Crop top til trening og hverdag

Treniruotėms skirtas trumpas viršus? Mes jums padėsime!

Be jokios abejonės, crop top tapo dominuojančia tendencija pastaruoju metu, ir jis tapo absoliučiai būtinas treniruoklių garderoboje. Pas mus pristatome platų crop tops asortimentą, prieinamą įvairių stilių ir medžiagų. Išnagrinėkite mūsų išsamų Crop-Tops pasirinkimą čia.

Mūsų asortimente yra viršūnės su kintamu palaikymu, nesvarbu, ar jums patinka žemas, ar didelis palaikymas. Rasite tobulą crop top, kuris tinka jums ir atitinka jūsų specifinius poreikius. Nesvarbu, ar treniruojatės aerobiniais pratimais, ar jėgos treniruotėmis, turime kažką, kas tinka visiems. Mūsų treniruočių viršūnės yra sukurtos efektyviai šalinti drėgmę ir siūlo puikų kvėpavimą.

Sėmlinis crop top

Sėmlinis crop top tikrai yra vienas iš populiariausių pasirinkimų šiuo metu, o mūsų Softy Crop Top nėra išimtis. Mūsų klientai įsimylėjo nuostabų fitą. Dėl sėmlinio, elastingo ir drėgmę šalinančio audinio jis yra puikus pasirinkimas bet kokiai treniruotei, nepriklausomai nuo intensyvumo. Ši viršūnė puikiai derinama su mūsų pasirinkimu leggings.

mėlynas crop topMėlynas crop top

Ilgo rankovės crop top

mūsų asortimente turime ir įvairių ilgo rankovės viršūnių. Viena iš mūsų mėgstamų Ribbed Seamless Crop Top LS yra puikus megztinis tiek lauko, tiek vidaus treniruotėms. Treniruoklių viršūnė yra gipiūrinė ir jaučiasi minkšta bei patogi. Derinkite mūsų sėmlinį ilgo rankovės su atitinkančiomis ribbed leggings.

Rib leggings su atitinkančia viršūne

Kitas bestseleris, kurį mes mylime, yra mūsų Ocean Crop Long Sleeve. Tai yra didelis mėgstamas tarp mūsų klientų. Treniruoklių viršūnė jaučiasi tiek minkšta, tiek patogi. Puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta treniruoklių viršūnes su ilgomis rankovėmis.

Ilga rankovė crop topJuodas crop top

Crop top su užtrauktuku

Wonder Zip Crop Top yra trumpa rankovė treniruoklių viršūnė su užtrauktuku ir elastingu juosmeniu. Ši marškinėliai turi supjaustytą ilgį, yra prigludusi ir puikiai tinka treniruotėms nepriklausomai nuo intensyvumo. Viršūnė yra dalinai atvira gale, todėl suteikia erdvės orui ir turi kvėpuojantį poveikį.

Baltas crop top

Baltas crop top niekada nenusivylė ir tikrai dera prie likusios jūsų garderobos. Dvi mūsų mėgstamiausios yra Extended crop top ir Power seamless top su išimamais into.

Baltas crop top

Crop tops spalvose

Turime taip pat išsamų pasirinkimą crop tops įvairiomis spalvomis, kad galėtumėte pasirinkti derančius komplektus arba sukurti savo unikalius derinius. Siūlome įvairią gražių spalvų paletę, įskaitant atspalvius, tokius kaip rožinė, mėlyna, smėlio ir raudona. Be to, turime crop tops su madingu camo raštu. Išnagrinėkite mūsų įvairovę ir raskite savo mėgstamą rinkinį šiandien.
žalias crop top
Sužinokite daugiau čia:
Geriausi marškiniai moterims
Geriausi ilgos rankovės
Geriausias sportinis liemenėlės
Treniruočių viršūnės moterims
Top 10 singlet treniruotėms
Tilbake til bloggen