Beste biker shorts til dame

Geriausi dviratininkų šortai

Biker šortai yra puikus sprendimas, kai per šiltą naudoti treniruoklių legginsus! Šortai išsiskiria prigludusia forma, kuri dengia šlaunis, leidžiant  vengti trinties ir skausmingų įbrėžimų tarp kojų. Be to, treniruočių šortai yra squat proof, todėl treniruotės metu jie nebus  permatomi.

Biker šortai iš pradžių buvo sukurti dviratininkams, kad būtų išvengta trinties ant šlaunų. Pakartojant pedalo judesius, šlaunys trina viena į kitą ir gali sukelti bėrimą ir nudegimus. Tai yra gerai žinoma problema, kuri gali atsirasti daugelyje skirtingų situacijų, todėl šortai tapo būtinu drabužiu kiekvienoje spintoje. Nesvarbu, ar tai treniruotė, pasivaikščiojimas, ar tiesiog poilsis, biker šortai bus patogus ir saugus pasirinkimas. 

Be siūlių biker šortai

Vienas iš mūsų mėgstamiausių produktų yra Fit Shorts, tai be siūlių biker šortai. Legginsai yra squatproof, aukšti juosmenyje ir turi super laikymo efektą! Jie yra lengvi ir patogūs dėvėti. Dažnai kylanti problema naudojant šortus yra tai, kad jie kyla, tačiau šie biker šortai turi elastinę juostą apačioje, todėl jie gerai laikosi vietoje.

Elevate wave shorts turi elevate efektą, todėl šie šortai yra be siūlių, o tuo pačiu ir suteikia formuojantį efektą! Todėl jie yra patogūs dėvėti, be to, jie gražiai formuoja užpakalį. 

Skaitykite daugiau: Kas yra be siūlių?

 

Sukrauti biker šortai

Peachy Scrunchie shorts yra be siūlių treniruočių šortai su V formos dizainu, kuris pabrėžia moteriškas formas. Šortai taip pat turi aukštą juosmenį ir yra drėgmės perdavimo, užtikrinantys maksimalų komfortą treniruotės metu. Biker šortai yra prieinami daugeliu nuostabių spalvų, kad galėtumėte pasirinkti, ar išsiskirti, ar pasirinkti klasikines spalvas.

Pilki biker šortaiŽali biker šortai 

Skaitykite daugiau: Kas yra sukrauti?

 

Ribotu biker šortai

Ribotu biker šortai yra riboto šortai be siūlių, didelio juosmens ir plataus juosmens, todėl patogiai prisitaiko prie kūno. Šie treniruočių šortai taip pat turi išryškintą V formą, kuri gražiai formuoja užpakalį. Stilingi biker šortai puikiai tinka bet kokiam treniruotėms, nesvarbu, ar tai bėgimas, joga, jėgos treniruotės - ar tiesiog poilsis namuose. 

Juodi riboti biker šortaiJuodi šortai riboto audinio

Skaitykite daugiau: Geriausi treniruočių šortai

 

Antisklidimo biker šortai

Jei ieškote gero laikymo ir maksimalaus antisklidimo efekto, Antislip Biker Shorts yra puikus pasirinkimas! Šie biker šortai puikiai tinka, pavyzdžiui, bėgiojimo metu, nes jie nesirita ir neslysta žemyn. Todėl galite atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl nuolatinio šortų tempimo treniruotės metu!

Skaitykite daugiau: Šortų gidai
Tilbake til bloggen