:

maudymosi drabužiai moterims iš eurojersey

FOV

Dar vienas tvarus tiekėjas, kurį Famme naudoja, yra FOV, iš Švedijos. FOV daug investuoja į savo vietinę gamyklą Švedijoje ir koncentruojasi į tai, kaip gamybos procesai ir metodai yra susiję su aplinkos draugiškumu, dirbdami tam, kad gamyba būtų harmonijoje su ekosistema. Tarp kita ko, jie turi viziją, kad neturi turėti jokių neigiamų pasekmių aplinkai. Tai jie daro, visada užtikrindami, kad laikomasi įstatymų ir taisyklių, susijusių su emisijomis, atsirandančiomis dėl drabužių gamybos, nuolat vertindami, kaip jų dabartinė drabužių gamyba veikia aplinką, ir nustatydami tikslus, kaip jie gali tapti geresni aplinkai ir tvarumui.

Produktai, kurie naudoja FOV iš Švedijos:

  • Field Slacks
  • Field Shorts

Halley Stevenson

Halley Stevenson yra tiekėjas, tiekiantis ypatingą medvilnę, būtent vaškine medvilne. Šis tiekėjas taip pat gamina gerą audinį, kuris atlaiko orą. Halley Stevenson gamyba šios ypatingos medvilnės turi labai mažą poveikį aplinkai, o medvilnė buvo gauta atsakingu būdu - todėl šis tiekėjas yra vienas tvariausių, pasirinkimų, kuriuos Famme gali pasirinkti drabužių gamybai. Dėl audinio, kurį šis tiekėjas gamina, atsparumo orui, drabužiai gali būti naudojami ilgiau, o tai reiškia, kad pirksite mažiau drabužių, taip padidindami atsakomybę prieš aplinką.

Produktai, kurie naudoja šį tiekėją:

SITIP

SITIP yra tiekėjas, kurį Famme anksčiau naudojo daugiausia mūsų Thermal Leggings. Sitip yra itališka prekės ženklas, kuriuo siekiama užtikrinti, kad jų gamybos strategija taptų draugiškesnė aplinkai, pavyzdžiui, dalyvauja įvairiuose aplinkos projektuose, siekiančiuose sumažinti CO2 emisijas, atsirandančias dėl jų audinių gamybos.

Produktai, naudojantys SITIP, deja, nėra mūsų asortimente.

Brugnoli

Famme anksčiau naudojo itališką Brugnoli, kuris taip pat laikomas labai draugišku aplinkai tiekėju, gaminančiu audinius tvariems drabužiams. Brugnoli gamina aplinkai draugiškas kolekcijas iš biologiškai pagrįstų ir žaliavinių medžiagų. Procesas, susijęs su šių audinių ir tekstilės gamyba, yra grindžiamas perdirbimu, nes šis tiekėjas gamina audinius iš perdirbtų medžiagų ir medžiagų, kurios ateityje yra biologiškai skaidomos. Taip šis tiekėjas prailgina daugelio produktų ir medžiagų, naudojamų jų audinių gamyboje, tarnavimo laiką. Šis tiekėjas turi labai mažą poveikį aplinkai dėl savo gamybos proceso.

Thermolite

Thermolite yra tvirta medžiaga, kuri naudojama, be kita ko, drabužiams šildyti. Tiekėjas naudoja gamybos metodą, kuris apima, be kita ko, perdirbtų medžiagų naudojimą, kas laikoma labai draugišku aplinkai. Taip Thermolite yra prekės ženklas, prisidedantis prie "tvarios šilumos" nesiremiant papildomų audinių arba medžiagų naudojimu. Be to, Thermolite kokybė yra tokia gera, kad ji tarnauja ilgiau, leidžiant būti draugiškesniais aplinkai, nes nereikia nuolat keisti ar pirkti naujų drabužių.

Produktai, naudojantys Thermolite, deja, nėra mūsų asortimente.

A-Girls

A-girls yra vienas iš prabangiausių tiekėjų Famme iš Japonijos. A-girls laikomas vienu iš pasaulio prestižinių tiekėjų ir konkrečiai geriausiu tekstilės tiekėju, nes jie gavo daugybę apdovanojimų už savo darbą. Šis tiekėjas orientuotas į novatoriškas tekstilės ir puikios kokybės produktus, kas puikiai tinka Famme drabužiams, kadangi mes daug dėmesio skiriame stilingai funkcionalumui ir puikiai kokybei. Naudoti prabangių tiekėjų ir bendradarbių paslaugas yra puikus būdas užtikrinti, kad etika būtų atsižvelgta į kiekvieną etapą, nuo užsakymo iki gamybos. Mūsų tikslas ir vizija gauti gražius ir funkcionalius drabužius iš geros kokybės gali būti vertinami kaip labai autentiški, kai mes pasirenkame tokius aukščiausios kokybės tiekėjus.

