Sokkeguiden

Galutinė leggingų gidas

Kai reikia apsirengti pagal skirtingas sąlygas, didžiausias klausimas dažnai būna, kurie kelnės ar megztinis yra tinkamiausi, kur pasirinkimas apatinio trikotažo nėra toks svarbus vertinimo procese. Tinkamai parinkus apatinę ir viršutinę aprangą, taip pat kojinės yra labai svarbios jūsų drabužių rinkinyje. Nors dažnai jos slepiasi po kelnių ir batų, jų pasirinkimas gali turėti didelės įtakos komfortui. Kojų šiluma tiesiogiai veikia kūno temperatūrą, ir naudojant kojines, kurios suteikia per mažai arba per daug šilumos, bus didesnė įtaka, nei galima būtų tikėtis.

Todėl būtina turėti žinių apie tai, kokie kojinių tipai yra geriausiai tinkami toms veikloms, kurias planuojate atlikti. Kaip daugelis galėtų pamanyti, iš tikrųjų yra daugiau nei viena kojinių rūšis. Tarp didelio pasirinkimo, kuriuo galima rinktis, rasite bambuko kojinių, teniso kojines, vilnones ir storas kojines. Suraskite geriausias kojines savo treniruotėms čia Skaitykite toliau, kad gautumėte žinių, kurių reikia, kad galėtumėte optimaliam aprangai pagal sąlygas.

Turinys

 

Teniso kojinės

Teniso kojinės pirmiausia sukurtos fiziniam aktyvumui ir treniruotėms. Kojinės yra baltos, elastinės ir dažnai pagamintos iš medvilnės. Kojinės taip pat tapo tendencingomis kasdieniame naudojime, kai jos uždedamos virš kelnių kuriant skaterio stilių, tačiau taip pat gali būti paslėptos po kelnių, kad atrodytų diskretiškai. Mūsų aukštos teniso kojinės  parduodamos po 1 pakuotę, jos yra minkštos ir paminkštintos, kad jaustumėtės patogiai ir stabiliai treniruočių metu. Dėl ilgio kojinės taip pat padeda sušildyti kūną - todėl puikiai tinka treniruotėms lauke.

Skaitykite daugiau: Geriausios teniso kojinės

teniso kojinės moterims  baltos teniso kojinės moterims

 

Ankletos kojinės

Treniruojantis sporto salėje temperatūra greitai pakyla ir pora ankletos kojinių bus geras pasirinkimas. Jūs jausite gerą kvėpavimo geba, kas svarbu gerai treniruotei. Kaip ir trumpų kojinių treniruotėms ieškojimas, taip pat gerai turėti porą ankletų kojinių kasdieniame gyvenime. Norint pasirinkti ankletos kojines treniruotėms, rekomenduojame mūsų trumpas teniso kojines. Šios pagamintos su tomis pačiomis geromis savybėmis kaip ir ilgos teniso kojinės, tačiau perkamos 2-pakuotėmis.

ankletos kojinės  trumpas teniso kojinės

 

Mūsų be siūlių kojinės taip pat puikiai tinka treniruotėms, bet taip pat yra geros kasdienės kojinės. Kadangi jos pagamintos be siūlių, jos turi maksimalų komfortą, be to, jos yra funkciškai pritaikytos, kad išvengtų išsiplėtimų ir kad kojinės neslįstų žemyn. Jos neturi tiek daug tekstūros, kaip minėtos teniso kojinės, todėl bus beveik jaučiamasi, kad kojų neturi.
be siūlių kojinės  juodos be siūlių kojinės

 

Bambuko kojinės

Audinys pagamintas iš bambuko turi tuščiavidurę pluošto struktūrą, todėl jis yra labai absorbuojantis ir  turi gerą kvėpavimo gebą. Bambukas yra tobulas medžiaga kojinėms. Kojos greitai gali tapti drėgnos, o naudojant geras bambuko kojines, pėdos jausis geriau ir nemalonaus kvapo sumažės. Mūsų bambuko kojinės parduodamos 2 pakuotėmis ir sukurtos taip, kad jos būtų nematomos po batų. Todėl jos puikiai tinka vasarai po balerinos bateliais ar sportiniais batais.

Skaitykite daugiau: Bambuko kojinių privalumai

bambuko kojinės  juodos bambuko kojinės 

Vilnonės kojinės

Šaltomis dienomis svarbu turėti geras vilnones kojines, kurios šildo. Kaip minėta anksčiau, kojinės yra esminis veiksnys, norint išlaikyti kūno temperatūrą, todėl vilnonės kojinės yra būtinos žiemą. Galbūt daugelis žmonių susieja vilną su niežuliu ir diskomfortu - tad galbūt tokių medžiagų drabužiai bus atmetami. Kita vertus, yra vilnonių kojinių, kurios nesukelia niežulio ir atrodo ne tokios didelės bei nykios.

Mūsų aukštos vilnonės kojinės yra pagamintos iš švelnios merino vilnos, kas daro jas patogias, funkcionalias ir šiltas. Dėl savo ilgio jos puikiai tinka fiziniam aktyvumui lauke, tuo pačiu jos gali būti geros ir patogios, kai vidaus, kad suteiktų papildomo šilumos.

Jei vilnonės kojinės bus naudojamos viduje sodyboje ar biure, gali būti malonu turėti porą ankletų vilnonių kojinių. Tai sumažins šilumą, kurią gauna kūnas, ir todėl bus tinkamas tarpinis variantas tarp plonų medvilnės kojinių ir storų vilnonių kojinių. Trumpas vilnonis kojines pagamintos su tomis pačiomis geromis ypatybėmis, kaip ir ilgesnis variantas.

Storos kojinės

Pora storų kojinių yra, palyginti su dviem minėtomis vilnonėmis kojinėmis, storesnis variantas. Jos puikiai tinka kelionių metu ar kaip patogios kojinės namuose prie židinio. Dėl savo storio jos suteikia maksimalią šilumą, kas bus malonus variantas šaltiausiomis dienomis. Mūsų storos kojinės pagamintos su kvėpuojančiomis savybėmis, todėl jos tinka šaltam ir drėgnam klimatui - kas paprastai būna Norvegijoje rudenį ir žiemą.

 

Taip pat perskaitykite mūsų kitas gaires:

Tilbake til bloggen