Power Praleidimai

Power Skips yra pliometrinis pratimas, kuris gerina sprogstamąją jėgą, stiprumą ir koordinaciją apatinėje kūno dalyje. Pratimas skirtas blauzdų, sėdmenų, keturgalvių ir dvigalvių raumenims, tuo pačiu gerinant ištvermę.

Tinkama Forma ir Technika

Štai kaip atlikti Power Skips:

  1. Pradinė padėtis: Atsistokite tiesiai, kojos klubų plotyje. Laikykite rankas šalia kūno.
  2. Šuolis: Atlikite galingą šuolį stumdami per vieną koją, kol pakeliate priešingą kelį aukštai į priekį. Naudokite rankas, kad sukurtumėte papildomą inerciją ir laikykite viršutinę kūno dalį stabiliai.
  3. Nusileidimas: Nusileiskite švelniai ant pėdos ir pakartokite judesį su kita koja. Leidžiantis keisti kojas išlaikykite pastovų ritmą.
  4. Kvėpavimas: Iškvėpkite, kai šokate, ir įkvėpkite, kai nusileidžiate.

Dažniausios Klaidos

Kad išvengtumėte traumų ir pilnai išnaudotumėte Power Skips, venkite šių įprastų klaidų:

  • Netinkamas nusileidimas: Nusileiskite su minkštais keliais, kad sugertumėte smūgį ir išvengtumėte sąnarių apkrovos.
  • Neteisinga klubų padėtis: Užtikrinkite, kad klubai būtų lygiagrečiai grindims, kad pasiektumėte geresnę pusiausvyrą ir kontrolę.

Modifikacijos ir Variacijos

Norėdami pritaikyti Power Skips intensyvumą, galite išbandyti šias variacijas:

  • Pradedančiųjų lygis: Pradėkite nuo mažesnių šuolių ir susitelkite į kontroliuojamą judesį prieš didindami intensyvumą.
  • Pažengusiųjų lygis: Atlikite didesnius ir galingesnius šuolius maksimaliai sprogstamąjai jėgai arba pridėkite svorius, kad padidintumėte pasipriešinimą.

Kartojimai ir Komplektai

Siekite 3 komplektus po 20-30 sekundžių su kuo daugiau šuolių. Tai puikus pratimas ištvermei, sprogstamajai jėgai ir apatinės kūno dalies stiprumui gerinti.

Grįžti į tinklaraštį