Toki Sen-I

Famme naudoja dar vieną tiekėją iš Japonijos, būtent Toki Sen-I, siekdama sukurti gražius ir prabangių drabužių. Gamybos metodas yra unikalus ir nuo pat pradžių šis tiekėjas gamina megztus audinius, kuriuos galima naudoti tam, kad būtų sukurti nepaprastai patogūs tekstilės ir drabužiai. Šis tiekėjas taip pat didina tvarumo svarbą ir siekia gaminti drabužius harmonijoje su gamta. Tiekėjas siekia tvarios audinių gamybos, nes dirba tam, kad visi tekstilės ir audiniai būtų gaminami ekologiškai ir aplinkai draugišku būdu. Pavyzdžiui, jie dirba tam, kad sumažintų įvairių degalų naudojimą ir visada atsižvelgia į savo poveikį aplinkai.

Famme produktai, kuriuose yra šio tiekėjo audinių, bus pristatomi netrukus, todėl sekite mus!

Sandes Garn

Mūsų populiarios ir nuostabios minkštos vilnonių kojinių iš Sandes Garn. Sandes Garn yra vienas didžiausių mezgimo siūlų tiekėjų Šiaurės Europoje. Šio tiekėjo siūlai yra pagaminti iš natūralių pluoštų, gamina vilną, kuri mažiau niežti ir yra plonesnė, taip pat yra minkštesnė. Šio tiekėjo pagrindinės vertybės yra kokybė, laiko efektyvumas ir geras dizainas. Tai taip pat yra vienas iš tvarių tiekėjų, kuriuos Famme pasirenka, kadangi vilna savaime yra atsinaujinantis išteklius ir gali būti visiškai perdirbama. Tiekėjas taip pat naudoja bekenkėms dažais viso proceso metu gamindamas vilną ir siūlus, ir turi daug kontrolės dėl vandens vartojimo bei vandens išleidimo po gamybos. Kalbant apie pačią gamybą, šis tiekėjas dažniausiai naudojasi elektra ir dirba kad naudoja daugiau elektros energijos nei gamtines dujas.

Produktai, kuriuose yra Sandes Garn siūlų:

  • Vilnonės kojinės - šiuo metu nebepardavinėjamos

Bamen

Bamen yra tiekėjas, kurio filosofija yra kurti puikią produktų kokybę. Bamen gamina medvilnę, kurią Famme naudoja mūsų Sky Knit kojinėms. Bamen yra tiekėjas, kuris dėmesį skiria aplinkai, gamindamas audinius ir tekstiles kartu su gamta, gerbdamas ją; jie nuolat stebi gamybą, atsižvelgdami į jos poveikį aplinkai. Bamen taip pat remia ūkininkus, kurie prisideda prie medvilnės gamybos. Taigi, tai yra tiekėjas, kuris nuo pradžios iki galo siekia sukurti "sveiką" produktą visais įmanomais aspektais, ir todėl, žinoma, Famme naudoja jį, kad galėtų gaminti tvarius kokybės drabužius.

Produktai, pagaminti iš Bamen audinių:

Transilana

Transilana yra tiekėjas Rumunijoje, gaminantis įvairių rūšių siūlus įvairiems tikslams, ar tai būtų mezgimo siūlai, kojinių siūlai ar storieji siūlai, kurie tinka megztoms megztims. Transilana taip pat gamina Merino vilną, kuri puikiai tinka aukštos kokybės kojinėms, ir būtent todėl Famme pasirinkome šį tiekėją. Šis tiekėjas išsiskiria tuo, kad specializuojasi daugelyje įvairių siūlų rūšių ir turi gerą supratimą apie kokybę, gamindamas audinį, ir gerai specializuojasi pagal klientą, kalbant apie gamybą.

Montifibras

Portugalų tiekėjas Montifibras yra vienas didžiausių Europos sintetinių pluoštų tiekėjų. Jų pluoštai turi daug gerų savybių, tarp jų antibakterinių ir kvapų neutralizavimo savybių, kas gerai tinka kojinėms. Montifibras atitinka griežtus reikalavimus ekologinės audinių gamybos ir socialinės atsakomybės srityje 2023 m.

YKK

YKK yra vienas didžiausių tiekėjų, kuriuos naudoja Famme. YKK yra vienas didžiausių pasaulio užtrauktukų tiekėjų, ir kaip didelė įmonė, jie taip pat turi didelę atsakomybę aplinkos draugiškumo ir tvarumo srityje. YKK laikomas tvariu tiekėju, nes jie perdirba senus medžiagas, kad pagamintų savo užtrauktukus. Be to, jie gamina užtrauktukus, pagamintus iš augalų.

