Kompresjonstights til løping og styrketrening

Geriausios kompresinės legging'ės

Kas yra kompresinės leggings?

Didžioji medicinos enciklopedija apibūdina kompresiją kaip suspaudimą, o medicinine prasme tai gali būti dalis gydymo ar žalos ar ligos pasekmė. Kompresinės leggings yra paprastai apranga, kuri glaudžiai priglunda prie kūno, ir dažnai apibūdinama kaip „dar viena oda“. Kompresinės leggings turėtų būti taip prigludusios, kad „suspaudžia“ venas artimiausiai odai, kas suteikia įvairių sveikatos naudų.

Kompresinės leggingsVortex su kompresija

 

Ar veikia kompresinės leggings?

Daugelis drabužių gamintojų linkę perdėti, kai reklamuoja savo kompresinę aprangą, pavyzdžiui, sakydami, kad „kompresinės drabužiai padeda jums bėgti greičiau ir tapti stipresniais“. Tačiau straipsnis iš forskning.no teigia, kad tai ne visai tiesa.

Tiesa, pasak dar vieno straipsnio iš forskning.no, yra ta, kad kompresiniai drabužiai suspaudžia venas, esančias arčiausiai odos, taip leisdami gilesnėms venoms gauti daugiau kraujo. Tai padeda didinti kraujo tekėjimą atgal į širdį, todėl širdis tarp kiekvieno susitraukimo užpildoma daugiau kraujo. Tai padeda užkirsti kelią ir gydyti uždegimus, venų varikozę ir patinusius blauzdas. Be to, kompresinės leggings yra tinkamos lipoedemai.

 

 

Ar kompresinės leggings verta dėvėti?

Be jokios abejonės! Kompresinės leggings yra nuostabios ilgesnėms bėgimo, slidinėjimo ar panašios veiklos sesijoms. Nors kompresinės leggings nebūtinai turi tiesioginės įtakos jūsų greičiui ar jėgai, jos suteikia daugybę sveikatos naudų, padedančių išvengti ir užkirsti kelią traumoms, atsirandančioms dėl treniruotės. Mūsų kompresinės leggings yra nepermatomos ir todėl neprovokuoja praeito.

Be to, kompresinės leggings gali turėti netiesioginį poveikį jūsų pasirodymui. Kompresinės leggings gali sukurti jausmą, kad atrodote sportiškiau ir jaučiatės sportiškesni, kas gali turėti didelį poveikį jūsų treniruočių motyvacijai. Dėl to galbūt sugebėsite prisiversti labiau stengtis, nei paprastai? 😉

  

Kompresinių leggings testas

Norite išbandyti kompresines leggings? Mes siūlome kelias skirtingas kompresines leggings moterims. Štai keletas mūsų favoritų:

Kompresinės leggings su kišene ant šlaunų

Techna Tights yra viena iš mūsų populiariausių kompresinių leggings, turinčių dideles kišenes. Čia galėsite neštis ir taip pat atskirti iPhone plus ir raktus skirtingose kišenėse, kai treniruojatės.

 

Techna kompresinės leggings

 

Rib Panel Tights yra madingos kompresinės leggings su kišene! Jos ateina keliomis spalvomis, įskaitant raudoną, mėlyną ir juodą. Medžiaga yra kvėpuojanti ir drėgmę praleidžianti, o leggings taip pat turi gerą atramą ir kompresiją.

Kompresinės leggings su kišene gale

Jei norite kompresinių leggings be didelių kišenių šonuose, bet su maža kišene elastinėje juostoje, rekomenduojame Ella kompresines leggings. Kišenė pakankamai didelė, kad tilptų, pavyzdžiui, iPhone 12. Tuo pačiu leggings turi aukštą liemenį su plačiu ir elastingu juosmeniu, kuris suteikia geresnį laikymo efektą.

Kompresinės leggings su laikymo efektu ir kišene  
  

Kompresinės leggings su aukštu liemeniu

Essential Tights yra kompresinės leggings su aukštu liemeniu. Tai puikios treniruotės leggings, kurios niekada neišeis iš mados! Audinys yra minkštas ir tvirtas, be to, turi anti-rūgščio efektą, todėl leggings atrodys gerai visiems kūno tipams.

Essential kompresinės leggings  
Tilbake til bloggen