beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Geriausias treniruočių apranga moterims

Dabar, kai ruduo atėjo, daugelis jau gerai įsitraukė į treniruotes ir kasdienybę. Nėra nieko motyvuojančio kaip turėti gerą treniruočių įrangą, kuri gali padėti ne tik geriau jaustis treniruotės metu, bet ir pasiekti dar geresnių rezultatų. Čia mes surinkome gidą geriausiems produktams, kuriuos galite turėti savo treniruočių įrangoje, tiek studijoje, tiek namų treniruotėms.

Treniruotės juostos ryškiose spalvose

Treniruotės juostos (resistance bands anglų kalba) yra būtinybė jūsų treniruočių įrangai. Resistance Bands yra puikus priedas prie jūsų treniruočių įrangos, kadangi jos efektyviai aktyvuoja raumenis,kurie padeda gerinti treniruotę. Jos puikiai tinka, kai norite treniruotis namuose arba treniruoklių salėje. Jos ne tik aktyvuoja svarbias raumenų grupes, bet ir sukuria pasipriešinimą. Mūsų treniruotės juostos yra trijų skirtingų stiprumų: lengvos, vidutinės ir sunkios. Taip pat turime ryškių spalvų, kurios išsiskiria ir puikiai atrodo treniruotės metu.
Be to, turime mūsų Active Hip Band, kuris yra šiek tiek storesnis ir suteikia didesnį pasipriešinimą. Šie bootybands pagaminti iš storos medžiagos, kad būtų patvarūs ir patogūs.

Apyrankės - saugo daiktus

Su mūsų Pace Wristband lengvai ir saugiai laikysite raktus ir kitus smulkius daiktus treniruotės metu. Tai praktiška apyrankė su laikymo kišenėmis - priedas, kuris gali palengvinti treniruotę, kadangi užtikrina, jog jūsų asmeniniai daiktai būtų saugūs.

Pirštinės lauko treniruotėms

Geros pirštinės yra būtinos aktyvioms moterims, kurios mėgsta treniruotis lauke ir nori išlaikyti rankas šiltas. Mūsų Pace Žieminės Pirštinės puikiai tinka jums, jei jums reikia didesnio šalčio ir apsaugos treniruotės metu - jos yra puikus pasirinkimas moterims šiukšlių sezono ir lauko treniruotėms, kai lauke šalta. Medžiaga yra tampri ir patvari, todėl galite naudoti savo išmanųjį telefoną, nesitraukdamos pirštinių. Pirštinės turi specialią silikoninės tekstūros anga, kad daiktai neišslystų, pavyzdžiui, jūsų telefonas ar dviračio vairas. Šios geros ir gražios pirštinės moterims pagamintos iš 3M Thinsulate izoliacijos, todėl jus išlaikys šiltą net ir pačiomis šaltiausiomis dienomis. Pirštinės turi praktišką Velcro užsegimą, kuris gali būti reguliuojamas, ir buvo sukurtos, kad jas būtų lengva užsidėti ir laikyti. Šios geros, minkštos ir šiltos pirštinės yra būtinybė moterims, kurios ruošiasi slidinėjimui, pavyzdžiui, į Hemsedal.

Krepšys ir kuprinė - treniruotės įrangos saugojimas

Turint visą treniruotės įrangą, būtinas geras ir erdvus krepšys arba kuprinė, kad galėtumėte viską patogiai pasidėti, kai esate kelyje arba einate į treniruotę ir namo. Jei ieškote erdvaus ir stilingo treniruotės krepšio, esate tinkamoje vietoje. Mūsų treniruočių krepšys yra patvarus ir sportiškas, jis talpins viską, ko jums reikia treniruotėms, ir gali būti naudojamas kelionėms. Čia rasite vietos viskam, kas būtina jūsų treniruotėms, stilingame, elegantiškame ir klasikiniame treniruočių krepšyje. Tai yra treniruočių krepšys iš geros kokybės; su apačia, kuri apsaugo nuo drėgmės ir purvo, ir su keliomis kišenėmis, kad būtų dar daugiau vietos jūsų daiktams. Tai didelis krepšys, kuris puikiai atrodys ant jūsų peties.
Jei ieškote kuprinės treniruotėms, turime tobulą treniruočių kuprinę čia, Famme, būtent Ready Gym Sack. Ji yra funkcionali ir tinkama, kai reikia pasiimti svarbiausius daiktus treniruotėms. Tai gera treniruočių kuprinė, kuri yra stilinga ir paprasta, su užtrauktuko kišene išorėje. Ši praktinė treniruočių kuprinė atrodo sportiškai ir tinka visiems, o čia efektyviai galėsite pasiimti viską, ko reikia.
Tilbake til bloggen