Beste joggebuksene 2021

Geriausios leggings’as bėgiojimas.

Visada malonu turėti gerą patogią kelnes lengvai pasiekiamas. Nesvarbu, ar planuojate tinginėti ant sofos, ar eiti pasivaikščiojimo į mišką, jogger kelnes bus puikus pasirinkimas. Tuo pačiu metu yra variacijų, kurios gali puikiai tiko kasdieniams reikalams. Loungewear siūlomas įvairių audinių ir formų, todėl visada rasite variantą kiekvienai progai!

Oversized Jogger Kelnes

Šiandien madingiausios patogios kelnes yra oversized jogger kelnes. Laidus fasonas suteikia jums visišką judėjimo laisvę, tuo pačiu suteikdamas atsipalaidavusį ir modernų įvaizdį.

Oversized Joggers yra puikus pasirinkimas, jei esate aukšta. Juodas jogger kelnes lengvai priderinsite, kaip norite, tiek su atitinkama Oversized Hoodie, tiek su ilgomis rankovėmis, prigludusia palaidine.

Mėlyna jogger treniruotėmsMėlyna jogger

Raukiniai Flare kelnes pagamintos iš  ir kvėpuojančios račiuoto audinio, todėl tinka tiek kaip patogios kelnes, tiek kaip treniruoklių kelnes. Šios juodos flare kelnes yra prigludusios, todėl neturi tokio laisvo fasono kaip kitos patogios kelnes. Kelnės turi plačią gumą viršuje, kuri užtikrina, kad flare kelnes gerai ir patogiai laikosi ant liemens.

Sužinokite daugiau: flare kelnes moterims.

Jei norite flare kelnių iš storesnio audinio, rekomenduojame naujieną Flare Pants . Šios kelnes pagamintos iš komfortiško ir tamprių medvilnės džersio, kad drabužis išliktų toks pat gražus po kiekvieno skalbimo. Su aukštu liemeniu, kuris gali būti sulankstytas, kelnės puikiai sėdės ir bus patogios.

Pilnos flare kelnesPilkos flare pants

Jogger Kelnes su Kišenėmis

Daugelis žmonių mano, kad kišenės yra labai svarbus atributas, kai kalbama apie kelnes. Kadangi patogios kelnes turi kišenes, visada turėsite galimybę pasiimti raktus, mobilųjį telefoną ir piniginę. Kišenės padaro jogger kelnes daug funkcionalesnes ir praktiškesnes.

Fit jogger yra praktiškos kišenės su užtrauktuku, ir puikiai tinka treniruotėms! Jogger kelnes yra slim fit, o kišenės daro kelnes dar funkcionalesnes. Galite laisvai judėti, nesijaudindami, kad prarasite mobilųjį telefoną iš kišenės. Fit Jogger komplektuojamos su atitinkama palaidine, Fit Hoodie.

Sužinokite daugiau apie mūsų kelnes su kišenėmis!

Tilbake til bloggen