Slik når du nyttårsforsettene dine

Kaip pasiekti savo naujametinius tikslus

Tituliniai metų tikslai yra kažkas, kas priklauso nuo kiekvienų naujų metų, ir dauguma pažįsta posakį "nauji metai, naujos galimybės". Nauji metai tikrai gali pasiūlyti naujas galimybes sukurti naujus įpročius, atsisakyti blogo įpročio ar išmokti kažką naujo. Tuo pačiu, beveik visi pažįsta jausmą, kai pasiryžti tam tikriems tikslams naujiems metams, bet nepavyksta jų laikytis. Naujųjų metų tikslai patys savaime gali būti motyvuojantys ir gerai baigti kurti naujus įpročius, tačiau tai reikalauja, kad jie būtų laikomasi. Yra daug priežasčių, kodėl žmonės nepasiekia savo tikslų, o čia galite perskaityti apie skirtingas spąstus, kurių reikėtų vengti, ir patarimus, kaip pasiekti savo naujųjų metų tikslus!

Skaitykite daugiau apie tai, kaip pradėti treniruotis.

Trys dalykai, kurių reikėtų vengti nustatant naujųjų metų tikslus

1. Nustatyti per daug tikslų

Tai yra klasikinė spąstų, kai žiūrime į naujus metus kaip į galimybę pasiekti viską, ko nepadarėme praėjusiais metais. Tačiau turint per daug tikslų, jie dažnai tampa neaiškūs ir sunkiai įgyvendinami praktiškai. Todėl geriausia pasirinkti vieną ar du tikslus, į kuriuos norite sutelkti dėmesį.

2. Nustatyti tikslus, kurie nesutampa su tuo, kas jums patinka

Dar viena dažna spąstų situacija yra nustatyti tikslus, kurie nesutampa su tuo, kas jums patinka, kas esate ir ką mėgstate daryti. Nors nauji metai siūlo galimybes, jūs nesukelsite viso kūno pokyčių, kai tik metai pasikeis. Todėl labai svarbu nustatyti tikslus, kurie iš tikrųjų atitinka tai, kuo tikite ir ko norite pasiekti. Pavyzdžiui, jei norite valgyti mažiau mėsos, tačiau iš tikrųjų labai mėgstate valgyti mėsą - tai gali būti sunku laikytis, jei nustatysite naujųjų metų tikslą tapti vegetarų. Paprastesnis ir aiškesnis tikslas galėtų būti valgyti be mėsos bent vieną ar dvi dienas per savaitę.

3. Neįgyvendinti tikslų kasdieniame gyvenime

Tai gali būti svarbiausia spąstų, kurių reikėtų vengti. Labai svarbu padalyti naujųjų metų tikslus į mažesnius tikslus, kuriuos galite pasiekti savo kasdieniame gyvenime. Taip galite stebėti savo pažangą ir prireikus pritaikyti tikslus, jei nustatėte per didelius arba sudėtingus tikslus.

naujųjų metų tikslai

Patarimai, kaip pasiekti savo naujųjų metų tikslus

  • Pasidarykite planą
  • Padalinkite savo naujųjų metų tikslus į mažesnius etapinius tikslus, kad tai taptų jūsų kasdienio gyvenimo dalimi ir nauju įpročiu.
  • Pasikvieskite draugą ar partnerį, kad galėtumėte motyvuoti vienas kitą!
  • Neleiskite, kad nuosmukis visiškai jus sustabdytų. Išmokite iš klaidos ir eikite toliau.

Planą sudarydami gali būti naudinga turėti keletą gaires, ypač kalbant apie treniruotes. Geras patarimas būtų pasitikrinti pradedančiojo gidą jogai, arba bendrą treniruočių programos gidą pradedantiesiems. Jei turite kažką, su kuo galite pasikliauti, tai gali padėti lengviau sukurti treniruočių planą.

Patikrinkite mūsų super naudingas gidų ir įrašų apie treniruotes, kurie padės jums pradėti čia!

Svarbiausia atsiminti, kad pakeisti ar įgyti naują įprotį užtrunka laiko. Tačiau kiek laiko tai užtruks, labai diskutuotina. Tai gali užtrukti nuo vieno iki trijų mėnesių. Todėl svarbiausias patarimas yra tęsti, jei motyvacija sumažėja, ir dirbti su etapiais tais pačiais laikotarpiais, kai turite didelį tikslą arba naujųjų metų tikslą kaip motyvacijos veiksnį.

Kokie yra dažniausiai pasitaikantys naujųjų metų tikslai?

  1. Dažniau treniruotis
  2. Valgyti sveikiau
  3. Įgyti naują hobį
  4. Praleisti daugiau laiko su draugais
  5. Gauti naują darbą

 

Jei norite pradėti treniruotis arba treniruotis daugiau, geras patarimas motyvacijai gali būti įsigyti naujų treniruočių drabužių! Treniruotėse daug smagiau, kai jaučiatės šviežiai ir patogiai. Būtinai peržiūrėkite mūsų didelį moteriškų treniruočių drabužių asortimentą čia!

Pavyzdžiui, turime šį šviežios treniruočių marškinėlį moterims, mūsų Perform Tank TopAr yra geresnis būdas pradėti naujus metus nei pasirodyti treniruoklių salėje su šiuo marškinėliu? Kas gali būti "padaryk arba nepadaryk" jūsų motyvacijai eiti į treniruoklių salę, yra jūsų treniruočių drabužiai, todėl visada smagu turėti spalvingus marškinėlius, kuriuos malonu dėvėti. Perform Tank Top taip pat turi įmontuotą sportinę liemenėlę, todėl praktiškesnio treniruočių marškinėliaus ieškoti ilgai. Be to, jis labai gerai praleidžia orą ir yra labai patogus dėvėti, ir jį galima naudoti įvairių rūšių treniruotėms. Šie marškiniai yra tamprūs ir geri, ir būtinai būtini dėvėti treniruoklių salėje 2022 metais!

  

 

Kita naujiena yra mūsų Power Tank Top.Power Tank Top turi visas savybes, kurias ieškote treniruočių marškinėlėje. Tai yra seamless singletas (taip, nauja mėgstamiausia tiems, kurie mėgsta seamless) ir efektyviai transportuos drėgmę. Šie marškiniai yra labai elastiški ir suteikia gerą judėjimą, todėl tai yra vienas iš geriausių treniruočių singletų, kuriuos galite gauti naujiems metams!
 Hvit treningstopp til dame
Skaitykite daugiau apie geriausius treniruočių marškinėlius moterims gidą čia.

 

Pasiekite savo tikslus kitam metui

Pasiekti savo naujųjų metų tikslus gali būti labai sunku ir reikalauja daug pastangų, ypač kai visi tikslai susiję su griežtais reikalavimais sportuoti. Lengva jaustis kaltiems, jei nedarote visko, ko pažadėjote laikytis naujųjų metų tiksluose. Jei pastebite, kad šiek tiek sunku laikytis motyvacijos, kai kalbama apie didesnius naujųjų metų tikslus, verta nustatyti truputį mažesnius tikslus, kurie būtų lengviau pasiekiami.

Tilbake til bloggen