Treningstopp guide til dame

Treniruočių marškinėlių gidai

Treniruotės drabužiai yra ne tik būtini. Tai motyvuojantis ir įkvepiantis veiksnys, padedantis geriau pasirodyti treniruotėse. Pasirinkti treniruotės marškinėlius – vienas iš svarbiausių dalykų, nes geri sportiniai marškiniai gali pakelti treniruotę į naujas aukštumas. Svarbūs faktoriai, į kuriuos dažnai atsižvelgiama, yra funkcionalumas ir judėjimo laisvė, kad būtų galima visiškai sutelkti dėmesį į treniruotę.

„Famme“ galite rinktis iš įvairių formų ir kirpimų. Nesvarbu, ar labiau patinka ilgesni, ar trumpesni variantai. Mūsų treniruotės marškiniai pagaminti iš minkštos medžiagos, gražių ir neutralių spalvų, suteikiančių jums patogų prigludimą. Su techninėmis savybėmis, tokiomis kaip pralaidus orui ir drėgmės pernešimas, galite pasiekti naujų aukštumų su treniruotės marškiniais.

Marškiniai be rankovių

Be siūlių marškiniai be rankovių

Be siūlių dizainas skirtas tiems, kurie kelia didelius reikalavimus prigludimui ir judėjimo laisvei. Su minkštais siūlais galite išvengti trinties ir dirginimo treniruotės metu.

Atlantinės marškiniai be rankovių yra marškiniai be rankovių, skirti tiek didelės, tiek mažos intensyvumo treniruotėms. Pagaminti iš elastingos ir drėgmę praleidžiančios medžiagos, su geru vėdinimu, esate pasiruošę užfiksuoti dieną. Šie treniruotės marškiniai yra ilgi, be siūlių, su atviru nugara ir tinklinio tekstūra. Prieinami spalvomis; balta, juoda, mėlyna ir tamsiai pilka.

Kita be siūlių versija yra Refine marškiniai be rankovių. Jie pagaminti iš minkštos ir malonios medžiagos, kuri tiek kvėpuoja, tiek greitai džiūsta. Su puikaus prigludimo, būsite nustebinti, kaip gerai jie jaučiasi! Treniruotės marškiniai yra tinkami visoms treniruočių formoms. Prieinami spalvomis; juoda, pilka ir balta.

Pilki marškiniai be rankoviųPilki marškiniai be rankovių

 

Techniniai marškiniai be rankovių yra be siūlių marškiniai be rankovių su techninėmis savybėmis, kurios daro juos lengvus ir elastingus. Su IONIC+ jie apsaugo nuo bakterijų augimo ir nemalonaus kvapo, taip pat leidžia jums jaustis gaiviai prieš, per ir po treniruotės. Marškiniai turi be siūlių tekstūrą, kuri užtikrina geresnį vėdinimą, ir elegantišką moterišką dizainą. Prieinami spalvomis; juoda, pilka ir balta.

Tinkliniai marškiniai be rankovių

Tinkliniai marškiniai be rankovių yra marškiniai be rankovių su kvėpuojančia ir drėgmę praleidžiančia medžiaga, kuris išlaikys jus sausą, patogų ir pasitikintį savimi. Su paprastu ir stilingu dizainu, marškiniai tinka visoms sporto šakoms ir veikloms. Be to, marškiniai turi laisvą prigludimą, kuris yra dalinai trumpai kirptas. Tai leidžia treniruoklių marškiniai puikiai tiktų prakaito šventėms. Prieinami spalvomis; juoda ir balta.

Tinkliniai treniruotės marškiniai

 

Vent marškiniai be rankovių yra marškiniai be rankovių, kurių jums tikrai nepakaks. Su medžiaga, kuri puikiai jaučiasi prie odos ir greitai džiūsta nuo prakaito, būsite patogūs. Jie turi nepaprastai gražų prigludimą su užlenkimu ir tinklinę nugarą, kuri kvėpuoja. Drąsiai pasirinkite vieną dydžiu didesnį, kad būtų geresnis prigludimas. Prieinami spalvomis; juoda ir balta.

Klasikiniai treniruotės marškiniai be rankovių

Sporto marškiniai be rankovių yra paprasti, tačiau rafinuoti marškiniai be rankovių treniruotėms. Pagaminti iš patogios medžiagos, ši elastinga medžiaga gali būti naudojama visų rūšių treniruotėms. Marškiniai be rankovių yra trukmė, todėl rekomenduojame rinktis dydžiu mažesnius, kad gautumėte geresnę prigludimą. Prieinami spalvomis; juoda ir balta.

 

Sagtų marškiniai be rankovių yra marškiniai be rankovių su pusiau atvira nugara ir kryžminėmis juostomis, suteikiančiomis šiems treniruotės marškiniais unikalų dizainą. Marškiniai pagaminti iš modalinės medžiagos, todėl jie yra minkšti, kvėpuojantys ir patogūs, tai yra marškiniai be rankovių, puikiai tinkantys HIIT pratimams. Derinkite su Tie dye sportiniais liemenėlėmis, kad pabrėžtumėte marškinėlius. Prieinami spalvomis; juoda.

Marškiniai su kryžminėmis juostomis ir atvira nugaraMarškiniai su kryžminėmis juostomis ir atvira nugara

 

Element marškiniai be rankovių yra dailūs marškiniai iš elastingos ir minkštos medžiagos. Marškiniai be rankovių yra labai patogūs ir turi kryžminę dalį, leidžiančią jiems labai gerai priglusti prie kūno. Tai universalūs marškiniai, nes puikiai tinka kasdienėms veikloms, pavyzdžiui, apsipirkiui, jogai ar treniruotėms. Prieinami spalvomis; juoda ir balta.

