beste tights til styrketrening

Geriausios legginsai stiprumo treniruotėms

Kokie treniruoklių leggingai pasirinkti jėgos treniruotėms?

Pasirinkti tinkamus leggingus tam tikram tikslui gali būti sunku. Kokių savybių reikėtų laikytis? Ar jie permatomi? Ar jie kvėpuojantys?
Treniruojant jėgą, svarbu turėti leggingus, kurie gerai prilaiko ir tuo pačiu užtikrina optimalų našumą treniruotės metu. Striukės, kurios yra labai plonos ir permatomos, paprastai nėra geriausias pasirinkimas prieš jėgos treniruotę. Visi mūsų leggingai yra sukurti ir pritaikyti specialiai jėgos treniruotėms, todėl jie turi aukštą juosmenį ir nėra permatomi. Aukšto juosmens leggingai yra labai geri visų rūšių treniruotėms, nes užtikrina, kad leggingai laikosi vietoje, tad neturėsite rūpesčių, kad jie nuslystų.

Yra begalė pasirinkimų, kuriuos galite rinktis kalbant apie leggingus jėgos treniruotėms. Daugeliui kyla iššūkis pasirinkti leggingus, kuriuos reikėtų VENGTI. Leggingai, kurie laisvai sėdi, nėra geriausias pasirinkimas jėgos treniruotėms, nes tai gali sukelti dirginimą ir papildomą apkrovą. Leggingai su daug detalių, kaip kišenės, taip pat geriau vengti. Jie geriau tinka bėgiojimui ar ėjimui.

Jeigu jaučiatės nepatogiai arba per karšta su treniruoklių leggingais, galite pasirinkti treniruoklių šortus. Daugelis šortų turėtų tas pačias savybes kaip leggingai, tačiau yra trumpesnio ilgio. Tai taip pat gali būti geras pasirinkimas karštomis dienomis.

Mes sukūrėme sąrašą leggingų, kurių, mūsų nuomone, jums reikia jėgos treniruotėms!

Scrunch leggingai

Scrunch leggingai yra labai tinkami jėgos treniruotėms, nes jie squat-proof ir yra aukšti juosmenyje. Scrunch efektas suteikia sėdmenims papildomą pakėlimą, taigi jausitės šviežiai ir gerai. Leggingai suteikia gerą palaikymą ir tinka jėgos pratimams namuose ir sporto salėje. Mes turime didelį įvairių scrunch leggingų pasirinkimą jėgos treniruotėms. Vieni iš mūsų geriausiai parduodamų yra Peachy Scrunch, ir šie leggingai yra dostępni daugelyje gražių spalvų, kartu su atitinkamu sportiniu liemenuku.

Leggingai jėgos treniruotėmsPeachy Scrunch leggingai

Skaitykite daugiau apie scrunch leggingus.

Tarp mūsų didelio scrunch leggingų pasirinkimo rasite ir naujieną – Rise leggingus. Šie leggingai yra tamsių spalvų, tarp jų rudos, tamsiai žalios ir juodos.

Be siūlių leggingai

Be siūlių leggingai yra leggingai be siūlų, užtikrinantys tiek komfortą, tiek stilių. Šie be siūlių leggingai yra, kaip scrunch leggingai, squat-proof ir turi aukštą juosmenį. Taip pat jie suteikia gražų palaikymo efektą. Leggingai pasirodo įvairių spalvų ir su atitinkančiu sportiniu liemenuku.

Juodas sportinis liemenukas

Skaitykite daugiau apie be siūlių leggingus.

Formą formuojantys leggingai

Elevate Vortex yra leggingai, kurie pakelia sėdmenis, nes jie pagaminti iš be siūlių technologijos ir strateginio dizaino kombinacijos. Tai pirmieji be siūlių leggingai, kurie tikrai pabrėžia moteriškas formas ir suteikia formuojantį efektą. Juosmens juosta leidžia leggingams išlaikyti gerą palaikymą visos jėgos treniruotės metu.

Šortai

Šie be siūlių šortai suteikia sofistikuotą išvaizdą, pabrėžia formas ir leidžia jaustis puikiai treniruotės metu. Šortai sukurti taip, kad neslystų nei žemyn, nei aukštyn fizinės veiklos metu. Jie sukurti taip, kad jaustumėtės patogiai ir judriai. Šie šortai yra geras leggingų pakaitalas.

Skaitykite daugiau apie treniruoklių šortus 
Juodi dviratininkų šortaiJuodi dviratininkų šortai
Skaitykite daugiau apie:
Tilbake til bloggen