Treningsøvelser for to

Trene kartu - geriausi treniruočių pratimai dviem

Trūksta treniruočių motyvacijos?

Užimtoje kasdienybėje ne visada vilioja eiti į treniruotę, todėl tai gali tapti prioriteto neturinčiu dalyku. Pradėti reguliariai sportuoti gali būti sunku, tačiau, kai pradėsite, fizinė veikla taps lengvesnė ir smagesnė. Vienas sprendimas, kuris gali palengvinti treniruotės pradžią, yra pasiimti draugą!

Svarbu prisiminti, kad treniruotės pirmiausia turėtų būti smagios. Tai puiki proga būti socialiems ir praleisti šiek tiek daugiau laiko su draugu ar mylimuoju. Būnant dviese lengviau motyvuoti vienas kitą ir drąsiau išbandyti naujas užduotis, tuo pačiu pasiekiant naujų tikslų kartu!

Norint pamatyti pažangą ir treniruočių rezultatus, gali būti protinga viską užsirašyti treniruočių dienoraštyje. Famme siūlo nemokamą treniruočių dienoraštį, kurį galite atsisiųsti čia!

Grupinių treniruočių programa

Norint dar labiau sumažinti atstumą iki treniruotės, norime pasidalinti 5 paprastais ir efektyviais pratimais, kurie puikiai tinka tiek sporto salėje, tiek namuose. Tai yra jėgos pratimai, kurie mums labai patinka, ir kur galima pasinaudoti vienas kitu kaip treniruokliais. Jei norite papildomo iššūkio, taip pat galima atlikti pratimus su treniruoklių guma!

Efektyvūs pilvo pratimai

1. Palaikiai su partneriu
Vienas partneris guli ant nugaros ir laiko kito partnerio kojas. Gulintis partneris pakelia kojas tiesiai į viršų, o stovintis partneris tvirtina kojas tiesiai į priekį kartojant. Tuo pat metu gulintis partneris turėtų įtempti pilvą ir laikyti kuo stipriau.
2. Sėdynės su partneriu
Yra įvairių variantų, kuriuos galima atlikti, bet pradėkite sėdėdami priešais vienas kitą. Pirmiausia atlikite įprastas sėdynes su keliamomis rankomis, kad pasiektumėte penkis pirštais viršuje. Tada galite padaryti kitą variantą, sukdami kojas vienas į kitą, tuo pačiu įtempdami pilvą.
3. Planko su partneriu
Stovėkite vienas priešais kitą aukštoje planko pozicijoje. Čia yra galimybių variacijai, ir gali būti smagu išbandyti šiek tiek skirtingų dalykų. Vienas iš vykdymo būdų yra padaryti partnerį nestabilų ir krinti, nepašalinant savęs iš pozicijos.

Efektyvūs kojų pratimai

1. Ištiesimai su partneriu
Stovėkite vienas priešais kitą, laikydami rankas. Tada perkelkite žemyn, keisdami kojas kas antrą kartą.

2. Statiniai pritūpimai su partneriu
Pasilenkite nugaromis vienas į kitą ir tada nusileiskite į 90 laipsnių pritūpimą. Čia taip pat galite stovėti kiek galite ilgiau.

3. Kojų keliaklupščiai

Sėdėkite atgal už svorio. Tada ištieskite kulnus į viršų, laikydami kelius ramiai, ir padarykite pertrauką viršūnėje. Lėtai grįžkite į pradinę padėtį ir kartokite.

Ar norite dar smagesnio treniruotės? Peržiūrėkite mūsų patarimus dėl treniruočių pratimų, kuriuos galite atlikti parke čia

Efektyvūs nugaros pratimai

Negalima pamiršti treniruoti nugaros! Yra daug efektyvių nugaros pratimų partneriams, su kuriais treniruojatės. Čia yra trys, kuriuos galite pridėti prie anksčiau minėtų pratimų.

1. Partnerių traukimas su juosta

Šiame pratime stovite veidu į partnerį. Čia naudojate treniruoklių gumą ir stovite kiekvienas savo pusėje. Čia turite stovėti ir traukti kartu su savo partneriu.

2. Ratai stūmimo žemyn

Šis pratimas treniruoja nugarą, krūtinę, rankas, kojas ir branduolio raumenis. Vienas partneris lieka planko pozicijoje, kur rankos ir kojos liečia grindis.  Kai sulenkia alkūnes, kad nuleistų krūtinę, partneris turi lenkti liemenį, o ištiesti rankas.

Tuo pačiu metu, kai ištiesiate rankas ir judinate krūtinę atgal nuo grindų, jūsų partneris užtikrina, kad jūsų nugara būtų tiesi. Atlikite tai kelis kartus ir pakeiskite vietas.

3. Kelių traukimas

Šis pratimas treniruoja tiek nugarą, tiek branduolio raumenis.  Pirmiausia jūs ir jūsų partneris sėdite ant grindų, žiūrėdami vienas į kitą, maždaug per keletą metrų atstumu, laikydami rankas už nugaros, kad palaikytumėte juosmens sritį.

Abiem laikote kojas aukštyn ir ištieskite vieną koją po kitos, kad pastumtų partnerio pirštą. Tada toliau keiskite kojas, tarsi mynus dviračiu.

Laikykite pusiausvyrą ir nugarą tiesiai kelis kartus.

Susiję straipsniai

Atitinkantys treniruoklių rinkiniai

Kurią spalvą pasirinkti treniruočių leggingsams

Scrunch treniruoklių drabužiai

Tilbake til bloggen