Tursko til sommeren

Turkija vasarai

Šiaurės šalyse vasaros sezonu temperatūra gali būti maloni, tačiau orai labai kinta. Todėl būtina turėti batus, kurie atlaiko tiek lietų, tiek drėgmę, ypač tiems, kurie praleidžia daug laiko gamtoje. Kaip sakome Norvegijoje “Kelionė - niekada ne liūdna!” Užtikrinkite, kad išlaikytumėte gerą nuotaiką kelionėje, pasirinkdami geriausius batus jums ir jūsų poreikiams.


Lengvi ir vandeniui atsparūs turistiniai batai

Ar ieškote gerų batų moterims? Laikykitės sausai drėgnose takeliuose su mūsų vandeniui atspariais Ventdry RX1 batais. Batų kvėpuojantis audinys suteikia maksimalų komfortą, leidžiant jums nebūti prakaituotai ar nemaloniai jaučiasi kelionės metu. Jie lengvi ir turi gerą amortizaciją, todėl jūsų kelionė bus patogi. Tvirti padas leidžia batams būti tinkami nelygiam paviršiui, galite žengti ant šakelių ar akmenų neskaudant ar nepažeidžiant batų.

Lengvi ir žemi turistiniai batai yra tinkami šiltesnėms dienoms. Mėgaukitės temperatūra, nesijaučiant karštai kojose. Ar esate nuotykių ieškotojas, mėgstantis pasivaikščioti tiek saulėje, tiek lietuje? Nesijaudinkite, šie batai užtikrina, kad turėsite geriausius - vandeniui atsparius batus su gera amortizacija.


Kaip pasirinkti turistinius batus?

Renkantis turistinius batus, turėtumėte atsižvelgti į tai, kiek jums reikia kulkšnies stabilumo. Aukšti batai užtikrina gerą kulkšnies stabilumą ir tinka kalnų žygiams su sunkiu kuprinė, tuo tarpu žemi batai suteikia mažiau kulkšnies stabilumo ir tinka lengvesnėms kelionėms. Karštomis vasaros dienomis aukšti batai gali būti labai karšti, todėl turėtumėte apsvarstyti, kiek jums reikia kulkšnies stabilumo. Jei keliaujate nedidelėmis pastangomis su lengva kuprine, gali būti, kad jums pakaks tik žemų turistinių batų. Vis tiek nesate tikri, kokios rūšies turistinius batus turėtumėte pasirinkti? Mūsų Ventdry RX1 batai yra lengvi ir juos lengva įsidėti į kuprinę, todėl galite pasikeisti batus kelionėje.


Kiek dažnai reikia keisti turistinius batus?

Kiek dažnai turėtumėte keisti turistinius batus priklauso nuo to, kiek jie buvo naudojami ir prižiūrimi. Asfaltas, pavyzdžiui, labiau dėvi pado medžiagą nei naujiena taikant batus nepatogioje miško aplinkoje. Todėl turėtumėte stebėti, kiek batų susidėvėjimo kasdieniame naudojime. Aptikimas sukeliamų sugadinimų yra aiškus ženklas, kad turėtumėte keisti batus, net jei nesikeitėte pėsčiųjų ar bėgimo stiliaus.

Norėdami, kad jūsų turistiniai batai tarnautų ilgiau, surinkome geriausius patarimus:

#1 Apsaugokite batus prieš naudojimą

#2 Išventiliuokite ir išdžiovinkite batus po kiekvieno žygio

#3 Po kiekvieno žygio nuvalykite purvą ir nešvarumus nuo batų paviršiaus su šluoste

Skaitykite daugiau: Penki ženklai, kada turėtumėte keisti bėgimo batus 


Kaip plauti turistinius batus?

Mūsų turistiniai batai yra pagaminti iš vandeniui atsparaus ir kvėpuojančio tinklelio. Vandeniui atsparias sritis lengva išvalyti su šluoste ir šiltu vandeniu. Kvėpuojantis tinklelis yra sunkiau plaunamas, todėl rekomenduojame plauti su mašina 30 laipsnių temperatūroje, naudojant mažą centrifugą, kad viskas būtų švari. Nerekomenduojame batų plauti per dažnai, nes tai gali sumažinti klijų patvarumą. Todėl verta apsvarstyti galimybę sekti aukščiau pateiktus nurodymus, kaip kuo ilgiau prižiūrėti batus.

Skaitykite daugiau: Kaip plauti sportinius batus

Tilbake til bloggen