Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Dovanų kortelė internetinėje parduotuvėje

Gali būti sunku nuspręsti, ką nusipirkti arba dovanoti kitiems. Yra daug žmonių, kurie turi kūrybinių sunkumų arba galbūt pamiršta, ką gavėjas anksčiau sakė, kad jam reikia ar ko jis nori. Jei manote, kad tai sudėtinga, galite perskaityti mūsų gaires apie kaip rasti tobulą dovaną.

 

Skaitmeninė ir elektroninė dovanų kortelė

Patikima dovana yra dovanų kortelė. Nuostabu ši dovanų idėja yra tai, kad ją galima dovanoti visomis progomis, tokiomis kaip kalėdinė dovana, gimtadienio dovana, persikraustymo dovana ir kitoms didelėms ir mažoms šventėms. Priežastis, kodėl tai yra, yra ta, kad galite patys nuspręsti, kiek bus dovanų kortelės vertė, todėl dovanų dydis vis tiek bus nustatytas. Gavėjas paprastai bus patenkintas, nes jis tada gali pinigus išleisti tam, ko nori, atitinkamai parduotuvės ribose.

Mūsų skaitmeninės dovanų kortelės gali turėti vertę nuo 50 iki 1000 kr, o vertės įvairovė yra didelė, todėl tai puiki dovana bet kokiai progai. Mūsų elektroninė dovanų kortelė yra siunčiama el. paštu, ir gausite instrukcijas, kaip ją įsigyti kasoje. Nėra jokių papildomų apdorojimo mokesčių, ir viskas veikia būtent taip, kaip turėtų.

 

Maža dovana draugei

Jei norite padovanoti savo draugei mažą dovaną, nes ji išgyveno svarbų gyvenimo įvykį, turi gimtadienį arba tiesiog norite parodyti, kad vertinate ją, dovanų kortelė gali būti puikus pasirinkimas. Pavyzdžiui, galite dovanų kortelę padovanoti kartu su gėlėmis meilės gestui, ir tuomet vertė bus dar didesnė. Skaitmeninė dovanų kortelė vis tiek yra geras pasirinkimas dovanojant draugei, kuri turi viską. Kartais gali būti lengviau leisti gavėjui pačiam pasirinkti, ką nori nusipirkti, ir geriau tiesiog suteikti vertę, kurią jis gali naudoti. Jei jums reikia dovanų idėjų draugei, galite perskaityti čia.

dovanų patarimai jai

Idėjos dovanai darbuotojams

Norite padovanoti savo darbuotojams mažą dėmesį? Pirkite dovanų kortelę! Kaip jau minėta anksčiau, elektroninė dovanų kortelė taip pat yra puiki dovanų idėja kolegai ar darbuotojams. Jie gali pagerinti jūsų darbo dieną, arba jei jūs gerai bendradarbiaujate, dovanų kortelė gali būti nuostabi dovana, nes suma neturi būti didelė. Čia iš tiesų svarbu yra mintis. Taip pat gali būti malonu dovanoti dovanų kortelę kalėdų dovana darbuotojams dėl tos pačios priežasties, norint parodyti mažą dėmesį ir padėką už bendradarbiavimą.

 

Pasidaryk pats dovanų kortelė

Taip pat nereikia pirkti dovanų kortelės. Gali būti, kad neturite laiko jos nusipirkti, arba norite ją pasidaryti patys. Pavyzdžiui, norėdami galite pasigaminti gražų kortelę, kur galite užrašyti vertės kodą arba tik užrašyti sumą, kurią norite dovanoti gavėjui. Pasidaryta dovanų kortelė paprastai yra vertinama labiau, nes dėl jos pagaminimo sunaudojote daugiau laiko, nei atspausdinant iš el. laiško. Vis dėlto viską tai galima padaryti ir jei užsisakėte dovanų kortelę jai, galite tiesiog užrašyti dovanų kortelės kodą kortelėje ar dėžutėje, kad ji gautų gražesnį supakavimą nei anksčiau. Tai gali būti gerai dovanoti, pavyzdžiui, motinos dienos ar Valentino dovana, o dovanų kortelė gaus šiltesnį atspalvį.

 Taip pat skaitykite: Dovana jai

 dovana jai

Dovanų kortelė kalendoriaus dovanai

Ar metai iš metų perkate dovanų kalendorių savo mylimajam, mamai, seseriai ar draugei? Jei kartais manote, kad sunku sugalvoti idėjų, ką turėti kaip kalendoriaus dovaną, dovanų kortelės būtų puikus sprendimas. Vertė nuo 50 iki 200 kr yra puiki kalendoriaus dovana, ir galbūt kažkas, kas gali vesti prie geresnės dovanos vėliau, nes ji galėjo nusipirkti tą leginsą arba megztinį, kurio norėjo.

Daugiau patarimų galite rasti mūsų Juodojo penktadienio pasiūlymuose, mūsų išparduotuvėse ir mūsų išparduotuvėse, ieškodami dovanos už prieinamą kainą.

    Tilbake til bloggen