beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Patogūs sportiniai drabužiai

Vienas iš svarbiausių apatinių drabužių bruožų yra tai, kad jie turi būti patogūs - nepriklausomai nuo to, kokią figūrą turite. Apatiniai drabužiai laikomi intymiais - ir mes manome, kad svarbu, jog jaustumėtės patogiai dėvėdami apatinį trikotažą, kad galėtumėte puikiai jaustis! Famme siūlo geriausius siūlus be siūlų ir apatinius drabužius moterims, kurie greičiausiai taps jūsų mėgstamiausiais apatiniais drabužiais nuo šiol.

Kai treniruojatės ir dėvite aptemptus sportinius drabužius, daugelis nori moterų apatinių drabužių, kurie gerai priliptų ir nebūtų matomi. Laimei, Famme siūlo daug aukštos kokybės apatinių drabužių, kurie puikiai tinka mūsų treniruočių leginsams, pavyzdžiui, scrunch leginsams.

Siūlai be siūlų stringai

Mūsų Siūlai be siūlų Stringai yra vieni geriausių stringų, kuriuos galite įsigyti - jie puikiai pabrėžia jus ir jūsų kūną, tuo pačiu jausitės nepaprastai patogiai. Medžiaga yra minkšta, elastinga ir puikiai tempiasi, o taip pat yra ekstremaliai drėgmę perduodanti.

Mūsų siūlai be siūlų stringai puikiai priglunda po mūsų treniruočių leginsais. Drėgmę perduodantis ir elastingas audinys Invisible Seamless Thong yra mėgstamas - jis yra minkštas ir sukurtas suteikti gerą komfortą. Šis siūlų dizainas daro stringus mėgstamais tarp moterų, mėgstančių treniruotes, nes stringų kraštas nėra matomas. Tai vieni geriausių siūlų stringų, kuriuos galima dėvėti tiek treniruotėse, tiek kasdienybėje. Su šiais stringais mėgaujate siūlinių jausmu.

baltas siūlai be siūlų stringai juodas siūlai be siūlų stringai

Siūlai be siūlų apatiniai

Wonder brief hipster yra patogus pasirinkimas, jei nenorite stringo varianto. Apatiniai yra minkšti ir kvėpuojantys, užtikrinantys, kad būtumėte patogūs tiek treniruotėse, tiek kasdienėse veiklose.

Juodi siūlai be siūlų apatiniai Siūlai be siūlų ir minkšti apatiniai

Siūlai be siūlų liemenėlė

Mūsų Siūlai be siūlų Liemenėlė yra aiški favoritė - ji puikiai atrodys visiems, nes yra ekstremaliai minkšta, be siūlų ir turi reguliuojamus dirželius. Tai puiki siūlai be siūlų liemenėlė, nes ji ne tik puikiai priglunda ir jaučiasi patogiai, bet taip pat turi gražių kryžminių detalių nugaros pusėje. Ši siūlai be siūlų liemenėlė užsideda lengvai, ji yra minkšta ir glotni, netgi puikiai atrodys po treniruotės marškiniais. Liemenėlės įdėklai gali būti išimami, jei pageidaujate.

siūlai be siūlų liemenėlė Juoda siūlai be siūlų liemenėlė su kryžminėmis detalėmis

Elastinės ir amortizuojančios kojinės

Ar bėgate, ar užsiimate treniruotėmis, geros treniruočių kojinės yra būtinos, kad būtų amorzuojančios ir minkštos. Rekomenduojama pasirinkti porą gerų teniso kojinių, pvz., Balti Sky Knit Kojinės. Šios kojinės gali būti tinkamos tiek teniso varžyboms, tiek sunkiosios atletikos treniruotėms. Jos puikiai amortizuoja, yra minkštos ir pagamintos iš organinės medvilnės, užtikrinančios reikiamą kokybę. Tai suteiks jums daugiau stabilumo ir puikiai atrodys su pora gerų bėgimo batų moterims, pavyzdžiui, mūsų Endorphin RX1 Batai.

minkštos lengvos treniruočių kojinės baltosBalti bėgimo batai moterims

Geros ir lengvos pėdkelnės yra būtinos treniruotėms ir kasdieniams reikalams. Su mūsų Bamboo No Show Socks jausitės lengvesni stovint ir turėsite bendrą patogesnę treniruotę, kad ir kokią veiklą pasirinktumėte. Jos yra nepaprastai lengvos, lengvai užsilieka ir puikiai priglunda po visų treniruotės batų.

Juodi bambuko kojinės moterims Balti ballerina kojinės moterims
Pažiūrėkite mūsų susijusias straipsnius
Tilbake til bloggen