Tiltas į Krabo pasiekimą

Bridge to Crab Reach yra dinamiškas kūno svorio pratimas, kuris jungia jėgą, judrumą ir pusiausvyrą. Šis pratimas yra orientuotas į branduolio raumenis, sėdmenis ir pečius, tuo pačiu gerindamas mobilumą krūtinėje ir klubų srityje. Jis veikia tiek kaip jėgos pratimas, tiek kaip geras viso kūno tempimas.

Teisinga forma ir technika

Štai kaip atlikti Bridge to Crab Reach teisinga technika:

  1. Pradėkite tilto pozicijoje, kojomis tvirtai ant grindų ir rankomis už savęs, pirštai nukreipti į priekį.
  2. Stumkite klubus į viršų, pakeldami krūtinę, įsitraukdami sėdmenis ir branduolį.
  3. Pakelkite vieną ranką nuo grindų ir lėtai sukimkite kūną, tempdami ranką virš galvos ir atgal, kad pasiektumėte įstrižai per kūną.
  4. Laikykite poziciją akimirką, kad jaustumėte tempimą pečiame ir klubuose, tada grįžkite į pradinę poziciją ir pakartokite kitoje pusėje.

Įsitikinkite, kad klubai yra aukštai ir kūnas stabilus, kad maksimaliai išnaudotumėte tempimą ir jėgą visos judėjimo metu.

Dažnos klaidos

Venkite šių dažnų klaidų atliekant Bridge to Crab Reach:

  • Žeminti klubus: Įsitikinkite, kad klubai išlieka pakelti per visą pratimą, kad maksimaliai įtrauktumėte sėdmenis.
  • Prasta rotacija: Nepaskubėkite per rotaciją. Skirkite laiko visiškai ištempti ir atverti pečių bei krūtinės sritį.
  • Neteisinga rankų padėtis: Teisingai padėkite rankas po pečiais, kad užtikrintumėte gerą palaikymą ir išvengtumėte sužeidimų riešuose.

Modifikacijos ir variantai

Štai keletas būdų, kaip pritaikyti Bridge to Crab Reach pagal savo treniruočių lygį:

  • Pradedantieji: Atlikite pratimą be rankos pakėlimo taip aukštai ir susitelkite į jėgos ir pusiausvyros kūrimą palaipsniui.
  • Pažengę: Pridėkite papildomų pakartojimų arba atlikite pratimą su kettlebell, kad dar labiau iššūkotumėte pusiausvyrą ir jėgą.

Pakartojimų ir setų skaičius

Atlikite 8-10 pakartojimų kiekvienoje pusėje 2-3 setuose, priklausomai nuo jėgos lygio ir mobilumo. Palaipsniui didinkite pakartojimų skaičių, kai tapsite stipresni ir patogesni su judėjimu.

Kvėpavimo technika

Įkvėpkite, kai ruošiatės rotacijai, ir iškvėpkite, kai tempiate ranką virš galvos, kad palaikytumėte vienodą ritmą ir kontrolę per judėjimą.

Grįžti į tinklaraštį