Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Didelis megztinis vadovas

Megztinis yra universali, patogi sluoksnių žaidėja tavo garderoboje, kuri atrodo puikiai su beveik viskuo. Nuo kasdieniško iki formalumo, pamąstyta, elegantiška ir sportiška – viskas viename, su paprastu megztiniu. Tai nesenstantis, kūną išryškinantis ir patogus drabužis, tinkantis bet kokiai figūrai, taip pat lengvai derinamas sluoksniais; vienas iš nedaugelio kasdienių drabužių madoje. Megztinis lengvai pritaikomas tiek gatvės, tiek išvaizdai, ir mes jį matome visose moteriškų drabužių kategorijose, įskaitant prabangos ir dizainerių pasaulį.

Pasirinkti megztinį kaip pasirinkti T-marškiniai; tavo pasirinkimai yra beribiai. Prieš nusprendžiant dėl tam tikro stiliaus, atidžiau peržvelk mūsų vadovą.

Turinys

Kapišonas

Kapišonas arba megztinis su kapišonu yra garderobos favoritas, iš kurio niekada nepavargstame. Jei ieškai patogumo, mados ar praktiškumo, bus sunku įsivaizduoti kitą drabužį, kuris pastaruoju metu turėjo tokią didelę mados kelionę.

KapišonasŽalias megztinis su kapišonu

Kapišonas su užtrauktuku

Mūsų fit kapišonas yra aksomiškai minkštas, elegantiškas su puikiu prigludimu, grąžinančiu į 90-ųjų laikus. Medžiaga buvo kruopščiai pasirinkta, kad atitiktų mūsų komforto ir krentančio stiliaus reikalavimus. Puikiai derink su fit kelnėmis tau paruošti tobulo poilsio rinkinį.   

Kapišonas be užtrauktuko

Emblema kapišonas yra slim fit megztinis su kapišonu, pagamintas iš patogios minkštos medžiagos, kuri išlaiko savo formą. Megztinis puikiai tinka eiti į treniruotę, tačiau taip pat ir kasdieniam gyvenimui. Derink kapišoną su kai kuriomis mūsų legginsh arba plataus stiliaus kelnėmis.

Pure kapišonas yra stilingas megztinis su kapišonu ir kišene 100% medvilnės. Su ribuotu audiniu ant kapišono ir rankovių, megztinis yra itin patogus tiek treniruotėje, tiek kasdien.

Vintage kapišonas

Ieškai kapišono, pagaminto iš minkštos ir patogios medvilnės iš prabangios gamybos? Negaišk pinigų perkant Kanye West kapišoną, kai Famme sukūrė kapišoną, pagamintą iš tų pačių audinių, naudojamų GUCCI's ekskliuzyviniuose kapišonuose. Su trimis unikaliomis spalvomis gausi kapišono patirtį, kurią jaučiatės išskirtinai. PS! audinys skiriasi skirtingose spalvose.

Cropped kapišonai

Didesniems šiltesniems dienoms prieš rudens atėjimą arba labiau atsipalaidavusioms aplinkybėms, gali būti prasminga ieškoti kapišonų, kurie suteiks optimalią komfortą ir išsaugos stilių, ir čia atsiranda mūsų cropped kapišonai. Wanderlust kapišonas yra loungewear trumpas modelis. Megztinis gali būti naudojamas treniruotėms ir derinamas su wanderlust legginsh, sukurti puikų poilsio rinkinį namuose.

Pure cropped kapišonas yra kapišonas, pagamintas iš riboto audinio. Ši versija yra trumpesnė už mūsų originalų pure kapišoną, tačiau turi tas pačias savybes.

Wanderlust cropped hoodie 2 yra mūsų antra versija wanderlust kapišono. Nauja versija turi daugiau kompresijos ir atramos, tuo pačiu tapdama šiek tiek ilgesnė. Optimaliam poilsio rinkiniui rekomenduojame derinti su Wanderlust Tights 2.

Sužinokite daugiau apie mūsų geriausiai parduodamas cropped viršūnes.

Crewneck & Megztiniai

Crewneck

Panašiai kaip baltos sportinės bateliai, megztinis su apvalia iškirpte neutralioje spalvų schemoje suteikia tau išmanųjį kasdienišką įvaizdį. Mūsų Wonderland Crewneck, pagamintas iš geros medvilnės, nuves tave į Wonderland, kai tik to norėsi. Megztinis turi laisvą siluetą, su kukliu Famme logotipu, pagamintu iš geriausios kokybės. Crewneck yra grietinėje baltoje ir juodos spalvos, ir geriausiai dera su mom džinsais, plačiomis kelnėmis arba kelnėmis su skeltukais, norint sukurti kasdienį įvaizdį.

Megztinis

Recharge megztinis yra kolegialinis megztinis, kuris suteikia komforto naują lygį. Jis turi elastingą ir lengvą audinį, kuris švelnus odai. Megztinis yra tamsiai pilkos ir juodos spalvų. Formalioje ir elegantiškoje aplinkoje rekomenduojame derinti megztinį su skinny ir 4Flex džinsais.

