Treningstights til deg med lange ben

Leggings ilgoms ilgam? Mes turime geriausius leggings jums.

Ar turite ilgas kojas ir sunkiai randate leggingus, kurie būtų tinkamo ilgio? Mes turime treniruotinius leggingus visiems. Mes visi esame skirtingi ir turime skirtingus pageidavimus. Todėl gali būti sunku rasti sportinę aprangą, kuri puikiai atitiktų jūsų kūną. Tai yra vadovas jums, turintiems ilgas kojas, kurie kovoja su leggingų paieškomis. Jei norite detalesnio aprašymo apie siūlomus leggingus, peržiūrėkite leggingų gidą

Long Essential Leggings

Unsere Long Essential Leggings yra prailginta Essential Leggings versija, skirta tiems, kuriems reikia ilgesnio modelio. Leggingai turi minkštą ir tvirtą medžiagą, puikiai elastingu. Leggingai yra aukštos juosmens, be to, yra squat proof. 

Long Essential LeggingsLong Essential Leggings

Long Techna Leggings

Long Techna Leggings yra nepaprastai praktiški leggingai su kišenėmis! Dvi kišenės kiekvienoje pusėje telpa mobiliųjų telefonų, banko kortelių, raktų ar kitų daiktų, kuriuos turite su savimi treniruotėse. Todėl šie leggingai puikiai tinka bėgimams, kai dažnai reikia turėti telefoną ir raktus. Praktiškas ilgis idealiai tinka tiems, kurie turi ilgas kojas. Sužinokite daugiau apie mūsų leggingus su kišenėmis!

Long Techna LeggingsLong Techna Leggings

Fleek Leggings

Fleek leggingai yra elastingi ir patogūs be siūlių leggingai, pagaminti iš nailono, poliesterio ir elastano. Jie jaučiasi lengvi ir minkšti ant kūno, todėl tinka tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek treniruotėms. Sužinokite daugiau apie tai, kas yra seamless čia!

Fleek leggingai ilgiems kojoms 


Vortex 2 Leggings

Mūsų geriausiai parduodamų Vortex leggingų tęsinys yra šiek tiek sunkesnis ir turi daugiau kompresijos, be to, jis yra nuostabiai minkštas ir patogus. Jie modeliuoja figūrą ir pabrėžia moteriškas kūno formas, taip pat turi papildomą kompresiją juosmens juostoje. Puikūs leggingai aukštos kokybės su šiek tiek didesniu ilgiu. Leggingai yra nepermatomi ir squat proof. Sužinokite daugiau apie mūsų geriausius kompresinius leggingus!

 Vortex leggingai ilgiems kojoms


Scrunch Camo Leggings

Scrunch Camo Leggings sujungia du mėgstamus; madingą camo raštą ir mūsų geriausiai parduodamą scrunch detalę ant sėdmenų, kad sukurtų patrauklų „persiko“ efektą. Tai sujungia moteriškumą ir aštrumą su seamless technologija, kuri pakelia komfortą ir stilių naujam lygiui. Tai padaro šiuos leggingus puikia pasirinkimo dalimi jūsų aktyvios aprangos kolekcijoje. Sužinokite daugiau apie tai, kas yra scrunch čia!

Agility Leggings

Agility leggingai mūsų užtikrina nuostabų komfortą, dėka pažangios seamless technologijos. Kadangi tai yra nepaprastai elastiniai leggingai, jie puikiai tinka tiek jogai, tiek jėgos treniruotėms. Žinoma, jie taip pat yra squat proof! Sužinokite daugiau apie geriausius mūsų seamless leggingus čia!

Tilbake til bloggen