En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Striukių vadovas - visa, ką turite žinoti!

Komplektinis švarkų gidai

Rinkoje yra begalė skirtingų švarkų. Kaip pasirinkti tinkamą? Čia reikia apgalvoti, kokių funkcijų norite, kaip jis turėtų atrodyti, kokio audinio jis turi būti ir dar daug daugiau. Tai gali pasirodyti sudėtinga, tačiau nebūtinai turi būti taip sunku. Šiame gide apžvelgsime viską, ką turite žinoti, kad surastumėte geriausią treniruočių švarką!

Turinys

1. Lietaus švarkai/išoriniai švarkai

2. Fleece švarkai

3. Bėgimo švarkai

4. Teddy švarkai

Lietaus švarkai/išoriniai švarkai

Mūsų lietaus švarkai pagaminti iš lengvo ir techninio audinio. Norvegijoje geras ir lengvas lietaus švarkas yra būtinas, nes niekada negalime visiškai pasitikėti oru. Lietaus švarkai turi 10 000 mm vandens stulpą, kad visada būtumėte gerai apsaugoti, bet kokiu oru. Ventiliacijos užtrauktukai ir gobtuvas daro lietaus švarką dar praktiškesnį! Mūsų švarkai puikiai tinka kaip dalis jūsų lietaus drabužių.

2 sluoksnių lietaus švarkas

Pace Rain Jacket yra lengvas ir techninis lietaus švarkas, suteikiantis jums gerą komfortą. Jis pagamintas iš kvėpuojančio audinio, kuris neleidžia jums per daug sušilti. Lietaus švarkas turi ventiliacijos užtrauktukus po rankovėmis, leidžiančius orui cirkuliuoti. Taip pat jame yra praktiškai išdėstytos kišenės su vandeniui atspariais užtrauktukais ir atšvaitų detalių, kad būtumėte saugūs tamsoje. Šis nuostabus švarkas yra vandeniui atsparus ir gali būti naudojamas kaip išorinis švarkas su hoodie arba vilnoniu apatiniai drabužiais po juo.

  • Pasirenkama juoda ir mėlyna spalvos.

Universalus lietaus švarkas

Celine Rain Jacket yra paprastas ir puikus lietaus švarkas su geromis funkcijomis ir komfortu. Jis apsaugo jus nuo visų oro sąlygų ir veikia kaip išorinis švarkas. Švarko audinys yra kvėpuojantis, kad išvengtumėte per daug šilumos. DWR danga padaro, kad švarkas atmeta purvą, riebalus, aliejų ir vandenį. Švarkas yra patogus ir turi strategiškai išdėstytas atšvaitų detales, kad būtumėte saugūs, kai juda tamsiuoju paros metu.

  • Pasirenkama juoda ir mėlyna spalvos.
Juodas kvėpuojantis lietaus švarkas su DWR medžiagaJuodas išorinis švarkas su kvėpuojančiomis savybėmis ir DWR

Fleece švarkai

Mūsų fleece švarkai yra aukštos kokybės. Mes turime tiek techninį fleece švarką, tiek sherpa švarką, kurį dažnai vadina "teddy švarku", tiek fleece švarką iš merino vilnos. Žinome, kad rudenį gali būti šalta ir vėjuota, todėl turime vėjo nepralaidžių fleece švarkų su gobtuvu. Fleece švarkai gerai kvėpuoja ir efektyviai transportuoja drėgmę. Tai puikūs švarkai tiek ilgam žygiui kalnuose, tiek keliaujant į treniruotes. Esame tikri, kad rasite tokį, kuris atitiks jūsų poreikius!

Techninis fleece švarkas

Powerstretch Jacket yra universali švarkas, tinkanti tiek treniruotėms, tiek kasdieniam naudojimui. Šis švarkas pagamintas iš išskirtinio techninio audinio ir yra vienas iš kelių produktų Technostretch kolekcijoje maksimaliai komfortui! Šis audinys suteikia aukštą elastingumą, aukštą šilumos izoliaciją ir puikią kvėpavimo gebą. Švarkas turi gobtuvą, nykščio angas ant rankovių ir iš viso keturis kišenių, du viduje ir du išorėje.

  • Pasirenkama juoda ir balta spalvos.

Teddy fleece švarkas

Sherpa Teddy Jacket yra pakankamai šiltas, kad jo galima būtų dėvėti lauke, tuo pačiu metu jis yra pakankamai minkštas, kad galėtumėte jaustis patogiai viduje. Šis nuostabus švarkas yra būtent tai, ko jums reikia! Jame yra užtrauktukas ir dvi erdvios kišenės, kuriose išsinešite būtiniausius daiktus. Šis sherpa švarkas yra pagamintas iš fleece ir tikrai yra būtinas.

Jei norite dar šiltesnio teddy švarko su kišene ant krūtinės, galite patikrinti Ripstop Sherpa Jacket, apie kurį kalbėsime vėliau, po "teddy švarkais".

  • Pasirenkama juoda ir balta spalvos.

Vilnonis švarkas

Woolstretch Jacket  gali priminti fleece švarką, tačiau jis pagamintas iš aukščiausios kokybės vilnos mišinio. Šis švarkas puikiai derina stilių ir funkcionalumą! Jis pagamintas iš išskirtinio techninio audinio ir yra vienas iš kelių produktų iš Famme’s Merino Technowool kolekcijos maksimaliam našumui ir komfortui užtikrinti. Dėl gero elastingumo jis puikiai tinka tiek žygiams į kalnus, tiek bėgimui šaltomis dienomis. Jūs išliksite šiltas, tuo pat metu galėdami judėti kaip norite. Jis yra malonus odai ir niekada nieko nesukels.

