Utvalgte treningsgenser til damer

Gidas: Suraskite savo tobulą treniruočių megztinį

Norint geros treniruočių patirties, svarbu pasirinkti drabužius, kurie suteikia patogumą. Jei planuojate treniruotis su megztiniu, svarbu pasirinkti tinkamas savybes skirtingoms veikloms. Nesvarbu, ar tai bėgimas, kelionė į treniruotę ar sportiškas kasdienis stilius.

Pavyzdžiui, jei ruošiatės bėgti, svarbu turėti megztinį, kuris leistų judėti laisvai ir turėtų geras kvėpavimo savybes. Taip pat logiška, kad jis turėtų vilnos elementų šaltoms dienoms. Tačiau bėgimui vasarą reikėtų pasirinkti megztinį su vasarine vilna, kad būtų išvengta nemalonaus kvapo ir būtų galima išlikti šaltam karščio metu, taip pat išlaikyti šilumą šaltomis vakarais.

Jei jūsų fokusas yra jėgos treniruotės viduje, rekomenduojame techninės kokybės drabužius, kurie jūs vėsina, pašalina drėgmę, yra lengvi ir gerai kvėpuoja. Pas mus Famme yra didelis treniruotų megztinių asortimentas, kurį sudaro laisvai krentantys, prigludę ilgų rankovių ir trumpų versijos. Ši gidė padės jums atrasti mūsų ilgarankovių treniruotų megztinių kolekciją.

Ilgarankoviai treniruoti megztiniai

Mūsų geriausiai parduodamas treniruočių megztinis yra essential طويل.” Tai treniruotų megztinių, tinkantis įvairioms treniruotėms ar veikloms tiek viduje, tiek lauke. Ilgarankovė treniruočių palaidinė laikys šiltai, kai lauke šalta, ir leis jaustis sausai, kai temperatūra pakils. Megztinis pagamintas iš lengvos, plonos, tampraus ir techninio audinio, turi prigludusi formą su funkciniais užtrauktukais kaklo srityje. Siūloma baltos, juodos, mėlynos, smėlio ir kitomis spalvomis.

Mėlynas, ilgarankoviai megztinisBaltas treniruotų megztinis su užtrauktuku
Essential ilgarankoviai megztinis

Essential LS hoodie – tai dar viena Essential versija. Šis treniruotų megztinis pagamintas iš lengvos techninės medžiagos, kuri yra drėgmės valdanti ir greitai džiūstantis. Treniruočių palaidinė idealiai tinka bėgimui, jėgos treniruotėms ir Crossfit. Be to, jis praktiškas dėvėti einant į treniruotę ir iš jos, nes kepurė apsaugo nuo vėjo ir lietaus. Siūloma juodos ir mėlynos spalvos.

Techninio stiliaus treniruotų megztinis yra mūsų Tech LS T-shirt. Treniruotų megztinis pagamintas su be siūlų struktūromis, leidžiančiomis gerai ventiliuoti, o tai sumažina kvapų atsiradimą. Su IONIC+ ir X-STATIC megztinis neleidžia bakterijų augti, užtikrindamas, kad išliktumėte gaivūs prieš, per ir po treniruotės. Be to, megztinis yra lengvas, elastingas ir patogus visų pratybų metu. Šis treniruotų megztinis pasirodo pilkos ir juodos spalvos.

Tech ilgarankoviai

Laisvas rankovė

Ilgarankoviai T-shirt yra lengvas ir laisvas treniruotų megztinis. Su medžiaga, kuri kvėpuoja ir yra drėgmę išstumianti, jūs išliksite sausas ir patogus intensyvios treniruotės metu. Megztinio nugara suprojektuota su dalytomis porcio struktūromis, užtikrinančiomis papildomą ventiliaciją, todėl jis puikiai tinka bėgimui arba treniruotėms salėje. Siūlomas mėlynos ir juodos spalvos.

Laisvas treniruotų megztinisJuodas treniruotų megztinis su laisva forma

Dar vienas laisvą treniruotų megztinį turime mūsų be siūlų Refine LS T-shirt, pagamintas iš minkštos ir patogios medžiagos, kuri kvėpuoja ir greitai džiūsta. Megztinis yra universalus, todėl tinka visoms treniruotėms. Ilgarankovė viršutinė turi pirštų atvartu.

Treniruotų megztinis su pirštų atvartuRefine ilgarankoviai megztinis

Sužinokite daugiau apie mūsų geriausius ilgarankovius.

Cropped long sleeve

Ocean crop longs sleeve yra trumpas treniruotų megztinis. Jis turi techninių savybių, kurios daro jį minkštu, gražiu ir be siūlų daugelio mėgstemu. Su nuolatine tinkleliniu struktūra, gausite vėdinimą visame viršuje.

Ilgarankovė crop topJuodas crop top su ilgarankoviais

Rib cropped LS yra mūsų rabotas be siūlų kolekcijos plėtinys. Tai ilgarankovė trumpa treniruojamoji palaidinė. Pagaminta iš išskirtinio nailono 6.6, viršutinė dalis yra minkštesnė, lengvesnė, geriau kvėpuojanti ir greitai džiūsta.

Sužinokite daugiau apie mūsų geriausius crop tops.
Taip pat žiūrėkite mūsų asortimentą moteriškų treniruotų vestų.

Ilgarankoviai su pirštų atvartu

Ocean long sleeve yra ilgarankovė ir prigludusi treniruotų megztinis pagaminta tiems, kurie nori didelio komforto. Su savybėmis, tokiomis kaip drėgmės perdavimas, minkštas ir kvėpuojantis, šis treniruotų megztinis didelis mėgstamas daugeliui. Be to, megztinis yra šiek tiek storesniam audiniui tiems, kurie nori daugiau šilumos. Viršutinė dalis turi šviesos smailę, ribotą elastingumą su pirštų atvartu, ir tinklinė struktūra ventiliacijai. Komandos spalva: juoda, raudona, mėlyna, violetinė ir tamsiai pilka.

Kaip derinti treniruotų megztinį?

Peržiūrėję šią treniruotų megztinių gidę, turėjote rasti savo mėgstamą. Bet kaip stilingai derinti ilgarankovį? Dauguma mūsų treniruotų megztinių gali būti dėvimi kasdieniam pagrindiniam stiliui, pačių atspalvių universalumo ir gali būti derinami su mūsų džinsais. Tačiau, jei norite naudoti megztinį treniruotėje, galite pažiūrėti mūsų treniruotų leginsų asortimentą.

Tilbake til bloggen