Scrunch tights

Kas yra Scrunch Leggings?

Scrunch leggins yra legginsai su scrunch efektu, kurie atskiria sėdmenis ir suteikia visiems kūno tipams ir sėdmenims natūralesnę, gražesnę formą. Scrunch yra inovatyvi siuvimo technika, kuri atskiria sėdmenis. Legginsai suteikia gražesnę ir labiau pagražintą sėdmenų formą, susiraukšlinant audinį siūlėje gale. Jei ieškote legginsų, kurie suteikia jums gražesnius sėdmenis, tai yra straipsnis jums!

2024 m. mes pašalinome priekinius siūlus visiems scrunch legginsams! Scrunch tendencija sukėlė didžiulę paklausą, todėl nuolat vystėme ir pristatome naujus scrunch legginsus kiekvienam skoniui. Ištirkite geriausią scrunch pasirinkimą Norvegijoje čia.

Sužinokite daugiau apie visus mūsų legginsus ultimatymėje legginsų vadove.

Kuriuos Scrunch Legginsus turėčiau pasirinkti?

Pasirinkti tinkamus legginsus gali pasirodyti neįmanoma, nes jų yra daugybė. Todėl mes sudarėme apžvalgą apie mūsų geriausius scrunch legginsus ir jų unikalius bruožus!

Klasikiniai Scrunch Legginsai

Nauji ir geresni! Mūsų naujausias modelis mūsų pirmųjų Scrunch Legginsų. Jie gerai prisitaiko prie liemens, neslysta žemyn, pagaminti be priekinių siūlų ir turi gražų bei minimalistinį scrunch efektą. Tai Scrunch Legginsai, kurie geriausiai tinka bėgimui. Jie turi gerą kompresiją, pašalina drėgmę nuo odos ir turi scrunch tekstūrą, kuri yra patogi bėgimo metu arba intensyvių treniruočių metu.

Be siūlių Scrunch Legginsai

Puikiai prisitaikantys be priekinių siūlų. Be siūlių Scrunch Legginsai atėjo, kad liktų! Minimalistinis dizainas, minkštas audinys ir nuostabus scrunch efektas, kuris formuoja sėdmenis, kaip norite.

Persiko Scrunch Legginsai

Šie legginsai yra vieni iš mūsų populiariausių legginsų ir yra tikra klientų mėgstamiaus. Jie nepaprastai patogūs ir pabrėžia moteriškas formas. Scrunch efektas suteiks jums persikų-šlaunų efektą, kuris padės jaustis gražiai ir užtikrintai visos treniruotės metu. Legginsai turi aukštą liemenį ir gerai laiko juos treniruočių metu. Mes naudojome naują audinį, kuris yra minkštas, lengvas ir kvėpuojantis. Tai malonus audinys, tinkantis tiek mažo, tiek didelio intensyvumo treniruotėms.

Scrunch legginsai su sėdmenų kontūru

Mūsų naujieji Persiko Scrunch Legginsai  iš karto tapo bestseleriu, ir ne be priežasties! Šie legginsai formuoja sėdmenis ir atrodo labai pagražintai. Persikų Scrunch yra įvairių dydžių nuo XS iki XL ir daug spalvų variantų. Mūsų geriausi scrunch legginsai, žinoma, turi atitinkantį sportinį liemenį.

Tie Dye Scrunch Legginsai

Dar viena klientų mėgstamiausia yra Tie Dye Scrunch legginsai. Šie legginsai yra minkšti ir turi formuojantį scrunch siūlą bei sėdmenų kontūrą. Legginsai prieinami daugeliu spalvų ir turi unikalų modelį, kuris sukuria kontrastą.

Scrunch legginsai su paslėtu scrunch

Kaip alternatyva mūsų geriausiai parduodamiems scrunch legginsams, mes sukūrėme modelį Rise. Treniruočių legginsai turi natūralų pritaikymą su mažiau ryškiu scrunch efektu, kuris leidžia atrodyti gerai bet kokio kūno formos. Jei dar nesate patogus su scrunch legginsais, tai puikus modelis, kurį galite išbandyti. Kaip ir kiti Famme legginsai, Rise taip pat yra squat proof ir nepermatomi.

