Guide til tights farger

Kokios spalvos leggingus turėčiau pasirinkti?

Kaip rasti tinkamą spalvą sportiniams drabužiams?

Pirkti sportinius drabužius gali būti tiek smagu, tiek sudėtinga, nes yra tiek daug pasirinkimų tiek kalbant apie formą, funkciją, tiek spalvas. Nesijaudinkite, čia yra galutinis spalvų vadovas, kad palengvintumėte pasirinkimą kitą kartą, kai norėsite pirkti treniruoklių drabužius.

Kolekcijos pagal spalvas

Jei ieškote juodų leggings, bežinių leggings, pilkų leggings, mėlynų leggings, violetinių leggings, raudonų leggings, žalių leggings ir rožinių leggings.

Sportinės leggings su šviesiomis spalvomis

Šviesios spalvos dažnai suteikia moteriškesnį įspūdį, o jei planuojate treniruotis saulėje, jos neįkais taip greitai kaip tamsios spalvos. Šviesios spalvos taip pat gali pakelti nuotaiką ir padaryti treniruotes smagesnes! Jei norite moteriško ar „švelnaus“ įvaizdžio, šviesiai rožinės arba persikinės spalvos leggings gali būti idealiu pasirinkimu jums. Rekomenduojame, pavyzdžiui, rožines Motion leggings arba persikinės spalvos Elevate Wave 2 leggings. Kitas pasirinkimas - mūsų rožinės Pink Motion Leggings, Peachy Scrunch arba Pure leggings. Pasirinkdami leggings su šviesiomis spalvomis, verta atkreipti dėmesį, kad ne visos bus squatproof, jei pasirinksite mažą dydį. Daugiau informacijos apie mūsų geriausias squat proof sportines leggings rasite čia!

Mėlynos seamless leggings  Rožinės seamless scrunch leggings 
  

Sportinės leggings su tamsiomis spalvomis

Tamsios spalvos dažnai atrodo arba kietai, arba stilingai, o mes manome, kad juodos leggings yra klasikinis drabužis, kurį kiekvienas turėtų turėti savo spintoje. Kita tamsių leggings privalumas - jos lengviau slepia prakaito dėmes, taigi, jei jaudinatės dėl to arba planuojate itin intensyvią treniruotę, verta investuoti į tamsesnes leggings. Mūsų mėgstamiausios yra Tone Leggings, Suave Tights ir Rib leggings. Taip pat rekomenduojame Camo leggings ir Tie Dye Scrunch leggings.

Pilkos seamless leggings  Ribbed seamless leggings
 

Sportinės leggings su ryškiomis spalvomis

Ryškios spalvos traukia dėmesį ir gali taip pat padėti jaustis energingiau! Jei esate tas, kuris mėgsta išsiskirti iš minios arba reikia šiek tiek papildomos motyvacijos energijai pakelti treniruotės metu, pavyzdžiui, Vortex leggings arba Vortex leggings 2.

Rožinės Vortex leggings  
Kitas pasirinkimas gali būti mūsų naujos Peach Tights, kurios yra įvairių ryškių spalvų. Šios leggings turi subtilų scrunch efektą ir puikiai tinka.
  
 

Sportinės leggings su raštais

Mūzikuotos leggings yra puikus būdas atnaujinti sportinių drabužių spintą su kažkuo unikalia ir galbūt šiek tiek įdomesniu nei vienos spalvos leggings, tuo pačiu yra tiek daug smagių pasirinkimų. Rašytos leggings gali būti linksmas akcentas, o jūs galite pasirinkti mišinį ir suderinti su dideliu spalvų, neutralių arba suderintų viršūnių pasirinkimu. Galimybių yra daug! Kai kurie mūsų mėgstamiausi yra Tie Dye Scrunch Leggings ir Camo Tights.

Camo leggingsTie Dye leggings su ryškiu raštu
  
 

Derančios kolekcijos - leggings ir viršūnės

Žinoma, galite derinti spalvas kaip norite, kai kalbama apie sportinius drabužius, ir yra daug kūrybiškumo galimybių šioje srityje! Vis dėlto, mes manome, kad yra kažkas ypatingo derančiame komplekte, nesvarbu, ar jis yra raštuotas, vienos spalvos, juodas ar baltas. Kai kurie mūsų mėgstami komplektai yra:

Softy leggings, derinamos su Softy Crop Top arba Endurance leggings ir Endurance Sports Bra

Softy Leggings tamsiai mėlynosSofty leggings mėlynos

Tai taip pat padeda perskaityti mūsų straipsnį apie derančius komplektus!

Juodos sportinės leggings

Juodos leggings yra spalva, kuri yra visada populiari - juoda arba tamsiai juoda. Gražu su juodomis sportinėmis leggings yra tai, kad jos dera su viskuo. Lengvai galite derinti leggings su bet kuria viršūnės spalva, batais ir atrodyti nuostabiai. Daugumai svarbu, kad leggings nebūtų permatomos, ir mes turime didelį pasirinkimą juodų leggings, kurios nėra permatomos. Be to, mūsų sportinės leggings yra squat proof. Daugiau pasirinkimo juodų sportinių leggings galite pamatyti čia!

Endurance leggings ir Endurance Sports Bra 

 

Tilbake til bloggen