ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Kodėl svarbu turėti vilnos apatinį trikotažą?

Artėja šaltesni ir tamsesni laikai - žiema ateina, ir svarbu, kad būtume šilti. Famme siūlo didelį pasirinkimą moteriško vilnos apatinio trikotažo, tačiau kodėl svarbu dėvėti vilną kaip pirmą sluoksnį?

Svarbiausia, ką reikia prisiminti rengiantis šaltai, yra tai, kad reikia išlikti šiltam per visą dieną ir bet kokią veiklą. Šiaurėje mes esame veikiami visų rūšių greitai besikeičiančio oro, ir vilna padeda mums būti pasiruošusiems visiems orams. Vilna yra svarbi šaltuose ir drėgnuose klimatuose, ji padeda išlaikyti odą sausa, kai pasidarome prakaituoti ar šlapi.

Vilnos apatinis trikotažas reguliuoja temperatūrą ir padeda išlaikyti šilumą šaltomis dienomis. Vilnos apatinis trikotažas gali būti dėvimas tiek šiltomis, tiek šaltomis dienomis, nes jis turi temperatūrą reguliuojančių savybių. Jis perneša drėgmę nuo odos, ir nereikia jo dažnai skalbti, nes jis turi savaiminio valymo savybių.

Koks skirtumas tarp vilnos apatinio trikotažo ir super apatinio trikotažo?

Koks tiksliai skirtumas tarp vilnos apatinio trikotažo ir super apatinio trikotažo? Dauguma žmonių tai laiko savaime suprantamu dalyku, tačiau tiesa ta, kad medžiaga, kurią pasirinksite, labai svarbi atsižvelgiant į jūsų vykdomą veiklą.

Terminai vilnos apatinis trikotažas ir super apatinis trikotažas dažnai naudojami pamainomis, ir nedaugelis žmonių galvoja, kad šios drabužių rūšys skiriasi. Tiesa ta, kad tarp medžiagų yra gana didelis skirtumas, o pasirinkimas, kurį priimsite, yra esminis, atsižvelgiant į vykdomą veiklą.

Vilnos apatinis trikotažas

Vilnos apatinis trikotažas pagamintas iš medžiagos, turinčios gerą izoliaciją ir todėl šildo daugiau nei super apatinis trikotažas. Šie drabužiai geriausiai tinka, kai ilgą laiką turite judėti su mažo intensyvumo šalčiui. Jei prakaituojate arba pasidarote šlapi, apatinis trikotažas gali absorbuoti 30% savo svorio drėgmės ir tuo pačiu išlikti sausas ir šildyti kūną.

Siūlome tiek vilnones megztines ir vilnones kelnes pagamintas iš merino vilnos, kurias galima dėvėti atskirai arba kaip komplektą. Šie drabužiai turi antistatikos savybių, todėl jie niekada nesikrauna, nesmirda ir nesusiglamžo. Taip pat turime vilnonių kojinių iki kulkšnies, kurios tiek šildo, tiek pasižymi gera kvėpavimo savybe.

Super apatinis trikotažas

Priešingai nei vilnos apatinis trikotažas, super apatinis trikotažas geriausiai tinka, kai atliekate veiklą su aukštu intensyvumu. Jis dažniausiai pagamintas iš dirbtinių skaidulų, kad užtikrintų pilną judėjimo laisvę. Puikiai tinka slidinėjimui arba bėgimui šaltyje. Apatinis trikotažas pašalina visą drėgmę iš kūno, tačiau po to, kai drabužiai tampa drėgni, jų jau nebešildo. Medžiaga sugeria daugiau kvapo nei vilnos apatinis trikotažas, tačiau kartu jis yra labiau atsparus ir atlaiko dažnesnį skalbimą.

Kokio tipo vilnonio drabužio turėčiau pasirinkti?

Vilnos apatinis trikotažas megztinis

Čia galite naudoti mūsų Wool Knit LS megztinį, kuris yra puikus ir stilingas vilnos apatinis trikotažas moterims. Šis vilnos apatinis trikotažas pagamintas iš geros merino vilnos, kuri suteikia drabužiui daugiau komforto ir geresnį savijautą. Be to, šis vilnos apatinis trikotažas moterims sukurtas taip, kad suteiktų gerą izoliaciją ir gerai perneštų drėgmę. Tai vienas geriausių vilnos apatinio trikotažo megztinių moterims - jis nesikrauna, nesiglamžo ir, svarbiausia, nesmirda! Išlaikykite šilumą ir gaivumą šią rudenį ir žiemą su mūsų Wool Knit LS megztiniu. 

Vilnos apatinis trikotažas kelnės

Taip pat turime leggings, kurie derinasi prie megztinio, būtent mūsų Wool Knit Leggings. Šios geros ir šiltos leggings moterims taip pat pagamintos iš nuostabios merino vilnos, kuri laikys jus šiltą visus sezono pokyčius Šiaurėje. Tai pora gerų vilnos apatinio trikotažo leggings, kurios gerai izoliuoja ir perneša drėgmę, ir nesiglamžo, nesikrauna ar nesmirda. 

Techninis vilnos apatinis trikotažas moterims

Ar ieškote vilnos apatinio trikotažo su gera ir šilta merino vilna, kuris nesikrauna ir gerai išlaiko daugybę naudojimo? Tuomet galime rekomenduoti Techwool megztinį ir kelnes. Dėl geros ventiliacijos, nesijusite drėgni atlikdami kelias veiklas, tuo pačiu metu Techwool turi kvapą slopinančių savybių.

Vilnonės kojinės moterims

Vilnonės kojinės yra vienas iš svarbiausių dalykų, kuriuos reikia apsvarstyti dėvint vilnos apatinį trikotažą, nes kojos yra tos, kurios labiausiai gali atvėsti ir paveikti visą kūną. Mūsų Juodos Wool Knit Kojinės ir Juodos Wool Knit Kulkšnies Kojinės tinka puikiai tiems, kurie nori šiltų pėdų kelionėje ir treniruotėje rudenį - abi kojinės yra funkcionalios ir patogios, pagamintos iš geros kokybės merino vilnos, kurią visi žinome, ir garantuotai išlaikys jus šiltus. Medžiaga gerai kvėpuoja ir išlaikys jus pasiruošusius Šiaurės klimato drėgmei ir šalčiui. Jos taip pat yra labai universaliai, kad galėtų būti dėvimos tiek lauke, tiek treniruotėje arba namuose svetainėje ar biure. 

juodos vilnonės kojinės moterims kulkšnies kojinės moterimsjuodos vilnonės kojinės aukštos kojinės moterims

Taip pat skaitykite:

Apatinio trikotažo vadovas

Tilbake til bloggen