Black Friday - beste tilbud

Juodasis penktadienis - geriausi pasiūlymai

Juodojo penktadienio šventė artėja, o pas Famme rasite geriausius pasiūlymus! Kalėdų laikotarpiu išlaidos gali būti didelės su ilgais pageidavimų sąrašais, tačiau dovanų pirkimas neturi būti brangus. Mes siūlome tiek kasdienius drabužius, tiek treniruoklius mamai, seseriai, draugei ir kolegai – arba palepinkite save kažkuo nauju! Nesvarbu, ar ieškote ko nors sau, ar norite pradėti anksti su kalėdinių dovanų pirkimu, turime drabužių kiekvienai moteriai bet kokiai progai.

Jei ieškote specifinių dovanojimo idėjų, turime išsamią vadovą, kaip rasti tobulą dovaną, dovaną jai arba dovaną draugei.

Ilgų rankovių išpardavimas

Šilti drabužiai yra būtini, kai dienos pradeda vėsti, ir daugelis treniruotėms vietoj marškinėlių renkasi ilgų rankovių megztinį. Mes turime didelį pasirinkimą ilgų rankovių viršutinių drabužių, o mūsų geriausiai parduodamas yra Essential Long Sleeve, kuris siūlomas tiek ryškių, tiek natūralių spalvų. Jei jums labiau patinka apvalios apykaklės, o ne aukšta apykaklė su užtrauktuku, galime rekomenduoti ilgų rankovių megztinį Ocean Long Sleeve.

pilkas treniruoklisMėlynas treniruoklis

Leggingų išpardavimas

Porą leggingų visada gerai turėti, nesvarbu, ar tai būtų treniruotėms, pasivaikščiojimams ar namuose. Mūsų plačiame pigių leggingų asortimente turime scrunch leggings, be siūlių ir kompresinius leggings, kurie yra labai populiarūs moterų tarpe. Konkrečiau, taip pat siūlome leggingus, puikiai tinkančius bėgimui, leggingus su kišene arba žieminius leggings, kurie puikiai tinka šaltiems orams.

Mėlyni leggings su kišeneJuodi leggings su kišene
Čia rasitevadovą mūsų geriausiems leggings! Jei norite sužinoti daugiau apie mūsų įvairius leggings, galite paskaityti apiescrunch leggings,be siūlių irkompresinius leggings. Be to, galite taip pat paskaityti apiemūsų geriausius bėgimo leggings ir leggingus su kišene.

Kelnės išpardavimas

Pas mus rasite visų rūšių kelnes. Nesvarbu, ar ieškote jogos kelnių, sportinių kelnių ar leggingų, mes viską turime! Kelnes su plyšiu ir jogos kelnes yra labai populiarios ir daugelyje atvejų užima aukščiausias vietas metiniame norimų dalykų sąraše. Niekada negalima turėti per daug kelnių, ir visada norisi turėti vienas kiekvienai progai!

Sportinės kelnės moterimsJuodos jogos kelnes

Megztinių išpardavimas

Kai kalbama apie viršutinius drabužius, mes turime viską nuo treniruotės marškinių, megztinių su kapu, ilgų rankovių ir trumpų viršutinių drabužių. Daugelis nori pradėti naujus metus su padidinta treniruotės motyvacija, todėl puikiai tinka turėti naują, gražų treniruoklį!

Norėdami gauti gražiausią rudens garderobą, taip pat turime tolesnes gaires apie geriausius megztinius su kapu!

Geriausi pasiūlymai

Interneto parduotuvėje apstu gerų išpardavimų prekių! Ir mes turime kolekciją, sukurtą specialiai jiems. Peržiūrėkite čia visišką mūsų išpardavimo prekių asortimentą. Be to, čia yra keletas rekomendacijų mūsų geriausiems pasiūlymams šiuo metu.

Mūsų apvalios apykaklės marškiniai arba ilgi rankovai iš techninio audinio yra puikūs, kai norite turėti šiltą ir patogų drabužį kelionėms ar treniruotėms.