  • Prieinama tik juoda spalva.

Bėgimo švarkai

Mūsų bėgimo švarkai yra lengvi ir elastingi. Jie gerai kvėpuoja ir yra drėgmės pralaidūs. Švarkai turi praktines kišenes su užtrauktukais ir atšvaitų detales, kad būtumėte saugūs tamsoje. Kai kurie švarkai taip pat turi nuimamą gobtuvą. Bėgimo švarkai yra įvairių spalvų. Mes esame tikri, kad rasite tai, kas atitinka jūsų poreikius! Kad surastumėte tinkamą bėgimo švarką kiekvienai progai, sukūrėme gidą visiems mūsų bėgimo švarkams!

Universalus treniruočių švarkas

Wonder Stretch Jacket yra lengvas ir universali švarkas, kuri padės jums jaustis šiltai ir patogiai šaltomis ir lietingomis dienomis. Švarkas sukurtas atlaikyti tiek orą, tiek šaltį, tuo pačiu metu jis yra vandeniui atsparus. Jis tinka tiek treniruotėms, tiek poilsiui mieste. Tai jūsų pasirinkimas! Tai daro švarką absoliučiai būtinu. Švarkas išlaikys jus šiltą ir stilingą visą dieną!

  • Pasirenkama žalia ir juoda spalvos.

Treniruočių švarkas, puikus bėgimui

Fleek Stretch jacket puikiai tinka bėgimui šaltame ir drėgname klimate. Švarkas turi dvi kišenes, kuriose tilps visi svarbiausi daiktai, kuriuos reikia pasiimti su savimi treniruočių metu. Jis yra elastingas ir puikios kokybės, todėl jausitės šiltai valandų valandas, nepriklausomai nuo to, kokia veikla užsiimate. Šaltis nebebus kliūtis su šiuo nuostabiu švarku!

  • Pasirenkama pilka ir juoda spalvos.

Lengvas ir vėjo nepralaidus bėgimo švarkas

Pace Running Jacket yra lengvas švarkas pagamintas iš kvėpuojančio audinio. Bėgimo švarkas turi dvi kišenes ir nuimamą gobtuvą. Šis švarkas puikiai tinka lauko veikloms vasarą ir pavasarį. Švarkas taip pat yra vėjo nepralaidus ir turi atšvaitų detales, kad būtumėte matomi tamsoje, todėl jį galite dėvėti žiemą, tiesiog užsivilkę papildomą drabužių sluoksnį.

Pasirinkite įprastą dydį. Jei esate tarp dviejų dydžių, pasirinkite didesnį.

  • Pasirenkama mėlyna ir juoda spalvos.

Teddy švarkai

Teddy švarkas yra vienas iš tų drabužių, kurie atėjo, kad liktų, ir tai lengvai suprantama, nes jis yra vienas iš minkščiausių, ir ne mažiau šiltesnių moteriškų švarkų, kuriuos galite įsigyti rudenį/žiemą. „Famme“ visada didelis dėmesys skiriamas gražių, funkcionalių ir geros kokybės drabužių kūrimui, todėl mes sukūrėme geriausią teddy švarką moterims, kuris, mūsų nuomone, yra būtinas šių metų rudens garderobui. „Sherpa“ švarkai pagaminti iš fleece, kuris išlaiko jus šiltai ir jaukiai. Jie turi užtrauktuką ir erdvias kišenes, kuriose yra vietos pačių būtiniausių daiktų. Teddy švarkai puikiai tinka tiek treniruotėms, tiek kaip jaukus švarkas. Pasirinkimas jūsų!”

Gerai ir šiltas teddy švarkas moterims

Balti teddy švarkai moterims

 teddy švarkas moterimsteddy švarkas moterims
Mūsų Sherpa Teddy Jakke yra būtina šį rudenį. Jis sukurtas 100% jūsų gerovei ir tam, kad išlaikytų jus šiltu kai atšalimas ateina. Tai vienas iš šilčiausių švarkų, kurį turime „Famme“, ir tuo pačiu metu, vienas iš labiausiai universalių švarkų. Jis pakankamai šiltas, kad jį būtų galima dėvėti lauko, kai šalta, ir tuo pačiu metu yra minkštas ir pakankamai malonus, kad galima būtų dėvėti viduje. Tai tikrai puikus jaukus švarkas moterims, ir mes manome, kad teddy švarkas yra tai, ką kiekvienas turėtų turėti šį sezoną! Kas yra nuostabu su šiuo fleece švarku, kad jis turi užtrauktuką ir dvi didelės kišenės, kurios gali tilpti visus jūsų reikalingus daiktus, nesvarbu, ar tai yra mobilusis telefonas, piniginė, kepurė ar pan. Šis teddy švarkas yra pagamintas iš fleece.

Teddy švarkas su krūtinės kišene

Ripstop Sherpa Jacket pagamintas iš Thermolite. Audinys yra elastingas ir patogus abiejose pusėse, todėl šis audinys yra unikalus. Išorė turi malonią tekstūrą, kuri atspari orui ir vėjui, o vidus pagamintas iš minkšto fleece, kuris yra malonus odai. Švarkas yra šiltas ir praktiškas, puikiai tinkantis treniruotėms bei pasivaikščiojimams ar namuose. Dėl dizaino ir ilgaamžiškumo švarkas turi toniniu ripstop audiniu alkūnėse ir kišenėje. Tai daro švarką dar gražesnį, geresnį ir unikalų. Teddy švarkas turi užtrauktuką priekyje, kilpą viduje ir užtrauktukų kišenę kairėje krūtinėje.

  • Pasirenkama juoda ir mėlyna spalvos.
Tilbake til bloggen