Sokker til trening

Kaip pasirinkti geriausias treniruočių kojines?

Kaip pasirinkti geriausias kojines treniruotėms?

Kalbant apie geriausio treniruočių rezultato pasiekimą, daugybė veiksnių turi įtakos, įskaitant gerų kojinių pasirinkimą. Geros treniruotės kojinės suteiks jums paramą, stabilumą, komfortą ir pagerins jūsų batų sukibimą, arba, jei batų nenorite dėvėti, prisidės prie geresnio sukibimo su grindimis / kilimu atliekant pritūpimus ir mirties traukimus. Geras kojinių pasirinkimas padės išvengti traumų jūsų kojoms ir taps geriausiais draugais ilgesnėse pėsčiųjų, bėgimo, slidinėjimo kelionėse ar panašiose veiklose.

Yra daugybė skirtingų kojinių tipų, pagamintų iš įvairių medžiagų, o tinkamų kojinių pasirinkimas skirtingoms treniruotėms yra tai, apie ką daugelis iš mūsų nelabai galvoja. Tiesa ta, kad geras kojinių pasirinkimas suteiks jums didesnį konkurencinį pranašumą ir prisidės prie geros kojų sveikatos. Labai svarbu rūpintis savo kojomis, kai aktyviai sportuojate! :)

Čia pateiksime keletą patarimų, kokias kojines turėtumėte pasirinkti skirtingoms treniruotėms, kad galėtumėte maksimaliai išnaudoti savo potencialą:

Kojinės sporto salėje ir bėgimui

Treniruodamiesi ir bėgdami, norite jaustis ypač lengvai kojose, todėl kulkšnies kojinės yra puikus pasirinkimas. Šios kulkšnies kojinės yra tokios lengvos, kad iš tikrųjų atrodo, jog vaikštote basomis! Kojinės puikiai priglusti prie kojų ir yra neįtikėtinai patogios. Mūsų kulkšnies kojinės yra šiek tiek aukštesnės ties kulkšnimis, kad įsitikintumėte, jog jos neslys žemyn aktyvaus naudojimo metu. Šios kulkšnies kojinės taip pat padeda išvengti pūslinių.

Dėl savo lengvo dizaino, gero sukibimo ir pūslinių mažinimo savybių, kojinės taip pat puikiai tinka kaip bėgimo kojinės. Derinkite šias kojines su lengvais ir gerais bėgimo batais, pavyzdžiui, su mūsų Endorphin Rx1 Bėgimo batais, kad tikrai lengvai judėtumėte per reljefą.

M | mažiau audinio - daugiau laisvės!

Malin atsiliepimas apie mūsų kulkšnies kojines: „Geriausios kojinės pasaulyje!!“

Kojinės sportui ir žaidimams

Ar norite šiek tiek pranašumo prieš draugus ir varžovus teniso varžybose? Pasirinkite geras teniso kojines. Šios organinės medvilnės, nailono ir elastano teniso kojinės sukurtos taip, kad suteiktų jums gerą paramą ir stabilumą intensyviems tenisams ar kitiems sportams, kur jūsų kojos patiria daug žingsnių, apsisukimų ir sugėrimo.

Šios teniso kojinės nėra per storos, ne per karštos, ir jos yra minkštos bei patogios. Ir, žinoma, jos atrodo labai sportiškai!

Ingeborg atsiliepimas apie mūsų teniso kojines: „Iš tikrųjų geriausios kojinės, kurias esu bandžiusi, buvo problemų, nes daugelis treniruočių kojinių po kurio laiko tampa drėgnos, bet šios to nedarė 😍 patogios dėvėti“.

Kojinės kalnams ir slidinėjimui

Šiltos kojinės yra tai, ko reikia kiekvienam norvegui, o žiemos sezono metu nėra nieko geresnio už klasikines, norvegiškas vilnones kojines. Vilnonės kojinės (arba raguotės) naudojamos mūsų norvegų kelioms kartoms - ir ne be priežasties!

Dėl jų pralaidumo savybių vilnonės kojinės puikiai tinka šaltam, drėgnam klimatui, todėl jos yra idealios ilgoms slidinėjimo ar pėsčiųjų kelionėms kalnuose. Vilna gerai izoliuoja, be to, suteikia gerą amortizaciją jūsų kojoms. Vilnonės kojinės sugeria drėgmę ir greitai džiūsta, todėl sumažina pūslinių ir diskomforto riziką.

Patarimas: jei dėvite Gore-Tex batus, geriau rinkitės mūsų kitą rekomendaciją (plonas vilnones kojines), kad maksimaliai išnaudotumėte drėgmės transportavimo efektą!

Vilnonės kojinės yra būtinybė stovo ir kalnuose, tačiau jos taip pat puikiai tinka kaip namų kojinės tingiems vakarams namuose.

Andrea komentaras apie mūsų vilnones kojines: „Šias kojines taip pat galima puikiai dėvėti treniruotėse namuose!”

Kojinės žiemos sportui

Plonos vilnonės kojinės, dar žinomos kaip „techninės kojinės“, gaminamos kaip įvairių medžiagų derinys. Kai kurios iš šių kojinių gali turėti skirtingus sluoksnius, pavyzdžiui, sintetinę medžiagą viduje ir išorėje, su vila viduryje. Tai daroma siekiant suteikti skirtingus privalumus įvairioms situacijoms, tačiau iš esmės šios kojinės sukurtos išlaikyti šilumą ir transportuoti drėgmę.

Mūsų plonos vilnonės kojinės, pagamintos iš aukštos kokybės europietiškos merino vilnos, nailono ir elastano, puikiai tinka žiemos sportui, pavyzdžiui, ledo rituliui arba čiuožimui. Jos sukurtos šilumai, funkcionalumui, komfortui ir ypatingam ilgaamžiškumui. Pasirinkite plonas vilnonės kojines, turinčias pralaidumo ir drėgmės transportavimo savybių, kurios idealiai tinka šaltam ir drėgnam klimatui, pavyzdžiui, mūsų "Black wool knit sock" (šiuo metu nerandama).

Šios kojinės taip pat gerai tinka kasdieniam dėvėjimui šaltu oru! Jei, pavyzdžiui, treniruojatės po darbo/mokyklos, galite dėvėti jas tiek prieš treniruotę, tiek jos metu. Mūsų plonas vilnonės kojines galite gauti tiek pilno ilgio, tiek kaip kulkšnies kojines.

Tinkamų kojinių pasirinkimas jūsų treniruotėms gali padaryti didelę įtaką jūsų treniruočių rezultatams, pagerinti komfortą ir padėti išlaikyti gerą kojų sveikatą. Yra daugybė pasirinkimų, ir tikimės, kad galėjome palengvinti jūsų pasirinkimą!

Ar turite kitų idėjų ar pasiūlymų apie kojines, kurių trūksta? Žinoma, esate maloniai kviečiami siųsti mums patarimų apie naujus produktus, kuriuos galėtume įtraukti!

Tilbake til bloggen