Balti marškiniai

Nuolaidos kodas

Kas yra ypač malonu mūsų klientams, tai kad galite naudoti nuolaidų kodus ant mūsų išpardavimo prekių. Tai puikiai tinka artėjančiam juodojo penktadienio laikotarpiui. Naudokite fammely5 gauti 5% nuolaidą tiek išpardavimo prekių, tiek įprastoms prekių, jei jos anksčiau nebuvo panaudotos.

Taigi jums nebus jokių problemų gauti kalėdines dovanas, dovaną mamai, jubiliejui ar bet kuriai proga dovanų pirkimo! Daugiau informacijos apie tai, kaip tai veikia, spauskite čia.

Juoda savaitė

Kas gali būti geriau už Juodąjį penktadienį? Juoda savaitė! Prisijunkite švęsti juodąjį penktadienį 2021 su geriausia juoda savaite Famme. Mes turime geriausią asortimentą juodai savaitei Famme, ir čia tikrai rasite tai, ko norėjote už geriausią kainą ir pasiūlymą. Nesvarbu, ar planuojate pirkti kalėdines dovanas iš anksto, ar kitai progai, mes turime didžiausią juodojo penktadienio išpardavimą ir daug pasirinkimų už neįtikėtinai geras kainas. Geriausi juodos savaitės pasiūlymai 2023 rasite Famme mūsų išpardavimo kolekcijoje.

Baltos sportinės bateliai moterimsBėgimo bateliai išpardavime
I išpardavimo kolekcijoje rasite geriausius bėgimo batus moterims juodojo penktadienio pasiūlymui.

Cyber pirmadienis

Daugelio požiūriu Cyber pirmadienis yra diena, kai daugelis pradeda pirkti kalėdines dovanas internetu. Po mūsų nuostabių juodųjų savaičių pasiūlymų, jūs taip pat galėsite gauti geriausias kainas kibernetinį pirmadienį. Galima sakyti, kad turime savo cyber savaitę čia, Famme, nes geriausias kainas ir pasiūlymus lengvai rasite mūsų išpardavimo kolekcijoje. Jei ilgai ieškote tobulo kalėdinio dovano jums, ar mamai, ar darbuotojams, turime tai čia ir pasinaudokite geriausiu Cyber pirmadienio išpardavimu, čia, Famme.

Mūsų scrunch leggings už geriausią pasiūlymą ir kainą, palyginti su kitomis parduotuvėmis Norvegijoje. Scrunch leggings yra vieni populiariausių leggings ir jie bus saugus pasirinkimas, nesvarbu, ar galvojate apie dovaną mylimajai, ar seseriai.
Cyber pirmadienio išpardavime Famme taip pat rasite geriausią šį rudenį ir žiemą Fit Hoodie, kuris gali būti derinamas su patogiais leggingais.

Geriausias juodojo penktadienio pasiūlymas, geresnis nei Zalando

Pas mus Famme rasite geriausius juodojo penktadienio išpardavimus ir juodų savaičių pasiūlymus, su daug geresnėmis kainomis nei Zalando, Norrøna ir kitose parduotuvėse! Čia gausite didelį pasirinkimą už mažesnę kainą. Patikrinkite išpardavimo kolekciją geriausiam pasirinkimui geriausioms kainoms.

Mes turime daug gerų alternatyvų Gymshark Famme, ir mes siūlome nemokamą siuntimą bei geresnes kainas. Jei ieškote Gymshark juodų savaičių, geriau žinokite, kad galite gauti daug daugiau už savo pinigus, dalyvaujant juodojo penktadienio išpardavime ir juodų savaičių pasiūlymuose Famme dėl geresnių kainų ir geros kokybės, kad ir kaip mes turime puikių leggingų, kurių norite.

Juoda savaitė pas Gymshark

Gymshark taip pat turi juodąjį penktadienį ir juodą savaitę, tačiau prieš juodą savaitę ir juodąjį penktadienį galėsite įsigyti atitinkamų prekių Famme. Peržiūrėkite mūsų išpardavimo kolekciją už neįtikėtinus juodų savaičių pasiūlymus ir juodojo penktadienio pasiūlymus.

Tilbake til bloggen