De beste scrunch-shorts

Geriausi scrunch šortai

Scrunch šortai užkariavo treniruočių pasaulį, ir ne be priežasties. Šie šortai pabrėžia jūsų natūralius kūno kontūrus, tuo pat metu suteikdami maksimalų komfortą treniruočių metu. Šiame vadove mes apžvelgsime įvairias stilius ir produktus, kad galėtumėte rasti tobulus scrunch šortus savo treniruotėms.

Kodėl Rinktis Scrunch Šortus?

Scrunch efektas šortų gale suteikia patrauklią išvaizdą, kuri pabrėžia sėdmenis. Su aukšta juosmens linija ir be siūlių dizainu, scrunch šortai yra tiek patogūs, tiek funkciškai. Jie taip pat pagaminti iš drėgmę išsiskiriančių medžiagų, todėl laikysite sausi net intensyvių treniruočių metu.

Įvairūs Stiliai ir Produktai

Šiurkštūs Scrunch Šortai

Jei norite šortų su ekstra stiliumi, šiurkštūs scrunch šortai yra puikus pasirinkimas. Su unikaliais raštais, jokie drabužiai nėra tokie pat, kas suteikia jums unikalų treniruočių aprangą.

Purpuriniai Šiurkštūs Scrunch Šortai yra be siūlių šortai patraukliame šiurkščioje rašte. Su scrunch siūle ir elastinga medžiaga jie pabrėžia jūsų formas ir patogiai priglunda prie bet kurios kūno formos.

Purpuriniai Šiurkštūs Scrunch Šortai - Be siūlių treniruočių šortai su scrunch efektu

Žali Šiurkštūs Scrunch Šortai suteikia gaivų ir energingą įvaizdį jūsų treniruočių drabužių spinta. Unikalus šiurkščioje efektas skiriasi nuo drabužio iki drabužio, todėl gaunate visiškai unikalų aprangą.

Žali Šiurkštūs Scrunch Šortai - Unikalūs be siūlių treniruočių šortai

Šviesiai Mėlyni Šiurkštūs Scrunch Šortai yra puikūs tiems, kurie mėgsta šviesias spalvas. Be siūlių dizainas ir aukšta juosmens linija suteikia optimalią komfortą treniruotės metu.

Šviesiai Mėlyni Šiurkštūs Scrunch Šortai - Be siūlių šortai šviesiai mėlynos šiurkščioje

Pilki Šiurkštūs Scrunch Šortai yra stiliaus pasirinkimas, kuris tinka viskam. Pilkas šiurkščios efektas suteikia subtilų, bet madingą įvaizdį.

Pilki Šiurkštūs Scrunch Šortai - Stilingi treniruočių šortai su scrunch efektu

Juodi Šiurkštūs Scrunch Šortai derina klasikinius juodus su unikaliu šiurkščioje posūkiu. Puikus pasirinkimas tiems, kas nori universalių šortų su šiek tiek papildomai.

Juodi Šiurkštūs Scrunch Šortai - Be siūlių juodi treniruočių šortai su šiurkščiu

Minimalistiniai Scrunch Šortai

Tiems, kurie mėgsta minimalistinį stilių su maksimaliai komforto, Lunge Scrunch Šortai yra puikus pasirinkimas.

Tamsiai Žali Lunge Scrunch Šortai pagaminti iš minkštos ir patogios medžiagos. Juose yra nedidelis scrunch, kuris suteikia norimą persikų efektą sėdmenims, tuo pačiu jie yra labai elastingi ir be siūlių.

Tamsiai Žali Lunge Scrunch Šortai - Be siūlių treniruočių šortai tamsiai žali

Klasikiniai Scrunch Šortai

Klasikiniai scrunch šortai yra amžini ir tinka visiems treniruočių tipams.

Juodi Scrunch Šortai yra mūsų klasikiniai scrunch šortai, kurie dabar yra geresni nei bet kada. Jie laikosi vietoje atliekant pritūpimus, neslysta ir formuoja sėdmenis būtent taip, kaip norite.

Juodi Scrunch Šortai - Klasikiniai juodi scrunch treniruočių šortai

Kaip Pasirinkti Tinkamus Scrunch Šortus Jūsų Treniruotėms

Renkantis scrunch šortus, turėtumėte apgalvoti, kokio tipo treniruotę vykdysite.

Didelio Intensyvumo Treniruotės

Dėl didelio intensyvumo treniruotėms, tokioms kaip bėgimas ir HIIT, rekomenduojame Juodi Scrunch Šortai arba Tamsiai Žali Lunge Scrunch Šortai, dėl jų labai elastingos medžiagos ir aukštos juosmens, kuri laikosi vietoje.

Joga ir Tempimas

Jai jogai ir tempimui Purpuriniai Šiurkštūs Scrunch Šortai arba Šviesiai Mėlyni Šiurkštūs Scrunch Šortai yra puikūs pasirinkimai su savo minkšta medžiaga ir unikaliu dizainu.

KASDIENIS NAUDOJIMAS

Norėdami kasdienio įvaizdžio, kuris gali būti naudojamas ir už treniruoklių salės ribų, Pilki Šiurkštūs Scrunch Šortai arba Juodi Šiurkštūs Scrunch Šortai yra puikūs pasirinkimai.

Santrauka

Scrunch šortai yra būtinas dalykas treniruočių drabužių spintoje tiems, kas nori komforto, funkcionalumo ir patrauklios išvaizdos. Su plačiu stilių ir spalvų pasirinkimu, lengva rasti scrunch šortus, kurie atitinka jūsų asmeninį stilių ir treniruočių poreikius.

Ištyrinėkite visą mūsų scrunch šortų asortimentą mūsų Scrunch Šortų Kolekcijoje.

Grįžti į tinklaraštį