Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Geriausios leggings su kišenėmis

Ar jūs ieškote, kur galima įsigyti treniruoklių leginius su kišenėmis? Famme siūlo platų leginių su kišenėmis pasirinkimą įvairiomis stiliais. Visi žinome, kaip nemalonu bėgioti laikant telefoną rankoje, nes neturime kur jo dėti. Dauguma iš mūsų dažnai jį deda į sportinę liemenėlę, kur telefonu drėksta nuo prakaito. Šios problemos sprendimas yra įsigyti leginius su kišenėmis!

Žemiau rasite keletą mūsų mėgstamų leginių su kišenėmis. Apsilankykite Famme svetainėje, kad pamatytumėte dar daugiau leginių su kišenėmis. Esame įsitikinę, kad rasite sau tinkamus!

Bėgimo leginiai su kišene telefonui

Techna Leginiai yra paprasti ir stilingi leginiai su dviem didelėmis ir praktiškomis kišenėmis, kurie tinka visiems mobiliesiems telefonams. Šie leginiai yra būtini kiekvienoje spintoje. Leginiai turi kišenes abiejose pusėse, todėl lengva pasiimti svarbiausius daiktus treniruotėms. Medžiaga sugeria drėgmę ir puikiai atrodys visų dydžių ir kūno tipų žmonėms. Taip pat prieinami tamsiai mėlynos, šviesiai mėlynos, violetinės ir tamsiai pilkos spalvų.

Kompresiniai leginiai su kišene telefonui

Kompresiniai leginiai su kišene

Jei ieškote kompresinių leginių su aukštu liemeniu ir kišene telefonui, Ella kompresiniai leginiai yra puikus pasirinkimas jums. Šie leginiai gerai prilaiko ir nenuslysta treniruotės metu. Tai padaro juos tinkamais bėgimui, CrossFit ir jėgos treniruotėms. Jie turi kišenę vidinėje liemens dalyje, kuri tinka mobiliajam telefonui, kortelėms, raktams ir AirPods.

Kišenė nugaroje

Dar vieni leginiai su kišene telefonui ir labai praktiški yra Rib Panel Leginiai:

Šiuos leginius mėgsta, nes jie turi praktišką ir didelę kišenę, kuri suteikia daug vietos telefonui. Tai laikoma gerais leginiais, kurie tinka visų rūšių treniruotėms, bet ypač gerai tinka bėgimo leginiams su kišene.

Treniruočių leginiai su kišene

Endurance Pocket Leggings yra puikūs bet kokiam treniruočių tipui, nuo mažo iki didelio intensyvumo. Leginiai nėra permatomi. Tai padaro juos puikiais bėgimui, sporto salėje, jogai, CrossFit ar tiesiog apsipirkimui. Pasirinkite patys! Jei ieškote universalių leginių su kišenėmis, šie leginiai yra puikus pasirinkimas jums. Leginių dizainas formuoja ir akcentuoja moteriškas formas, tuo pačiu turėdami aukštą liemenį, kišenes ir plačią liemenį, kuris suteikia gerą prilaikymo efektą. Nėra kito pasirinkimo, tik juos pamėgti! Taip pat tiekiami su atitinkančia viršutine dalimi.

Juodi leginiai su kišene Mėlyni leginiai su kišene

Treniruočių leginiai su dviem kišenėmis

Kitas super patogus treniruoklių leginiai su kišene yra mūsų Suave Leginiai:

Šie itin minkšti ir malonūs treniruoklių leginiai turi dvi kišenes telefonui. Jie turi aukštą liemenį, suteikia gerą judėjimo laisvę ir puikiai tinka jėgos treniruotėms, jogai arba bėgimui. Kitaip tariant, tai vieni universaliausių leginių su kišenėmis, kuriuos galite gauti šį sezoną!

Kelnės su kišene šone

Jei norite treniruočių kelnių su kišene šone, rekomenduojame mūsų Fit Jogger:

Tai galbūt praktiškiausios ir universaliausios laisvalaikio kelnės, kurias galite gauti. Jos yra orinės, lengvos ir suteikia gerą judėjimo laisvę. Be to, jos turi dvi dideles praktiškas kišenes, kurios suteikia daug vietos. Kelnės turi aukštą liemenį ir yra labai elastingos. Šios kelnės su kišene šone yra skirtos suteikti geriausią komfortą aktyvioms moterims, keliaujančioms.

Tilbake til bloggen