seamless tights

Kas yra Seamless? (Be siūlių drabužiai)

Mes paaiškiname seamless treniruotes

Seamless treniruotės drabužiai gaminami ta pačia technologija, tačiau kokybę lemia daugybė skirtingų veiksnių. Mes paaiškinsime kiekvieną esamą procesą. Kiekvienas seamless drabužis yra megztas naudojant apvalų mezgimo mašiną (yra keletas išimčių, bet jos yra retos). Tai reiškia, kad kiekvienas drabužis megztas kaip vamzdis. Treniruotės leggings, marškiniai arba sportinė liemenėlė megztos ta pačia technologija.

Kas yra svarbu seamless leggings kokybei? Visi žemiau išvardyti punktai turi įtakos seamless drabužių kokybei. Daugiau apie mūsų geriausias seamless leggings ir kurios turėtų būti pasirenkamos čia. 

  • Gija
  • Designas ir apvalaus mezgimo mašinos nustatymas (SANTONI)
  • Dažymas
  • Pjovimas & Siuvimas (atliekama rankomis)
  • Kokybės kontrolė
kas yra seamless

    Dažnai naudojami anglų terminai kalbant apie seamless treniruotės drabužių gamybą:

    • Mezgimas
    • Apvalios mezgimo mašinos
    • Seamless
    • Skaidrumas su trumpiniu GG (standartas mezgimo mašinos adatos tankiui)

    Gija

    Gija yra svarbi kokybei ir audinio savybėms. Ji pasirenkama atsižvelgiant į drabužio tikslą ir pageidaujamą kokybę. Paprastai derinami skirtingi gijų tipai. Mes didžiuojamės dirbdami su viena iš geriausių gijų gamintojų pasaulyje. Mūsų partneris Fulgar SpA Italijoje specializuojasi Nylon 6.6 ir kitų techninių gijų tipų. Jie žinomi dėl savo kokybės ir tvarių gamybos praktikų.

    Design & Nustatymas

    Visi seamless drabužiai yra sukurti kompiuterinėse programose prieš juos mezgant naudojant apvalią mezgimo mašiną. Šis dizainas nustato įvairias mezgimo tekstūras ir matmenis. Kiekviena akis, kurią mezga adatos, yra nustatoma dizaino.

    Technikas turi rankomis paruošti mašiną gamybai. Gija turi būti paruošta, nustatyta, defektiniai adatos turi būti pakeistos, o mašina turi būti valoma ir programuojama atitinkamam drabužiui.

    Warp knit

    Warp knit seamless yra technika, naudojama seamless gamyboje, kuri užtikrina, kad drabužiai yra elastingi, kvėpuojantys ir atsparūs. Tai vyksta per technologiją, kuri stipriai riša giją, naudodama lygiagrečius kilpas, kurios rišamos drauge zigzago raštu.

    Dažymas

    Dažymas ir audinio apdorojimas yra svarbūs audinio komfortui ir savybėms. Dažymas atliekamas, kai „seamless drabužis“ yra vamzdis.

    Pjovimas & Siuvimas

    Po dažymo vamzdis turi būti nupjautas ir pasiūtas. Taip jis tampa pilnaverčiu ir tinkamu naudoti seamless drabužiu. Visiems gaminiams reikia šio rankinio proceso. Seamless treniruotės leggings, apatiniai, sportinė liemenėlė ir megztiniai turi būti nupjauti ir pasiūti prieš jas naudojant.

    Kokybės kontrolė

    Gera kokybės kontrolė turėtų atskleisti defektus prieš drabužiai yra supakuoti ir išsiųsti į Lietuvą. Visi mūsų Seamless drabužiai praeina tris kokybės kontrolės etapus. 

    1. Kai vamzdis yra baigtas megzti

    2. Kai vamzdis yra nudažytas

    3. Kai drabužis yra nupjautas ir pasiūtas

     seamless treniruotės drabužiai

    Seamless treniruotės drabužių privalumai:

    • Mažiau siūlių

    • Mažesni nuostoliai gamybos metu

    • Neišsemiamos dizaino galimybės. Apvali mezgimo mašina megzti visus skirtingus tekstūrų, kurie yra sukurti anksčiau. 

