Treningsprogram. Syrkeøvelser for hele kroppen. Treningsstrikker, treningsbag, håndleggsbånd.

Geriausios jėgos pratimai visai kūnui

Ar jums trūksta motyvacijos pradėti?

Įtemptame kasdienybės ritme ne visada lengva išlaikyti gerą treniruočių ritmą. Po ilgų dienų darbe ar mokykloje kartais sunku perlipti per tingulį, ir dažnai pasiliekame ant sofos likusį vakarą. Bet ar žinojai, kad įtraukus šiek tiek jėgos treniruočių į kasdienybę padidėja energijos lygis ir iš tikrųjų gauni daugiau energijos? Pasakyk daugiau apie tai, kaip pradėti treniruotis. 

Jėgos treniruotės tinka visiems, ir niekada nėra per vėlu pradėti. Su mūsų plačiu treniruočių įrangos ir treniruočių drabužių asortimentu būsi puikiai pasiruošęs savo pirmosioms treniruotėms. Ne visada lengva žinoti, nuo ko pradėti, bet mes norime tau padėti. Todėl mes sukūrėme paprastą jėgos treniruočių programą, kurią galima atlikti namuose ar studijoje. Sužinok daugiau apie jėgos programą pradedantiesiems. 

Nepriklausomai nuo to, ar esi pradedantysis, ar pažengęs, rezistencinės juostos, dar vadinamos treniruotėms skirtomis elastinėmis juostomis, yra būtinas aksesuaras, kurį visi turėtų įtraukti į savo treniruotės maišą. Mūsų treniruočių elastinės juostos yra trijų skirtingų stiprumų, kad galėtum lengvai reguliuoti ir keisti pagal tai, kaip stiprėji. Elastinės juostos taip pat puikiai tinka apšilti ir aktyvuoti skirtingas raumenų grupes, kas bus svarbu prieš bet kurią treniruotę.

Treniruočių elastinės juostos trijų skirtingų stiprumų

 

 Keturi privalumai naudojant jėgos treniruotes

  1. Prevencijai raumenų masės praradimo
  2. Mažina traumų riziką
  3. Gerina psichinę sveikatą
  4. Prevencijai širdies ir kraujagyslių ligų

Viso kūno jėgos treniruočių programa

Ši programa apima 5 pratimus, kurie stiprina visą kūną, ir tinka tiek pradedantiesiems, tiek tiems, kurie daug treniravosi anksčiau. Treniruočių programa gali būti vykdoma su svoriais arba be jų.

Pratimai 1

Priešpriešiniai pritūpimai (stiprina kojas, sėdmenis ir pagrindinius raumenis)

4 setai x 12 pakartojimų 

Pritūpimai yra labai populiarus pratimas ir gali būti pritaikomi įvairiais būdais. Išbandykite pritūpimus su svareliais arba stovo su svoriais.

Pratimai 2

Stumimai / pushups (stiprina krūtinės, pečių ir tricepsų raumenis)

4 setai x 10 pakartojimų

Stovėkite ant kelių, kad būtų lengviau. Naudokite juostą aplink alkūnes, kad gautumėte daugiau pasipriešinimo.

 

Pratimai 3

Žingsniai (stiprina šlaunies ir sėdmenų raumenis)

3 setai (kiekvienai kojai) x 12 pakartojimų

 

Pratimai 4

Atlošimas (stiprina nugaros raumenis)

4 setai x 12

 

Pratimai 5

Planas (stiprina visus pagrindinius raumenis)

3 setai x 1 min 

 

Vienintelis dalykas, kuris yra smagesnis už treniravimąsi vienam, yra treniruotė kartu su draugu. Peržiūrėk mūsų geriausius treniruočių pratimus dviem čia!

Taip pat skaitykite: Traumų prevencinės treniruotės 

Tilbake til bloggen