Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

Geriausi moterų bėgimo drabužiai

Mes Famme sukūrėme paprastą gido vadovą apie slidinėjimo aprangą, kuri ne tik išlaikys jus šiltus, bet ir stilingus slidinėjimo take!

Vilnoniai apatiniai turėtų būti pats artimiausias sluoksnis

Pats artimiausias sluoksnis turėtų būti prigludęs ir ilgomis rankovėmis, kad išlaikytumėte šilumą visą dieną. Tuo pačiu metu jis turėtų būti funkcionalus judant. Mūsų Wool Knit LS megztinis iš merino vilnos yra puikus pasirinkimas šaltai žiemos dienai su suplanuotomis veiklomis, nes jis reguliuoja jūsų kūno temperatūrą patogiu lygiu pagal sąlygas. Jei patyrėte, kad vilnoniai drabužiai niežti ar kvapo net po plovimo ir džiovinimo, Wool Knit LS yra puikus pasirinkimas jums, nes jis turi antistatikos savybių; jis niežti, nesikreipia ir nesusiraukšlėja. Kitas vilnonių apatinių variantas yra mūsų naujoji techninė kolekcija, kurioje daugelis tų pačių savybių, kaip Wool Knit, papildomai yra TechWool, kuri šiek tiek labiau pralaidi orui.

Mes siūlome atitinkamus apatinius, Wool Knit Leggings, kurie taip pat pagaminti iš minkštos merino vilnos. Vilnoniai apatiniai sugeria drėgmę, kuri kyla iš veiklos, ir išlaiko jus sausą ir šiltą visą dieną. Vilnonis megztinis ir vilnonės kelnės gali būti dėvimos atskirai, bet taip pat kaip atitinkantis komplektas, kad užtikrintumėte šiek tiek stiliaus taškų slidinėjimo take!

Žieminės pirštinės ir vairo laikikliai žiemos veikloms

Panašiai kaip šaltos kojos, šaltos rankos taip pat gali pabloginti slidinėjimo patirtį. Mūsų Pace žieminės pirštinės užtikrins, kad išliktumėte šilti viso slidinėjimo metu, tuo pačiu metu jos yra suprojektuotos pilnai judesių laisvei. Silikoninė rankenėlė užtikrina, kad neslysite slidinėjimo lazdomis, o užtrauktukas ant riešo lengvai reguliuojamas, kad puikiai atitiktų slidinėjimo striukę. E-Tech medžiaga ant nykščio ir rodomojo piršto leidžia jums naudoti mobilųjį telefoną, tuo pačiu dėvint pirštines, ar tai būtų, kad patikrintumėte, ar esate teisingame kelyje, ar nufotografuotumėte nuotraukas Instagramui!

Headbands ir kepurės slidinėjimui

Labai svarbu išlaikyti galvą šiltą, o slidinėjimo veiklai mes rekomenduojame Pace galvos juostą. Ji daug lengviau dėvima nei kiti drabužiai ir gerai šildo, tuo pačiu laikydama plaukus ir prakaitą toliau nuo veido. Galvos juosta yra tiek balta, tiek juoda, taigi ji gali derėti su jūsų slidinėjimo apranga.

Afterski

Žiema artėja ir tai reiškia kalnus, sniegą, kalnų slidinėjimą ir afterski. Tai geriausia apranga afterski 2022. Čia tikrai rasite ką nors, ką norėsite dėvėti po afterski vakarėlio naujųjų metų proga, ir kažką, ką galima naudoti kitais atvejais, kai būsite kalnuose ar slidinėjime.

Viena svarbiausių dalių, kurias reikia gauti for afterski aprangą, yra afterski akiniai arba sportiniai akiniai, kaip jie dažnai vadinami. Famme turime didelį pasirinkimą kūrybingų sportinių akinių.

Afterski apranga

Nors afterski yra apie šokius ir aktyvumą, vis tiek gali pasiteisinti gera megztinė, kad išlaikytumėte papildomą šilumą šaltyje. Afterski drabužiai dažnai turėtų būti spalvingi ir linksmi - bet taip pat protinga pagalvoti apie šilumą ir komfortą! Dažnai žmonės dėvi pūkinę striukę arba slidinėjimo striukę kalnuose, ir iškyla į klausimą, kokia megztinė tinka po tokia striuke, bet kartu išlaiko šviežumą ir šilumą. Puikus megztinis, kuris puikiai tinka afterski aprangai, yra mūsų Chunky Knit Sweater.

Tai labai gražus ir universalus storas megztinis, kurį galima užsimesti ant vilnonių apatinių puikiai afterski aprangai. Megztinis išlaiko šilumą, tuo pačiu metu teikdamas puikų prigludimą. Šis megztinis geriausiai tinka po storos striukės, kai planuojate žaisti sniege kalnuose. Šis megztinis taip pat yra pilkos ir juodos spalvos.

Tilbake til bloggen