Produktas, turintis YKK užtrauktuką:

  • Tiesūs džinsai su mažais skeltukais

SBS

Famme naudoja SBS kaip tiekėją mūsų užtrauktukams. Ir kaip ir visi kiti tiekėjai, kuriuos naudojame, šis tiekėjas taip pat yra labai aplinkai draugiškas. SBS daug prisideda prie vandens taupymo, tuo pačiu dirbdama, kad naudoti labiau aplinkai draugiškas technologijas dažant.

Produktai, kurie naudoja SBS:

E.Textint Corp

E.Textint Corp naudojamas logotipams. Šis tiekėjas laikomas labai tvariu, nes, be kitų dalykų, didelė jų gamybos dalis apima senų medžiagų perdirbimą, kad būtų pagaminti logotipai. Inovatyvi technologija leidžia didelę jų gamybos dalį remti aplinkai draugiškais metodais, todėl jie yra patrauklus tiekėjas įmonėms, norinčioms bendradarbiauti su tvariomis įmonėmis.

Paiho

Paiho yra tiekėjas, kurį Famme naudoja raišteliams ir engineered mesh. Šis tiekėjas laikomas tvariu, nes jie aktyviai dalyvauja įvairiose iniciatyvose, kad apsaugotų aplinką ir planetą. Be kitų dalykų, jie stengiasi nuolat naudoti vandenį vėl savo gamybos procesuose ir renka lietaus vandenį, kad naudotų gamyboje. Be to, jie naudoja biogazą ir natūralų apšvietimą savo gamyklose, kad sumažintų nereikalingus išteklius ir sąnaudas. Be to, jie naudoja garus (kaip gamybos rezultatą) pakartotinai.

Produktai, kuriuose yra Paiho:

Juodi bėgimo bateliai moterims su gera amortizacija

Ortholite

Ortholite yra vienas iš Famme tiekėjų, atsakingų už Endorphin RX1 batų vidpadžius. Tvarumas yra Ortholite pagrindinės sritys, ir jie aktyviai dirba, kad integruotų tvarumą į visus įmonės aspektus. Pavyzdžiui, jie užsiima senų medžiagų perdirbimu, kad pagamintų produktus ir taip pat naudoja technologiją, kuri apima biopetalą, kas leidžia įmonei naudoti mažiau natūralių išteklių.

Produktai, naudojantys Ortholite:

Mūsų žalioji orientacija

Drabužių gamyba

Famme aktyviai dirba, kad įsteigtų stiprius ryšius su mūsų tiekėjais. Mūsų tikslas - pasiūlyti naujausių tendencijų produktus už prieinamą kainą. Dėl didelės konkurencijos mūsų rinkoje mums labai svarbu užtikrinti gamybos kokybę ir kad būtų laikomasi mūsų standartų.

Tai yra tiek darbuotojų apsaugai, tiek produktų kokybės gerinimui. Norint tai užtikrinti, mes sekame kiekvieną procesą nuo pradžios iki galo, nuo mūsų veiklos pradžios. Nuo 2013 m. mes aplankėme daugiau nei 100 gamyklų. Daugelis mūsų gamintojų yra tarp geriausių pasaulyje. Šie vizitai mums suteikia ne tik motyvacijos ir įkvėpimo, bet ir gilesnį suvokimą, kuris praturtina mus kaip prekės ženklą.

Ką galite padaryti?

Antriniai - mainai arba dovanojimas

Ar žinojote, kad kasmet vidutiniškai išmetame apie aštuonis kilogramus drabužių kaip atliekas?

Todėl sukūrėme Secondhand grupę „Facebook“, skirtą produktų mainams ir pirkimams. Pirkdami naudotą prekę, jūs padedate aplinkai. Grupę rasite čia. Jei vis dėlto negalite parduoti produkto, Fretex yra puikus variantas. Nepamirškite, kad galima pristatyti ne tik drabužius!

Tvari spinta

Gerbkite savo produktus, kad užtikrintumėte ilgesnį tarnavimą. Surinkome 3 paprastus patarimus:

  • Skalbkite denim produktus išversti į vidų
  • Skalbkite drabužius žemesnėje temperatūroje, kad sumažintumėte CO2 emisijas
  • Patarimas 3

Perdirbkite

  • Naudokite originalią pakuotę, kurioje atvyko produktas, jei norite grąžinti prekę.
  • Mūsų produktai atkeliauja plastikinių arba popierinių pakuočių. Jei rūšiuosite šias pakuotes, prisidėsite prie geresnio gamtos puoselėjimo.
Tilbake til bloggen