Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Geriausi moteriški lietpalčiai

Lietpaltis yra būtinas daugelio lietingų dienų, kurias turime šalyje, aksesuaras. Todėl svarbu turėti paltą, kuris atlaikys daug lietaus, bet tuo pačiu turi puikų dizainą. Ar sunkiai randate lietpaltį, kuris turi visas norimas funkcijas, bet tuo pačiu atrodo gerai? Tokiu atveju esame tikri, kad vienas iš mūsų paprastų ir gražių lietpalčių jums patiks ir puikiai tiks kaip dalis lietaus aprangos.

 

Lengvas ir techninis lietpaltis

Pace Rain Jacket yra puikus lietpaltis pilkoms ir sunkioms dienoms. Paltas yra vandeniui atsparus ir atlaiko smūgius. Tai lengvas ir techninis 2 sluoksnių paltas su gera komforto lyga. Jis turi gerą pralaidumą orui, todėl jūs neišsitaisysite per karštai ir prakaituotai, taip pat strategiškai išdėstytas ventiliacijos užtrauktukus po rankomis. Visi užtrauktukai yra vandeniui atsparūs, o paltas turi keletą atšvaitų detalių, kad būtumėte saugūs, kai esate lauke tamsus. Šis puikus lietpaltis taip pat gali būti naudojamas kaip išorinis paltas su megztiniu su gobtuvu arba vilnos apatiniu trikotažu po juo. *Deja, šis produktas nebepriklauso mūsų asortimentui. 

  • Vandens slėgis 10.000 mm
  • Gera pralaidumą orui
  • Velcro ant rankovių
  • Vandeniui atsparūs užtrauktukai
  • Atšvaitų detalės
  • Ventiliacijos užtrauktukai po rankomis
Lietpaltis moterimslietpaltis su gobtuvu

  

Universalus lietpaltis

Celine Rain Jacket yra universalus lietpaltis su gera komforto lyga. Šis paprastas ir gražus lietpaltis gerai apsaugo nuo oro ir vėjo bei veikia kaip išorinis paltas. Jis pagamintas iš orui pralaidaus medžiagos ir turi DWR apdailą, kad atstotų purvą, riebalus, aliejų ir vandenį. Taip pat šis paltas turi atšvaitų detalių, kad būtumėte saugūs tamsoje. Šis paltas turi viską, ko jums reikia ir dar šiek tiek daugiau. Jis yra tiek juodos, tiek mėlynos spalvos. 

Mėlynas lietpaltisVandeniui atsparus lietpaltis

 

Tilbake til bloggen