Pure megztinis yra pagamintas iš 100% medvilnės su Famme logotipu, centruotai ant krūtinės. Megztinis tinka kasdienai arba žemam intensyvumui veikloms. Norint gauti kasdienišką, bet neformalią išvaizdą, rekomenduojame derinti su mūsų ślit hem džinsais. Megztinis yra juodos , tamsiai raudonos ir pilkos spalvų.

Mūsų klasikinis megztinis su raišteliu yra cropped su ilgomis rankovėmis. Megztinis turi patogią raištį apačioje, kuri gali būti suveržta, kad jis taptų trumpesnis. Suderink viršų su mūsų legginsh, kad gautum puikų rinkinį po treniruotės.

Kolniakas

Kolniakas, dar žinomas kaip pologenser, šiuo metu tampa vis populiaresnis, ir šis drabužis sunkiausiai dirba šiuolaikinėje moterų garderoboje. Pagrindiniai drabužiai palengvina stilių, suteikdami tai, kas yra kitame lygyje. Ar tu rinkiesi patogią medvilnę ar neutralias spalvas, mes turime tobulą aukštą megztinį tau.

Mes turime pasirinkimą kolniakų moterims, kurie atitinka tiek kasdienai, loungewear , tiek šaltoms rudenio dienoms. Megztiniai ateina įvairių spalvų ir medžiagų, įskaitant gręžtinįmedvilnęribotą. Mūsų kolekcijoje yra megztiniai, kurie yra tiek slim fit, tiek loose fit, todėl galima pasirinkti tai, kas yra patogiausia.

Ribotas aukštas megztinis

Chunky Knit Sweater yra tobulas megztinis tiek šaltoms žiemos dienoms, tiek šiltoms vasaros naktims. Su rafinuotu stiliu, elegantiška aukšta apykakle ir švariu dizainu, šis drabužis derinamas su viskuo, pradedant nuo jogger kelnių, legginsh iki džinsų. Mes kalbame apie aukštą megztinį, kuris yra tiek gražus, tiek universalus. 

Tiesus medvilninis megztinis

Slim fit Kolniakas yra tobulas kasdienai. Su minkšta trikotažo medžiaga, rafinuota išvaizda ir slim fit prigludimu, tu pateksi komforto ir stiliaus bet kuriuo metu. Megztinis randamas pilkose, juodose ir bežinėse spalvose.

Šilta versija tokio pagrindinės kolniakas yra chill turtle neck T-marškiniai. Megztinis turi šiltą, smulkią trikotažo medžiagą, kuri suteikia malonų ir šiltą jausmą. Tai puikus loungewear drabužis, skirtas vakarui, ar derinamas su mūsų sherpa teddy jaqueta. Kitas būdas stilingai dėvėti tokį megztinį yra suderinti baltą aukštą megztinį su gražiu džinsais.

Taip pat skaitykite: Geriausias teddy švarkelis 2022

Ribotas kolniakas

Mūsų Ribbed high neck sweater yra aukštas megztinis, slim fit. Tai privalomas trikotažas, kuris yra universalus ir gražus. Megztinis puikiai tinka treniruotėms, kasdieniam, formaliam ar vakarėliams. Derink su scrunch arba be siūlių legginsh.

Doux knitted kolniakas yra gražus, minkštas ir malonus ribotas kolniakas, kuriame yra nedidelis vilnos kiekis, kuris sukuria gražią tekstūrą megztinyje. Puikus drabužis šaltai dienai. Derink su Philippa kelnėmis arba Doux knitted kelnėmis.

Taip pat skaitykite: Geriausi poilsio rinkiniai moterims

Kaip derinti megztinius

Radus savo mėgstamą megztinį, greičiausiai užsimani derinančios apatinių dalies. Mes turime gerą pasirinkimą šaunių ir patogių džinsų, kuriuos gali derinti su savo mėgstama viršutine dalimi. Mūsų džinsai tinka bet kuriai progai! Dauguma džinsų gali būti derinami su bet kuo, ką tik nori. Tu gali juos derinti tiek formaliai, tiek kaip tik nori. Čia pateiksime keletą patarimų, kurie padės tau šioje srityje.

Mūsų skinny džinsai su plyšiais gali būti naudojami tiek kasdienai, tiek šventei. Norint kasdieniškam įvaizdžiui, pavyzdžiui, gali derinti su mūsų slim fit kolniaku. Šis apranga tinka ilgam mokymosi arba darbo dienai.

Mūsų ryškūs plačių kojų džinsai ateina keturiose nuostabiose spalvose. Plačios kojų džinsai tapo labai populiariais, ir mes suprantame, kodėl! Jie yra tiek patogūs, tiek atrodo puikiai. Norint gauti paprastą ir šaunų įvaizdį, derink juos su mūsų paprastu, bet gražiu Wonderland Crewneck.

 
Sužinok daugiau apie mūsų džinsus ir rask savo tobulą derinį mūsų džinsų gidą!
Tilbake til bloggen