Banguotas push-up

Šios dienos pratimas yra Banded Push-Up, sudėtingesnė klasikinio atsispaudimo variacija, suteikianti padidintą pasipriešinimą ir stiprinanti krūtinę, pečius, tricepsą ir branduolio raumenis. Naudojant pasipriešinimo gumą, raumenys aktyvuojasi efektyviau viso judesio metu, todėl šis pratimas yra puikus pasirinkimas tiek jėgai, tiek raumenų ištvermei.

Teisinga Banded Push-Up Technika

1. Padėkite pasipriešinimo gumą viršutinėje nugaros dalyje ir laikykite galus po savo rankomis plankos pozicijoje, rankos pečių pločiu.
2. Įtempkite branduolį ir laikykite kūną tiesia linija nuo galvos iki kulnų.
3. Nuleiskite krūtinę žemyn link grindų lenkdami alkūnes, ir tada stumkitės aukštyn ištiesdami alkūnes. Pasipriešinimo guma padidins pasipriešinimą jums stumiantis aukštyn.

Dažniausios Klaidos

  • Slidiančios klubai: Laikykite klubus stabiliai ir linijoje su kūnu viso judesio metu, kad jie nesmuktų.
  • Pernelyg toli ištiestos alkūnės: Užtikrinkite, kad alkūnės būtų arti kūno, kad nebūtų apkrauti pečiai.
  • Neteisingas gumos pasipriešinimas: Pasirinkite tinkamos pasipriešinimo gumą, kuris jus iššaukia, tačiau vis tiek galite ją kontroliuoti viso pratimo metu.

Modifikacijos ir Variacijos

Pradedantiesiems galite atlikti pratimą ant kelių, kad sumažintumėte apkrovą. Pažangūs sportuojantieji gali naudoti stipresnę gumą arba pridėti sprogstamuosius atsispaudimus, siekiant dar labiau padidinti intensyvumą.

Pakartojimai ir Rinkiniai

Atlikite 3 rinkinius po 8-12 pakartojimų, ir reguliuokite gumos pasipriešinimą arba pakartojimų skaičių pagal savo jėgos lygį.

Kvėpavimo Technika

Įkvėpkite nuleisdami kūną link grindų ir iškvėpkite stumdami save aukštyn. Laikykite kvėpavimą tolygų ir kontroliuojamą, kad palaikytumėte stabilumą.

Vaizdo įrašai rodantys Banded Push-Up

Čia yra vaizdo įrašas, demonstruojantis techniką:

Grįžti į tinklaraštį