beste yogaklær til dame

Geriausi jogos drabužiai moterims

Joga derina fizinį treniravimą su mentaliniu atsipalaidavimu, įskaitant kvėpavimo pratimus ir meditaciją. Kadangi joga apima žemos intensyvumo fizinę veiklą ir yra skirta sukurti vidinę ramybę, verta pasirinkti gerus jogai skirtus drabužius, kurie padės užtikrinti atsipalaidavimą ir sėkmingą treniruotę. Čia pateikiame geriausių jogos drabužių moterims gidą 2022 m.

Geriausi jogos rinkiniai

Joga reiškia harmoniją, pusiausvyrą ir vidinę ramybę, todėl jūsų treniruočių drabužiai turėtų palaikyti šią patirtį. Pasirinkite minkštus, kvėpuojančius audinius, leidžiančius laisvai judėti ir sekti kūno natūralų srautą. Ploni, prigludę leggingai užtikrina gerą kontrolę ir komfortą atliekant įvairias jogos pozas, o laisvesnė viršutinė dalis suteikia judesio laisvę ir kvėpavimo erdvę. Prisiminkite, kad pasirinkti drabužiai turėtų būti tokie, kad jaustumėtės patogiai ir pasitikinčiai, kad galėtumėte koncentruotis į savo vidinę kelionę.

Atlikdami savo jogos praktiką, komfortas yra pagrindinis veiksnys, užtikrinantis vidinę ramybę. Todėl rekomenduojame minkštą ir elastingą treniruočių viršutinę dalį, tokią kaip šią. Ji turi technines savybes, užtikrinančias optimalų judėjimą ir palaikymą. Nuostabu, kad ši viršutinė dalis puikiai dera su mūsų superminkštais Softy leggingais. Šis rinkinys taip pat puikiai tinka kaip dalis stilingo athleisure drabužių ansamblio.

Taip pat galime rekomenduoti mūsų Softy sportinę liemenėlę kaip puikų pasirinkimą jogos drabužiams, ypač jei pageidaujate viršutinės dalies su mažesnėmis petnešomis ir be rankovių:

Minkšta ir elastinga viršutinė dalis jogaiGeriausias jogos treniruotės rinkinys

Be siūlų jogai

Be siūlų drabužiai yra vieni geriausių, pasirinktinų kaip jogos drabužiai. Didelis be siūlų jogos drabužių privalumas yra tai, kad jie suteikia neįtikėtinas lankstumo galimybes, o kartais siūti treniruočių drabužiai gali būti nepatogūs ant kūno. Komfortas yra esminis praktikuojant jogą. Power Seamless Top puikiai tinka kaip jogos viršutinė dalis, kai reikia jogos drabužių.

Ši treniruotė moterims išsiskiria savo be siūlų dizainu, suteikiančiu neįtikėtiną komforto jausmą treniruotės metu. Tai idealiai tinka jogai, kadangi ji suteikia patikimą prigludimą visoms jogos judesiams ir tuo pačiu gerą kvėpavimą.

Kai kalbama apie jogos drabužių pasirinkimą, palaikymas ir sušalimo efektas yra esminiai, ir ši viršutinė dalis tai puikiai užtikrina. Be to, ji puikiai pašalina drėgmę, todėl yra ideali pasirinkimu jogai.

Geriausi jogos leggingai

Čia pateikiame geriausių treniruotinių leggingų gidą, puikiai tinkantį kaip jogos drabužiai moterims.

Fit leggingai:

Šie leggingai puikiai tinka kaip jogos drabužiai moterims, nes jie turi puikų prigludimą, pabrėžia jūsų kūną ir suteikia gerą judėjimo laisvę treniruotės metu, kas puikiai tinka jogai. Jie turi rafinuotą ir šiuolaikišką išvaizdą. Be siūlų efektas taip pat daro šiuos leggingus labai patogius, todėl jausitės galintys pasiekti geriausius rezultatus treniruotėje.

Vortex leggingai:

Šie leggingai pasižymi aukštu liemeniu, suteikiančiu puikią sušalimo efektą, ir yra be siūlų – tai daro juos idealiu pasirinkimu kaip jogos drabužius. Jie taip pat suteikia įspūdingą judėjimo laisvę, kad galėtumėte atlikti jogos praktiką be jokių apribojimų ir išnaudoti visas treniruotes. Dėl nuostabaus elastingumo šie leggingai yra tiesiog galutinis pasirinkimas jogai. Leggingai taip pat siūlomi su gražia, derančia viršutine dalimi, kuri taip pat gali būti naudojama jogai.

Fleek leggingai:

  Raudoni, minkšti ir elastingi jogos leggingai moterims
Su šiais leggingais galėsite lenktis ir tampytiypač įvairiomis kryptimis, nes jų be siūlų dizainas ir labai elastingas audinys suteikia gerą judėjimo laisvę. Tai vieni iš patogiausių leggingų, kurie padės jums turėti puikią jogos treniruotę. Be to, šie leggingai turi labai gerą kvėpavimo savybę, kas ne tik padaro juos ilgaamžius, bet ir jaučiasi geriau ant kūno praktikuojant jogą.

Geriausi jogos kelnės

Famme siūlo kelis jogos kelnių tipus, puikiai tinkančių jogos treniruotėms. Pirmiausia galime rekomenduoti mūsų Jogos kelnės, čia su ilgomis rankovėmis megztiniu, Ocean Crop Long Sleeve
Šis megztinis turi gerų techninių savybių, ir daugelis mėgsta be siūlų efektą. Kelnės yra universalios ir tinka tiek jogai, tiek poilsiui namuose. Su flared kirpimu apačioje ir naudojant labai kvėpuojančią medžiagą, kuri efektyviai pašalina drėgmę, šios kelnės yra puikus pasirinkimas jogos praktikams. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti geriausias jogos kelnes moterims.

 

Jei norėtumėte jogos kelnių moterims, pagamintų iš štrichuoto audinio, galime rekomenduoti mūsų Ribbed Flare Pants:

Famme sukūrė geriausią variantą patogioms ir universalioms jogos kelnėms moterims. Mūsų Ribbed Yoga Pants suteikia maksimalų komfortą jogos pratimams ir suteikia pasitikėjimo jausmą, kad galėtumėte atlikti įvairias jogos pozas. Šios kelnės taip pat puikiai tinka poilsiui namuose, todėl yra tvarus investavimas. Jos yra minkštos, štrichuotos, turi aukštą liemenį, kuris suteikia patrauklų prigludimą, ir užtikrina puikų sušalimo efektą. Be to, audinys yra elastingas ir labai efektyvus pašalinant drėgmę.
Tilbake til bloggen