Treningmote 2024

Metų treniruočių mada

Šių metų treniruočių mada: Komfortas ir Stilius Gražioje Sąjungoje

Artėjame prie naujų metų, o treniruočių mada patyrė įdomių pokyčių, kurie sutelkė dėmesį į komfortą ir stilių. Šiais metais turite pasirinkti treniruočių drabužius, kurie ne tik suteiks jums geriausią našumą, bet ir atspindės jūsų asmeninį stilių. Pažvelkime į keletą populiariausių tendencijų ir stilių, kurie formuos treniruočių madą ateityje.

  • Platūs kelnių modeliai
  • Per dideli sportiniai kostiumai
  • Per didelė T-marškiniai
  • Scrunch leggings
  • Sportinė liemenėlė su nugaros detalėmis

Platūs kelnių modeliai

Athleisure tendencija nerodo jokių šansų atsitraukti. Visi myli patogumą, galintys pereiti iš sporto salės į kavinę ar biurą, nesirengdami. Platūs kelnių modeliai todėl yra pirminis pasirinkimas daugeliui, dažnai neutraliose spalvose, tokiose kaip juoda ir pilka. Mūsų pasirinkime plačių kelnių rasite kelnės iš raukšlėto audinio, jogos kelnes iš minkšto ir elastingo audinio ir jogos kelnes iš minkšto džersio audinio.

Beige platūs kelnių modeliaiJuodi platūs kelnių modeliai

Atitinkančio sportinio kostiumo

Kai ruduo visiškai prasideda, laikas atnaujinti savo garderobą keletu nepakeičiamų drabužių. Tarp būtinų drabužių patogiam ir stilingam rudens pasirinkimui rasite kūno rengybos rinkinį, kuris suteikia puikų balansą tarp atsipalaidavusios elegancijos.

Mūsų Per didelės jogger yra kelnės, kurios apgaubia jus minkštumu ir komfortu. Pervykęs modelis suteikia jums galutinę atsipalaidavimo patirtį, ir jis yra tinkamas tiek atsipalaiduojančiai dienai namuose, tiek neformaliai išvykoje su draugais. Sujunkite ją su Per dideliu hoodie  stilingam ir patogiam atsipalaidavimo rinkiniui.

Mėlyna hoodieMėlynos jogger

Per didelė T-marškiniai

Per didelės T-marškiniai greitai tapo dominuojančia treniruočių ir laisvalaikio tendencija. Šis atsipalaidavęs, patogus stilius užėmė fitneso pasaulį, ir lengva suprasti kodėl. Per didelės T-marškiniai suteikia jums tobulą komforto ir stiliaus derinį.

Nors tradiciniai, prigludę treniruočių drabužiai vis dar populiarūs, per didelės stiliaus sėkmingai puolė treniruočių sceną. Laisvas, platus modulis suteikia jums visišką judėjimo laisvę treniruotės metu, tuo pačiu suteikdamas atsipalaidavusį ir modernų įvaizdį. Nesvarbu, ar jūs treniruojatės sporto salėje, bėgate parke ar dalyvaujate jogų pamokoje, per didelės T-marškiniai yra absoliučiai geriausias pasirinkimas nesivaržant treniruotėms.

Pilki per dideli T-marškiniaiBaltieji per dideli T-marškiniai

Scrunch Leggings

Scrunch leggings jau ilgai užima savo vietą treniruočių madoje, ir ši tendencija, atrodo, nesiruošia mažėti artimiausiu metu. Šios inovatyvios treniruočių kelnės su išskirtiniu raukšlėtu akcentu gale greitai tapo mėgstamos tarp treniruočių entuziastų.

Sumana konstrukcija suteikia papildomą pakelimą ir pabrėžia užpakalį dailiu būdu, suteikdama jums pasitikėjimo treniruotės metu. Šios leggings suteikia jums tobulą balansą tarp mados ir funkcionalumo, ir jie tinka tiek pritūpimams sporto salėje, tiek kavos su draugais po treniruotės.

Mėlynos scrunch leggings

Sportinė liemenėlė su nugaros detalėmis

Sportinės liemenėlės su gražiomis nugaros detalėmis yra paskutinė mada treniruočių pasaulyje. Su įvairiomis detalėmis, tokiomis kaip kryžminiai diržai, elegantiški išpjovimai ar inspiruotų raštų, galite tikėtis atrodyti nuostabiai tiek iš priekio, tiek iš galo.

Geriausia, kad sportinės liemenėlės su nugaros detalėmis ne tik puikiai veikia treniruotės metu, bet ir atrodo nuostabiai, kai jas demonstruojate. Suteikite sau papildomo pasitikėjimo, kurio nusipelnėte treniruotės metu, ir parodykite raumenis, dėl kurių tiek daug dirbote! Mūsų didelis sportinių liemenėlių su nugaros detalėmis pasirinkimas apima tiek daugiau uždengiančias cropped liemenėles, kaip Extended Sports Bra, sportinės liemenėlės su gera parama, kaip Lift Sports Bra, ir sportinės liemenėlės su unikaliais akcentais, kaip Endurance Sports Bra.

Mėlyna sportinė liemenėlė su gražiais akcentaisJuoda viršutinė su gražiais nugaros akcentais

Tilbake til bloggen