gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Treniravimo leggingai nėščiosioms - Patarimai, kaip rasti tinkamus sportinius drabužius

Treniruotės ir fizinė veikla nėštumo metu yra tiek naudinga, tiek protinga. Rekomenduojama treniruotis vidutinio intensyvumo, o ne apkrauti kūną pernelyg dideliais krūviais. Svarbu neapsunkinti kūno neįprastomis stresinėmis situacijomis treniruotės metu. Čia mes surinkome treniruočių pratimus, kuriuos galite atlikti nėštumo metu. Rami bėgimo treniruotė yra puiki veikla nėščioms moterims, siekiant išlaikyti fizinę formą ir jaustis gerai. Jei iš pradžių mažai treniravotės, būkite atsargūs, tačiau vidutinio intensyvumo fizinė veikla yra tikrai naudinga! Straipsnyje NHI žurnalistė Merethe Kvam rašo, kad treniruotės nėštumo metu prisideda prie mažesnių komplikacijų gimdymo metu ir geresnės savivertės.

Treniruotė nėštumo metu gali kelti daug iššūkių, ypač kalbant apie treniruočių drabužius. Senieji treniruočių drabužiai nebetinka, ir jums reikia jų naujų. Ką turėtumėte pirkti ir kur galite rasti treniruočių drabužių, tinkamų nėščioms moterims? Nesvarbu, ar treniruojatės, ar tiesiog norite kažko patogaus, puikus pasirinkimas yra malonios kelnės.

Famme mes turime didelę svajonę gaminti kelnes, kurios būtų naudojamos visiems. Daugelis mūsų klientų parodė, kad mūsų kelnės gali būti naudojamos nėštumo metu. Remiantis mūsų nuostabių klientų atsiliepimais ir grįžtamuoju ryšiu, mes sudarėme sąrašą kelnių, kurias galite naudoti nėštumo metu!

1. Pasirinkite kelnės, kurios yra tamprios juosmens srityje

Ribbed nėščiųjų treniruotės kelnės

Famme sukūrė keletą kelnės, specialiai skirtos nėščioms moterims, kad jie būtų pritaikyti didesniam pilvui. Šios kelnės pagamintos iš ribed medžiagos, turi papildomą elastingumą, taip pat plonesnį juosmens diržą, kuris yra viršuje ant pilvo. Tai užtikrina, kad kelnės neslystų treniruotės metu. Nėštumo kelnės taip pat yra squat proof, pasižiūrėkite čia!

Flex Maternity Leggings

Kitos geros nėštumo kelnės iš Famme yra šios, kurios yra gražios mėlynos spalvos, taip pat klasikinių juodų. Mūsų nėštumo treniruotės kelnės yra sukurtos siekiant užtikrinti tiek komfortą, tiek paramą per visą nėštumą. Su elastine ir kvėpuojančia medžiaga, jos prisitaiko prie jūsų augančio pilvo ir suteikia jums pilną judėjimo laisvę treniruotės metu. Minkštas juosmens diržas užtikrina puikų pritaikymą, o patraukli dizaino formą užtikrina, kad jausitės stilingai ir pasitikinčiai, laikydamiesi aktyvių nėštumo metu.

Kelnės, kurios puikiai tinka nėščiam pilvui

Šios kelnės daugelį metų tapo visų mūsų klientų mėgstamu pasirinkimu, ypač nėščioms moterims su augančiu pilvu. Jos yra itin elastingos, todėl tai yra kelnės, kurias galite nešioti viso nėštumo metu. Softy kelnės priglunda prie kūno, nei per daug spaudžia pilvą, nei slysta žemyn ar yra permatomos. Tai tikrai kelnės, kurias galite nešioti tiek nėštumo metu, tiek po jo.

Šios be siūlių kelnės labai vertinamos mūsų nėščių klientų. Jos yra super patogios ir nespaudžia pilvo. Jos yra didelės, tačiau vis tiek pakankamai elastingos, kad nesukeltų dirginimo ar spaudimo pilvui. Palyginti su kitomis be siūlių treniruotės kelnėmis, Fleek turi geresnį elastingumą ir laikymą.

Norite daugiau patarimų ar rekomendacijų? Patikrinkite mūsų produktų kūrimo puslapį „Facebook“! Ten galite gauti patarimų ir rekomendacijų iš kitų nėščių klientų ir dalintis nuomonėmis apie mūsų produktus!

2. Pasirinkite patogius viršugalvius

Treniruočių kelnės nėra vienintelis naujas drabužis, kurį reikia savo garderoboje nėštumo metu. Nėštumo metu krūtys taip pat žymiai padidės, todėl geriausia būti pasiruošus ir galvoti apie komfortišką sportinę liemenėlę. Pas mus rasite įvairių pasirinkimų - mažos, vidutinės ir didelės paramos. Viskas priklauso nuo jūsų poreikių ar pageidavimų.

Treniruotės liemenėlė su mažos paramos yra didelė, todėl jūsų krūtys turės pakankamai vietos augti. Sportinė liemenėlė su vidutine parama yra ilga ir patogi dėvėti po bet kokiu drabužiu, o taip pat yra cropped top. Jei ieškote liemenėlės, kuri tikrai laikys jūsų krūtis vietoje, galime rekomenduoti liemenėlę su dideliu palaikymu, kuri teikia daug paramos.

Kitas svarbus dalykas, apie kurį taip pat reikėtų pagalvoti, yra turėti treniruočių viršūnių, kurios būtų erdvios ir flaterančios. Nėščių treniruočių drabužiai turi turėti tam tikras funkcijas. Geras t-shirt su elastingumu arba treniruočių džemperis, kuris nesukelia dirginimo, yra būtinas. Mūsų mėgstamiausi yra laisvai prigludusi t-shirt ir laisvai prigludusi cropped top, kuris parodo kūdikio pilvą. Galbūt jums labiau patinka treniruočių džemperis, jis yra tiek erdvus, tiek užpakalinė dalis suteikia jums daugiau ventiliacijos karštomis dienomis.

3. Investuokite į gerus sportbačius

Nėštumo metu kojos gali patinti, dėl padidėjusio kraujo ir skysčių, kuriuos gamina kūnas. Tai gali sukelti greitesnį kojų nuovargį. Todėl geriausia pasirinkti sportbačius su geru amortizavimu ir parama! Famme Endorphin RX1 batai turi labai gerą amortizavimą, tačiau taip pat yra erdvūs, todėl yra vietos šiek tiek platesnei kojai.

Tilbake til bloggen