Palyginimas tarp Famme Softy Leggings ir Lululemon Align kelnių

Kalbant apie premium treniruoklių drabužius, Famme Softy Leggings ir Lululemon Align Pants yra dvi populiariausios alternatyvos. Abi žinomos dėl savo komforto ir puikaus pritaikymo. Daugelis, kurie žino apie Lululemon Align Pants, klausia, koks yra skirtumas? Šiame straipsnyje mes plačiau rašome apie Align Pants ir Softy Leggings.

Medžiaga: Softy Leggings vs. Align Pants

Medžiaga yra beveik identiška. tiek Softy Leggings, tiek Align Pants pagaminti iš ekstra plono Nailono 6.6 ir Lycra Elastano. Siūlai yra interlock-austas ir audinys yra šukuotas, kad būtų ultraminkštas. Rezultatas - papildomas komfortas ir leggings, kurie puikiai priglunda prie kūno. Beveik visi leggings yra patogūs, tačiau jūs pastebėsite skirtumą, kai išbandysite Softy Leggings arba Align Pants.

Lululemon's Align Pants naudoja Nulu® medžiagą. Ji gaminama Tailando Eclat Textiles Co. Ltd., kuri iš dalies priklauso Lululemon. Nulu® yra Lululemon minkščiausias audinys.

Famme's Softy Leggings naudoja SoftSilk®. Tiek Nulu® tiek SoftSilk® yra vidutinio storio (215-220 gsm) ir efektyviai pralaidus orui. Jie sudaryti iš 80 % Nailono 6.6 ir 20 % Lycra® Elastano.

Priekinė siūlė vs. be priekinės siūlės

Mes tyčia sukūrėme Softy Leggings be priekinės siūlės, nes tai yra tai, ko visi nori. Kodėl Lululemon neatlieka to paties?

Align Pants priverčia jus nešioti priekinę siūlę, nes:

  • Tai padidina leggings kainą
  • Kai visi nori Align Pants be priekinės siūlės, ką daryti su visais leggings, turinčiais priekinę siūlę, kurių niekas nechc.
  • Nuotraukos, informacija ir rinkodara turi būti pakeista

Todėl vienų iš brangiausių leggings pasaulyje vis dar turi priekinę siūlę, net jei niekas to tikrai nenori.

Puikus pritaikymas

Align Pants ir Softy Leggings turi aukštą juosmenį ir visiškai ilgas. Asmeniškai mes galvojame, kad Align Pants šiek tiek per žemai pjauna užpakalį. Ant Softy Leggings mes pasirinkome vietą, kurioje būtų išlenkta siūlė virš užpakalio, kad suteiktume iliuziją, jog forma yra gražesnė. Siūlė aukščiau taip pat suteiks pojūtį, jog leggings geriau priglunda prie juosmens.

Naudojimas ir veikla

Softy Leggings ir Align Pants gali būti naudojami toms pačioms reikmėms. Tiek treniruotėms, tiek kasdieniam dėvėjimui. Dažniausiai tai yra joga, jėgos treniruotės ir kitos mažos iki vidutinės intensyvumo veiklos. Dėl ekstra plonos medžiagos nerekomenduojama naudoti Align ar Softy treniruotėms su didele intensyvumu. Tai taikoma, pavyzdžiui, Crossfit, kur reikia daryti pratimus, greitai bendraujant su drabužiu.

Audinys yra lengvas, efektyviai pašalina drėgmę ir greitai džiūsta. Todėl daugelis renkasi nešioti Softy Leggings bet kokiai veiklai, kiekviename užsiėmime.

Pamatykite visą Famme treniruoklių leggings asortimentą čia. Jei ieškote scrunch leggings, galite peržiūrėti asortimentą čia.

Šortai, viršūnės ir platūs kelnes?

    Patirkite skirtumą tyrinėdami mūsų Softy kolekciją, kuri apima įvairius stilius, tokius kaip Softy Flared Pants, Softy Shorts ir Softy Sports Bra.

    Vizualinė palyginimas

    Žemiau pateikiamos kelios nuotraukos, demonstruojančios Famme Softy Leggings:

    Juodi Softy Leggings Priekyje Juodi Softy Leggings Šone Juodi Softy Leggings Gale

    Išvada

    Nepriklausomai nuo to, ką pasirinksite, mes garantuojame, kad tiek Align Pants, tiek Softy Leggings yra du neįtikėtinai geri ir gražūs leggings. Jei norite maksimalios komforto be priekinės siūlės, turėsite pasirinkti Softy Leggings.

    Audinys yra beveik identiškas, todėl turėtumėte apsvarstyti dizainą ir kurią spalvą jums labiau patinka. Jei esate ypač laimingas, galite leisti sau išbandyti po vieną iš kiekvieno.

    Jei kaina yra lemiamas veiksnys, Softy bus geresnė alternatyva. Famme taip pat siūlo nemokamą keitimą ir siunčia iš Norvegijos.

    Jei turite daugiau klausimų arba reikia papildomos pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes mielai jums padėsime rasti tobulus leggings!

    Grįžti į tinklaraštį