Dailūs marškiniai su kryžminiu kirpimu

 

T-marškiniai

Be siūlių T-marškiniai

Refine T-marškiniai yra nepaprastai geri treniruotės marškiniai, turintys gražų prigludimą. Jie pagaminti iš minkštos ir patogios medžiagos, kuri kvėpuoja ir greitai džiūsta. Tuo pačiu metu T-marškiniai yra ilgi, ir nėra jokių rūpesčių dėl jų susigūžimo. Refine turi be siūlių dizainą, panašų į marškinėlius be rankovių. Prieinami spalvomis; juoda, pilka ir balta.

Be siūlių trumpi T-marškiniai yra trumpi be siūlių treniruotės marškiniai, tinkantys treniruotėms dėl gero elastingumo ir efektyvaus drėgmės pernešimo. Šie marškiniai turi gerą prigludimą su gražia be siūlių tekstūra, užtikrinančia gerą kvėpavimo galimybę. Treniruotės marškiniai greitai džiūsta ir užtikrina komfortą net ir pasiekus maksimalų pulsą. Prieinami spalvomis; smėlinė, pilka, juoda ir violetinė.

 

Techniniai T-marškiniai

Texture T-marškiniai yra erdvūs ir lengvi treniruotės marškiniai. Juose yra kvėpuojančių ir drėgmės praleidžiančių medžiagų, išlaikančių komfortą ir sausumą net ir intensyvių treniruočių metu. Su stilingu atidarymu nugaros dalyje, kuris suteikia jai moteriško žavesio, gaunate papildomų oro. Prieinami spalvomis; juoda ir balta.

 

Kitas techninis treniruotės marškiniai yra Tech T-marškiniai. Kaip ir tech-marškiniai be rankovių, jie turi tas pačias savybes. Marškiniai turi be siūlių tekstūrą, kuri užtikrina geresnį vėdinimą. Prieinami spalvomis; balta, pilka ir juoda.

  

    Trumpi marškiniai

    Be siūlių trumpi marškiniai

    Power be siūlių marškiniai turi minimalistinį dizainą, tačiau teikia aukščiausią našumą. Marškiniai turi gerą prilaikymo efektą ir paramą. Pagaminti iš drėgmės praleidžiančios medžiagos, kartu su šonkauline ir sustiprintomis petnešomis. Šie marškiniai yra daugelio mėgstamiausi. Marškiniai prieinami daugybėje spalvų.

    Be siūlių trumpi marškiniai skirti treniruotėms, atliekamoms tiek mažo, tiek didelio intensyvumo. Jie yra drėgmės praleidžiantys ir greitai džiūstantys. Tai elastingi marškiniai, kurie yra minkšti ir patogūs. Puikiai tinka įvairioms progoms.

    Be siūlių trumpi marškiniaiŽalios be siūlių trumpi marškiniai

     

    Elevate trumpi marškiniai yra elastingi ir drėgmės praleidžiantys, todėl tinka tiek didelės, tiek mažos intensyvumo treniruotėms. Šie marškiniai užtikrina, kad krūtinė būtų tvirta ir gali būti naudojami kaip sportinė liemenėlė.

    Mėlyni trumpi marškiniaiMėlyni trumpi marškiniai

     

    Trumpi marškiniai tinkantys tiek mažai, tiek didelės intensyvumo treniruotėms 

    Pure trumpi marškiniai suprojektuoti mažo intensyvumo treniruotėms, tokioms kaip joga arba pilatesas. Marškiniai yra labai lankstūs, patogūs ir universalūs. Todėl juos galima dėvėti kasdien.

    Flow trumpi marškiniai yra treniruotės marškiniai, pagaminti iš minkštos ir drėgmę praleidžiančios medžiagos, skirti mažo ir vidutinio intensyvumo. Treniruočių marškiniai yra geriausiai tinkami jėgos treniruotėms ir turi pašalinamus įdėklus. Marškiniai turi vidutinį atramą. Su plačia juosta ir gera kompresija, gaunate papildomą paramą krūtinei. Šie marškiniai gali būti naudojami ir kaip sportinė liemenėlė.

    Extended sportinė liemenėlė yra viena iš naujausių mūsų hibridinių sportinių liemenėlių/šortų, kuri iš karto tapo mėgstamiausia mūsų klientams. Treniruotės marškiniai turi integruotą sportinę liemenėlę ir gražias juosteles nugaros dalyje. Jie prieinami ryškiomis spalvomis, tokiomis kaip žalia, mėlyna, raudona, rožinė, juoda ir balta.

    Juodi marškiniai su raštu

      

    Ilgarankoviai treniruotės marškiniai

    Essential ilgarankoviai

    Essential LS yra vieni iš mūsų geriausiai parduodamų ilgų rankovių treniruoklių marškinių. Jie puikiai tinka dėvėti vieniems arba ant kitų treniruotės marškinių. Jie pagaminti iš techninės medžiagos, kuri kvėpuoja ir jaučiasi minkšta prie kūno. Prieinami spalvomis; juoda, balta, pilka, žalia, mėlyna, smėlinė ir rožinė!

    Mėlyni ilgarankoviai marškiniai

     

    Kaip derinti treniruotės marškinį?

    Kaip turėtumėte derinti savo treniruotės marškinį? Pirmiausia turite rasti marškinį, kuris geriausiai tinka veiklai, kurią ketinate atlikti. Tada turėtumėte pagalvoti, kokią sportinę liemenėlę dėvėsite po juo, ir ar norite treniruotės kelnių ar šortų. Pas mus rasite visa tai pasirinkimą.

    Sužinokite daugiau apie: 

    Tilbake til bloggen