Ištiesimo scrunch legginsai

Ištiesimo legginsai yra be siūlių legginsai, kurie formuoja sėdmenų zoną. Jie yra aukštesni už nugarą nei priekyje, todėl suteikia geresnį laikymąsi ir gražesnę pritaikymą. Legginsai gerai sėdi aplink juosmenį, yra nepaprastai elastiniai ir nepermatomi. Tai reiškia, kad galite laisvai judėti, nesirūpindami, kad legginsai slenka žemyn po kiekvieno pritūpimo.

Scrunch legginsai su kamufliažo raštu

Scrunch kamufliažo legginsai yra gražūs be siūlių legginsai su scrunch gale, kurie taip pat turi stilingą kamufliažo modelį. Camo turi vadinamąją paslėptą scrunch siūlą, kur siūlas yra mažiau pastebimas, nesukeliant šlaunų efekto. Jie turi gerą laikymosi efektą ir yra tiek patrauklūs, tiek patogūs.

Šortai su scrunch

Po didelio susidomėjimo, dabar siūlome įvairius Scrunch šortus. Mūsų asortimentas apima tiek trumpus, tiek ilgus treniruočių šortus su populiariu scrunch dizainu. Nesvarbu, ar mėgstate vienos spalvos, ar raštuotus variantus, turime platų pasirinkimą. Taip pat galite rinktis be siūlių šortus, siekdami puikaus pritaikymo, arba klasikinius šortus su scrunch dizainu. Ištirkite mūsų asortimentą ir raskite savo mėgstamą stilių.

Scrunch efektas be scrunch

Populiarūs Motion Legginsai suteikia norimą efektą, bet be scrunch. Pristatymas ir audinys yra unikalūs, todėl išvengiate uni-sėdmenų. Jie yra be siūlių ir neturi jokios siūlės nei priekyje, nei gale. Dizainas yra populiarus ir plačiai naudojamas socialinėje žiniasklaidoje.

Legginsai, kurie įsitraukia į sėdmenis

Daugelis nori legginsų, kurie įsitraukia į sėdmenis, kad formuotų sėdmenis žavingai. Dauguma šių legginsų, naudojamų šiuo būdu, yra tik įprasti legginsai su plonu audiniu, kuris gali būti kilstelėtas aukštai, kad pabrėžtų užpakalį. Pranašumas naudojant scrunch legginsus yra tas, kad jie sukurti taip, kad natūraliai pabrėžia sėdmenis ir įsitraukia gale, todėl laiškai žvelgia neapsiribodami. Ne be priežasties šio tipo legginsai vadinami sėdmenų legginsais!

4 privalumai su Scrunch legginsais

1. Pabrėžia jūsų formas!

Scrunch legginsai pabrėžia formas ir padės jums jaustis geriau treniruotės metu. Scrunch efektas pakelia užpakalį tuo pačiu metu, kai jis nėra permatomas.

2. Minkšti ir patogūs

Legginsai yra minkšti ir patogūs prie odos, nes medžiaga pagaminta iš nailono ir elastano. Audinys puikiai tinka treniruotėms tiek mažo, tiek didelio intensyvumo.

3. Aukštas liemuo ir gera kvėpavimo savybė

Famme Scrunch legginsai turi aukštą liemenį, nesijaučia per daug aptemptai. Su itin gera kvėpavimo savybe tai yra saugūs mėgstami legginsai.

4. Tinka visiems kūno tipams

Nesvarbu, ar naudojate dydį XS ar XL, mūsų scrunch legginsai suteiks jums patrauklų pritaikymą. Mūsų scrunch modeliai turi gerą tempimą ir elastingą audinį, užtikrinantį lanksčią ir patogią pritaikymą.

Taip pat skaitykite mūsų kitus legginsų įrašus:

Tilbake til bloggen