Trendy treningstights til hverdags

Leggings kasdienai

Skubiai kasdienybėje treniruotės derinamos su kitomis veiklomis, pavyzdžiui, važiuojant dviračiu į darbą arba einant į parduotuvę. Ribotas laikas, kurį turime kasdieniame gyvenime, taip pat gali būti lyginamas su aprangos trūkumu, kurį jaučia daugelis žmonių. Jei esate studentas ar jaunas suaugęs žmogus mažame bute, taip pat yra apribojimų, kiek drabužių galite turėti. Puikus šios problemos sprendimas gali būti tokių drabužių kaip sportinės kelnės (leggings) naudojimas tiek treniruotėms sporto salėje, tiek kasdieniniam dėvėjimui. Be to, kad galite mėgautis maksimalia komforto jausmu, dėvint patogiausias kelnes, tai šiuo metu yra labai madinga. Sportinės kelnės suteikia sportišką išvaizdą ir pabrėžia aktyvų gyvenimo būdą.

Taip pat skaitykite kaip susikurti kapsulinę garderobą

Patogios kelnės kasdienai

Iš labiausiai naudojamų kelnių, kurias turime kasdieniam naudojimui, Softy kolekcija yra tikras nugalėtojas. Dėl audinio tekstūros šios kelnes yra paprastas ir stilingas pasirinkimas. Audinys yra minkštas prie odos ir skiriasi nuo įprastų sportinių kelnių, kurios pagamintos iš technologiškesnių medžiagų. Turint klasikines, neutralias spalvas, šias kelnes lengva derinti su megztiniais ir marškiniais - arba derinančiomis treniruočių viršutinėmis dalimis norint gauti pilną sportišką išvaizdą.

Minkštos juodos sportinės kelnės moterimsMinkštos juodos kelnės moterims

Be siūlių kelnės kasdienai

Mūsų be siūlių kelnės yra vienos iš patogiausių alternatyvų. Toks audinys užtikrina gerą komfortą, kad kasdieninius darbus atliktumėte patogiausiu būdu. Kelnės jaučiasi lengvos ant kūno, o paprastas dizainas leidžia jas naudoti tiek treniruotėse, tiek kasdien. Mūsų asortimente rasite nuo plonų ir lanksčių kasdienių kelnių iki tokių, kurios pasižymi didesne kompresija.

Daugiau skaitykite: Geriausios be siūlių kelnės ir kas yra be siūlių medžiaga?

Raukšlėtos kelnės kasdienai

Jei norite kelnių su daugiau detalių ir kurios išsiskiria, raukšlėtos kelnės - puikus pasirinkimas. Dėl raukšlėtos siūlės jos pakelia ir pabrėžia sėdmenis, sukurdamos kreivą siluetą. Dėl šios paprastos detalės apranga gali būti išskirtinai išraiškinga. Raukšlėtos sportinės kelnės yra įvairių spalvų, nuo neutralių iki ryškių, kad galėtumėte dėvėti pagal savo pageidavimus - tiek sporto salėje, tiek kasdien.

Daugiau apie tai: Kas yra raukšlėtos kelnės?

Stiliaus kelnės kasdienai

Daugelis mūsų kelnių yra siūlomos neutraliose spalvose su stilingais audinių deriniais, todėl jos labai pritaikomos kasdieniniam naudojimui. Tuo pačiu metu ryški spalva gali tapti puikiu akcentu esančiame nuobodžiame drabužių komplekte ir suteikia išskirtinį akcentą. Nesvarbu, kurias kelnes pasirinksite, turime daug pagrindinių drabužių, kurie lengvai derinami su sportinėmis kelnėmis.

Paprasti marškiniai gali būti derinami su viskuo, ir sportinės kelnės nėra išimtis. Jei renkatės sportines kelnes su raštais ar ryškiomis spalvomis, jas galima derinti su juodu arba baltu viršumi, arba pasirinkti marškinį su ryškiomis spalvomis, jei kelnių spalva yra neutrali.

Daugiau apie tai: Geriausi moteriški marškiniai

Be to, megztinis visada yra klasikinis pasirinkimas. Su ilgesne rankovėmis apranga šildys daugiau, kartu storis gali padėti reguliuoti kūno temperatūrą. Kai žmogus nuolat juda, lengvas megztinis yra puikus pasirinkimas, kad būtų lengva apsirengti ir nusiimti, jei pulsas pakyla.

Daugiau apie tai: Megztinio vadovas

Juodas megztinisPilkas megztinis
Dėdami sportines kelnes su švarku, galite išlaikyti sportinę nuotaiką, kartu išlaikydami stilių. Pasirinkite, ar norite švarko dėvėti, per pečius, ar aplink liemenį - tai taip pat madinga šiuo metu. Pasirinkite sportišką švarką arba lietpaltį, bet kuris pasirinkimas puikiai tiks su sportinėmis kelnėmis.

Daugiau apie tai: Švarko vadovas, geriausias lietpaltius,

Jei norite, galite pridėti dalykų, tokių kaip skrybėlės, rankinės ir baltus batus, kad papuoštumėte aprangą. Kaip stiliai bus pasirinkti, kai bus naudojami priedai, todėl pasirinkite savo mėgstamus aksesuarus, kad užbaigtumėte aprangą.
baltos sportinės bateliaibaltos sportinės bateliai
Daugiau apie tai: Geri batai darbui ir treniruotėms
Tilbake til bloggen