Treningstights for korte ben

Leggingai trumpoms suknelėms

Kad visi žmonės turi skirtingą ilgį ir formas, gali būti sunku rasti treniruotėms skirtus drabužius, kurie puikiai tinka jų kūnui. Visi turime unikalius kūnus, ir mes manome, kad tai itin šaunu. Tačiau tai taip pat kelia tam tikrų iššūkių, kai ieškome tobulo treniruočių tights. Jei turite trumpas kojas ir sunkiai randate tights, kurios tinka, tai yra jūsų vadovas!

Bėgimo leggings trumpoms kojoms

Softy capri leggings pagaliau tapo realybe! Tai treniruočių 7/8 ilgio leggings, todėl jos puikiai tinka tiems, kurie turi trumpesnes kojas. Jos turi aukštą liemenį ir V formą, kuri pabrėžia moteriškas formas tinkamose vietose. Derinkite šias šaunias treniruotines leggings su viena iš dviejų atitinkamų treniruotinių viršūnių dėl visiško stiliaus!

Petite Techna leggings

Petite Techna leggings yra visiškai tokios pačios kaip originalios Techna leggings, tačiau turi trumpesnes kojas, ir itin tinka tiems, kurie yra žemiau 165 cm. Techna leggings turi dvi dideles praktines kišenes, kad galėtumėte laikyti telefoną, raktus ir pan. Jos yra squat proof ir aukšto liemenio, puikiai priglundančios prie kūno.

Petite Techna leggingsPetite techna leggings

Petite Essential leggings

Essential leggings taip pat pasirodo petite versijoje. Petite Essential leggings yra leggings, kurios niekada neišeina iš mados, ir yra "privaloma" treniruočių drabužių spintoje. Audinys yra minkštas ir tvirtas su geru prilaikymu, taip pat jos yra squat proof.

Petite Essential leggingsPetite Essential leggings

Ribbed leggings trumpoms kojoms

Ribbed 7/8 leggings yra be siūlių treniruočių leggings, pagamintos iš riboto audinio. Nors jos yra trumpesnės, turi aukštą liemenį, kuris suteikia gerą prilaikymą, todėl puikiai tinka kūnui treniruotės metu. Šios patogios treniruočių leggings, žinoma, taip pat yra squat proof!

Be siūlių leggings trumpoms kojoms

Fit leggings yra be siūlių treniruočių leggings su paprastu ir gražiu dizainu. Šios leggings nėra tokios trumpas kaip Lusty leggings arba Ribbed 7/8 leggings, tačiau jos yra šiek tiek trumpesnės nei mūsų kitos leggings. Šios leggings pabrėžia jūsų figūrą ir turi nuostabų prigludimą. Audinys yra lankstus, todėl jausitės patogiai treniruotės metu. Be to, jos yra squat proof ir neslysta žemyn treniruotės metu!

 Daugiau sužinokite apie mūsų leggings paskutinėje leggings vadove!

Tobula „pataisa“ tiems, kurie turi trumpas kojas

Ar kentite dėl to, kad jūsų leggings per ilgos? Tada turime tobulą sprendimą jums! Labai lengvai galite pritaikyti šiek tiek per ilgas leggings, kad jos tiktų jums puikiai. Patikrinkite mūsų sukurtą vaizdo įrašą apie tai!

Galbūt galvojate, jog galite įsigyti pilno ilgio leggings, pasirašę šį šaunų patarimą? Tokiu atveju rasite visą mūsų treniruotinių leggings asortimentą čia.

Tilbake til bloggen