Trendy kosesett til dame

Geriausias moterų sportinės aprangos rinkinys

Ar tai būtų atsipalaidavimas ant sofose, pasivaikščiojimas ar kitos kasdienės veiklos, gerai turėti patogius drabužius. Turint aukštą komfortą kaip svarbiausią savybę, loungewear tapo būtinybe bet kurios moters garderobe. Tai pakeitė supratimą apie atsipalaidavimo drabužius, ir loungewear nebėra tik tai, ką dėvi namie. Rinkiniai tapo madingi ir naudojami lygiai taip pat lauke. Tokiu būdu užsitikrinama maksimali komforto lygio išlaikymas kartu su stilingu ansambliu.

Bėgimo rinkiniai

Norite patogaus ansamblio, kurį galite dėvėti tiek namie, tiek lauke? Tuomet bėgimo rinkinys yra galutinis pasirinkimas. Bėgimo rinkiniai tapo itin populiarūs pastaraisiais metais, ir ne be priežasties. Derintis bėgimo rinkinys su kapučiu ir sweatais yra tiek madingas, tiek labai patogus. Mūsų Oversized Hoodie ir Oversized Jogger yra švelnūs audiniai, o bėgimo kelnės turi modernų kirpimą!

 

Pilka kapučių palaidinėMėlyna kapučių palaidinė
Dėl laisvesnio įvaizdžio galite taip pat pasirinkti derinti bėgimo kelnes su atitinkama Oversized T-shirt. Ši T-shirt yra pagaminta iš storos medžiagos, kuri užtikrina, kad drabužis išlaiko formą ir nesiglamžo. T-shirt taip pat galima derinti su lounge ir joga kelnėmis Ribbed Flare Pant, kad sukurtumėte elegantiškesnį kasdienį įvaizdį. Ansamblis gali būti dėvimas kavinėje, mokykloje ar lengvoje treniruotėje, pavyzdžiui, jogai.
Juoda print T-shirtJuodos flare kelnės

 

 

Kaip derinti loungewear

Filmo vakaras

Jei ieškote loungewear filmų vakarui, galime rekomenduoti; Fit jogger. Tai yra slim fit bėgimo kelnės, pagamintos iš minkštos ir elastingos medvilnės džersio, kad užtikrintų komfortą ir judesių laisvę. Su kišenėmis šonuose galite padėti telefoną ir kitus daiktus. Derinkite bėgimo kelnes su atitinkama Fit Hoodie. Ši kapučiu palaidinė turi rafinuotą stilių, su aukštu apykakle ir švariu dizainu, kuris daro ją esminiu ir universalus drabužiu.

Juoda kapučių palaidinėBėgimo drabužiai

 

 

Tilbake til bloggen