Hvordan fortsette med gode rutiner på trenings fronten

Kaip išlaikyti gerus įpročius

Jūs pradėjote treniruotes, tačiau sunkiai išlaikote motyvaciją. Galbūt pasiekėte tikslus, kuriuos nustatėte, kai pirmą kartą pradėjote, arba sunkiai matote rezultatus. Toliau dalinamės keliais gerais patarimais ir triukais, kaip išvengti motyvacijos praradimo. Kaip pradėti treniruotis

Disipliną ir geros rutinos

Lengva surasti pasiteisinimų, kodėl nesusitvarkyti su bėgimo treniruote ar neišeiti į sporto salę. Kuo daugiau kartų leisite sau likti ant sofos, o ne treniruotis, tuo arčiau esate, kad pažeistumėte geras rutinas, kurias jau buvote pasiryžę sau įgyti.

Taip pat svarbu neimti naujos treniruočių sesijos kiekvieną kartą, bet turėti keletą fiksuotų sesijų per trumpą laiką. Kai nebedarote rezultatų iš šių sesijų, galite įtraukti keletą naujų pratimų.

Ar baiminatės dėl koronaviruso arba tiesiog nemėgstate, kai sporto salėje yra daug žmonių? Daugiau sporto salių reikalauja registracijos, kad galėtų kontroliuoti lankytojų skaičių. Tai puikus įrankis jums, jei nenorite matyti per daug žmonių salėje. Taip pat galite apsilankyti sporto salių svetainėse ir pamatyti numatomą lankomumą per dieną, ir kiek žmonių jau atvyko. Taip pat skaitykite: Kaip gauti pasitikėjimą sporto salėje

Užsirašykite tiek ilgalaikius, tiek trumpalaikius tikslus

Jei tikslas yra treniruotis šiandien, tai yra geras tikslas, kai nusprendžiate treniruotis, šį tikslą įvykdyti tampa lengviau.

Kodėl treniruojate? Galbūt norite treniruotis, kad pakeistumėte savo išvaizdą, tačiau kai pasieksite šį tikslą, svarbu turėti kitų tikslų, kad motyvacija neišnyktų. Daugelis treniruojasi, nes tai veikia, kaip jie gali išnaudoti savo kasdienybę, galbūt tai būtina, kad galėtumėte funkcionuoti kasdien, tiek fiziškai, tiek psichiškai. Kiti treniruojasi, nes tai suteikia jiems pasitenkinimo jausmą. O gal jūsų ilgalaikis tikslas yra sugebėti nubėgti tam tikrą atstumą ar atlikti trauką be pagalbos. Bet kas tai bebūtų, svarbu nustatyti tikslus, užsirašykite juos užrašų knygelėje arba telefone ir dirbkite link jų, užrašykite, kaip arti esate, ir datą, kad galėtumėte pamatyti, kiek toli esate nuėję. Sužinokite daugiau apie Traumų prevenciją treniruotėse

Kaip jūs leidžiate sau būti įkvėptam ir motyvuotam?

Sociiniai tinklai gali būti nuostabi vieta įkvėpti save. Suraskite žmonių, kurie teigiamai veikia jus. Jei nesijaučiate visiškai užtikrinti dėl visų aparatų sporto salėje arba reikia patarimų, kaip atlikti pratimus namuose, būtent šie žmonės gali turėti teigiamos įtakos.

Ten yra daugybė influencerių, kurie publikuoja paprastas treniruočių sesijas, kuriose demonstruoja, kaip atlikti pratimus, ir kitą aktualią informaciją, kuri padarys lengvą sekti sesiją be jokių išankstinių žinių. Instagram ir Tiktok yra puikios platformos šiam tikslui. Pas mus Famme dirba daugybė sporto mėgėjų merginų, kurios reguliariai dalijasi paprastomis treniruočių sesijomis ir iššūkiais savo socialiniuose kanaluose. Taip pat skaitykite: Geriausi pratimai visai kūno

Naujas treniruočių apranga

Dažniausiai gali užtekti naujos treniruočių aprangos, kad gautumėte naują motyvacijos pakilimą. Svarbu jaustis gerai, kad galėtumėte gerai pasirodyti. Pozityvus mąstymas padeda jums daryti šiek tiek daugiau, kad geriau pasirodytumėte treniruotėse. Brangūs drabužiai nebūtinai turi būti, kad gautumėte kokybiškus drabužius, kuriuose jaučiatės gerai.

Pas mus Famme dažnai yra pasiūlymų dėl daugelio mėgstamų populiariausių prekių, leiskite sau įsigyti naują drabužį ir pajuskite naują treniruočių džiaugsmą, neskaudant piniginės.

Balta be siūlių viršutinė dalisVioletinė Power viršutinė dalis

Taip pat skaitykite: Leggingo gidai - viskas, ką reikia žinoti

Bodyfuel

Ką jūs užpildote savo kūną? Norint geriausiai pasirodyti treniruotėse, svarbu pasirūpinti, ką nusprendžiate užpildyti savo kūną. Sveiki ir baltymingi maisto produktai neturi būti nuobodūs, šiek tiek pasidomėkite savo socialiniuose tinkluose arba apsilankykite artimiausioje knygyne. Yra daugybė nuostabių patiekalų, kurie yra paprasti ir skanūs, išsikelkite sau iššūkį išbandyti naują patiekalą kiekvieną savaitę. Jūs jau esate gerame kelyje formuodami naujas ir geras rutinas!

Treniruotis su draugais

Daugeliui treniruotės su draugais gali suteikti papildomos motyvacijos, reikalingos įveikti tingumą, sunkiau sugalvoti pasiteisinimus, kai tai yra ne tik jums. Kai kurie žmonės gauna įkvėpimą išbandyti naujus pratimus, kurių galbūt niekada anksčiau nesate bandę treniruodamiesi su draugais. Turint užimtą kasdienybę, tai puikus būdas suderinti socializaciją ir treniruotes. Čia pateikėme kelias puikias treniruočių sesijas jums ir jūsų draugui.

Treniruokis, kai tai smagu

Galbūt neturite laiko treniruotis visą valandą vieną dieną dėl per daug užduočių, kurias reikia atlikti, todėl imkite trumpą sesiją ir pajuskite gerą pojūtį, kad padarėte kažką gero savo kūnui ir protui. Jei nenorite treniruotis ilgai, darykite tai, kas jums patinka. Kai treniruotės tampa kažkuo, ko jaučiatės priversti daryti, lengviau staiga tapti neveikliu nariu sporto salės.

Taip pat galite stimuliuoti savo jausmus muzikos pagalba, kuri jus pakelia nuotaiką, šiek tiek apgauti savo kūną. Galbūt sesija taps viena geriausių. Jei tai nėra jūsų diena, grįžkite namo ir atsipalaiduokite, galbūt tai bus ta diena, kai išbandysite mindfulness. Gyvenimas kupinas trikdžių, kurie gali peržengti bet ką, treniruodami savo protą atsipalaiduoti, palaipsniui sugebėsite labiau būti čia ir dabar be streso dėl ateities problemų.

Taip pat skaitykite: Meditacija ir mindfulness

Grįžti į tinklaraštį