instagram reels guide

Kaip kurti „Reels“ Instagram platformoje

mūsų vadovas apie "Reels"

Nėra paslaptis, kad "Reels" užvaldė pasaulį ir vaizdo turinys yra vienas iš efektyviausių būdų atkreipti dėmesį socialiniuose tinkluose. Todėl dabar parengėme vadovą, kaip pradėti kurti "Reels" Instagram'e kaip "Famme" ambasadorius.

Kad pradėtumėte, pirmiausia turite turėti planą, apie ką bus jūsų "Reel". Štai keletas idėjų iš mūsų, kurios puikiai tinka, jei norite reklamuoti prekes iš "Famme".

  • Išvykos: pasiimkite telefoną arba kamerą į išvyką, vilkėdami "Famme" aktyvų drabužį, ir parodykite mėgstamą pėsčiųjų taką arba gražius gamtos vaizdus aplink jus.
  • Treniruotės "Reels": jei mėgstate treniruotę, apsirenkite "Famme" treniruočių aprangą ir nufilminkite treniruotės sesiją arba pasidalykite savo mėgstamais pratimais ar kitais treniruotėms skirtais patarimais.
  • Kokius drabužius dėvėčiau....: sudėkite drabužių derinius iš "Famme" mėgstamų drabužių įvairioms progoms. Tai gali būti, pavyzdžiui, bėgiojimas, žygiai, treniruotės, filmo vakarai, apsipirkimas ir kt.
  • Haul: Ar ką tik gavote didelį užsakymą iš mūsų? Sukurkite "try-on haul" ir parodykite, ką nusipirkote! Būtų gerai pateikti sąžiningą atsiliepimą apie tai, ką manote apie juos, ir padėti žiūrovams pasirinkti tinkamą dydį.
  • Trys skirtingi būdai stilizuoti X: Jei turite drabužį, kuris jums labai patinka, galite sugalvoti kelis skirtingus būdus, kaip jį stilizuoti ir parodyti šiuos derinius. Galbūt jūsų šortai taip pat tinka treniruotėms, kaip ir pasivaikščiojimui? Parodykite, kaip suformuotumėte kelis derinius įvairioms progoms naudojant tą patį drabužį!

Kai nusprendžiate, kokio "Reel" norite sukurti, belikęs filmauti, redaguoti ir publikuoti.

Filmuojant

Galite filmuoti "Reels" tiesiog Instagram programėlėje arba telefone ir vėliau įkelti vaizdo įrašus programėlėje. Jei turite kamerą, taip pat galite ją naudoti. Eksperimentuokite ir sužinokite, kuri metodika jums labiausiai tinka. Nepamirškite filmavimo gerai apšviestoje vietoje, pageidautina prie lango arba lauke.


Redagavimas

"Instagram" "Reels" funkcijoje galite patys kirpti ir sujungti klipus, taip pat pridėti paprastus filtrus ir tekstą. Jei norite šiek tiek pažengusios vaizdo redagavimo programėlės, galite atsisiųsti "Filmm" arba "InShot", kurie yra nemokami programų parduotuvėje.
Redaguodami gerai atkreipkite dėmesį, kad kirpdami turėtumėte sukurti sklandžius perėjimus tarp klipų ir kad vaizdo įrašas būtų dinamiškas (nepamirškite, kad vaizdo įrašas neturi viršyti 60 sekundžių), tačiau žiūrovas vis tiek turėtų suprasti, kas vyksta kiekviename klipu.

Patarimai ir gudrybės

  • Kurti įdomius "Reels". Užtikrinkite, kad pirmieji 5 sekundės patrauktų žiūrovo dėmesį ir sutelkite dėmesį į turinį, kuris arba įkvepia, pramogauja, arba siūlo naują informaciją žiūrovams. Tai padidina tikimybę, kad kiti susidomės jūsų turiniu!
  • Naudokite garsus ir dainas, kurios yra populiarios, kai publikuojate. Skirkite kelias minutes, kad pažiūrėtumėte kitų "Reels" ir išsaugokite garsus, kuriuos jie naudojo, ir kurie jums patinka. Populiarių garsų naudojimas padidina galimybes, kad nauji žmonės pamatys jūsų vaizdo įrašą.
  • Naudokite hashtagus. Hashtagų naudojimo taisyklės "Reels" yra tokios pačios kaip "in-feed" įrašams. Taigi galite naudoti iki 30 hashtagų viename "Reel", o jie turėtų būti susiję su jūsų publikuojamu turiniu.
  • Naudokite tekstą / balsą. Pridėti tekstą vaizdo įraše gali padėti žiūrovui suprasti, kas vyksta ir suteikti daugiau informacijos turiniui. Pasirūpinkite, kad tekstai būtų trumpi, nenorite, kad jie atimtų dėmesį nuo vaizdo įrašo. Taip pat įsitikinkite, kad jie matomi pakankamai ilgai, kad žiūrovas spėtų perskaityti visą tekstą prieš jam dingstant.
  • Mėgaukite! Entuziazmas ir energija yra užkrečiami, todėl darykite viską, kad perteiktumėte entuziazmą per vaizdo įrašą, kad įtrauktumėte savo žiūrovus.
Tilbake til bloggen