    • Efektyvi gamyba ir mažiau rankų darbo. Apvali mezgimo mašina megzti leggings per mažiau nei 10 minučių. Modeliai yra pašalinami.

    • Platus gijų pasirinkimas su techninėmis savybėmis. Gali būti naudojami natūralūs pluoštai.

    • Technologija, kuri tobulėja 

    Naudojimo sritys

    Seamless treniruotės drabužiai yra minkšti, gerai priglunda ir jaučiasi nepaprastai patogūs odai. Žmonėms, kurie reikalauja daug komforto ir judėjimo laisvės, seamless drabužiai yra puikus treniruočių pasirinkimas.

    Mes gaminame seamless leggings ir seamless viršūnes visoms fizinėms veikloms. Tai apima jėgos treniruotę, bėgimą ir jogą. Todėl pasirinkome naudoti prabangius audinius, kurie suteikia drabužiams papildomą komfortą. Tai lengvas, minkštas ir efektyviai drėgmę transportuojantis audinys. Tačiau net ir geriausi seamless treniruotės drabužiai turi būti tinkamai prižiūrimi. Jei užsiimate veikla, apimančia trintį su daiktais ar paviršiumi, patariame rinktis kažką kito, nei seamless leggings. Mes rekomenduojame šiuos leggings jei planuojate sudėtingą CrossFit treniruotę arba jei rizikuojate, kad jūsų leggings įgaus asfalto ar kitų nelygių paviršių skonį.

    Nė vienas seamless drabužis nemėgsta kontakto su lipniomis juostelėmis, gyvūnų nagais ar kitais aštriais daiktais. Tai gali pažeisti paviršių. Jūsų seamless treniruotės drabužiai turėtų suteikti jums daug patogumo patirčių ir treniruotės sesijų ilgą laiką.

    Seamless apatiniai ir kojinės

    Anksčiau seamless mašinos dažniausiai buvo naudojamos gaminant kojines ir apatinius. Kojinės gaminamos ta pačia technologija kaip seamless drabužiai, tačiau jos pjaustomos ir siuvamos kitaip. Mašina, gaminanti kojines, taip pat yra apvali mezgimo mašina, tik daug mažesnė.

    Famme Seamless

    Mes nuolat sekame naujas gijas ir mezgimo technikas, kad suteiktume jums naujausius ir geriausius seamless treniruotės drabužius. Maloniai kviečiame dalintis savo atsiliepimais arba klausimais apie mūsų produktus ar seamless gamybą.

    ribotas seamless rinkinys

    Sąmoninga leggings

    Famme siūlo plačią seamless treniruotės leggings asortimentą, kad galėtų geriausiai patenkinti mūsų klientų poreikius. Įvairovė yra įvairių spalvų, prigludimų ir audinių storio. Nepriklausomai nuo to, kuri modelis geriausiai tinka jums, visos mūsų seamless leggings pagamintos iš Fulgars Lamicrofibra. Tai Nylon 6.6 gija su itin plonomis filamentais, leidžiančiomis leggings būti patogioms treniruotėse.

    Seamless leggings, kurias siūlome, yra mūsų geriausiai parduodamos Vortex Tights ir Vortex 2, kuris yra storesnis audinys ir turi daugiau kompresijos. Jei norite treniruotės leggings su gera formavimo efekto, kuris suteikia užpakaliui gražią formą, rekomenduojame patikrinti Elevate wave leggings ir Scrunch seamless leggings.

    Seamless sportinė liemenėlė

    Pasirinkus mūsų sportinių liemenėlių asortimente yra keletas seamless variantų. Dėl savo paprasto ir elegantiško dizaino su mažai siūlių rekomenduojame seamless liemenėlę treniruotėms su mažo arba vidutinio intensyvumo.

    Vienas iš mūsų geriausiai parduodamų treniruotės liemenėlių yra be kauliukų Seamless Bralette ir Power seamless top, kurie tinka kasdieniam naudojimui arba treniruotėms su mažu intensyvumu, tokioms kaip joga ar greitas pasivaikščiojimas. Elevate Sports Bra ir Camo sportinė liemenėlė geriau tinka treniruotėms, turinčioms didesnį intensyvumą, kadangi turi gerą palaikymą, pavyzdžiui, jėgos treniruotei.

    Kitos svarbios temos

    Tilbake til bloggen